Haberde İnsan

Haberde İnsan Haberleri

Dev trafo kontrollü ilerliyor

Şanlıurfa'da imal edilen ve yurt dışına götürmek için İskenderun Limanına doğru yola çıkan dev trafoyu taşımak günler sürüyor. Dev trafoyu taşıyan araç Adıyaman'dan geçti.

Adıyaman Jandarma Özel Harekat Timleri El-Bab'tan döndü

Adıyaman'dan 7 ay önce Suriye'nin El-Bab kentine giden Jandarma Özel Harekat Tabur Komutanlığında görevli askerler birliklerine döndü.

Doğuştan engelli olan engelli kardeşlere yürek ısıtan ziyaret

AK Partili Diyarbakır'ın Bağlar İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, beyinlerine oksijen gitmediği için doğuştan engelli olan kardeşleri ziyaret etti. Ziyaret sırasında Beyoğlu ile engelli kardeşler arasında herkesi duygulandıran görüntüler yaşandı.

Ayakkabıları 45 derecede ateşle yakarak boyuyor

Gaziantep'te ayakkabı boyacısı Erdal Özcan, 45 dereceyi bulan sıcaklıkta ayakkabıları yakarak boyuyor.

Şehitkamil'den iki yönlü kazanım

Şehitkamil Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da yol kenarları ve yeşil alanlardaki ağaçların budamalarından elde edilen odunları dar gelirli ailelere yakacak olarak dağıtıyor. Toplamda bin aileye 500'er kilo odun yardımı yapılacak.

İHA Elazığ Bölge Müdürü Varlı'ya veda programı

Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti (FHGC) tarafından 7,5 yıl İHA Elazığ Bölge Müdürlüğü görevini yürüten Halil İbrahim Varlı için veda programı düzenlendi.

Jandarma ekipleri yaralı leyleği tedavi ettirdi

Adıyaman'da, vatandaşlar tarafından ayağı kırık olarak bulunan leylek jandarma ekiplerince tedavi ettirildi.

Sıcak hava vatandaşları bunalttı

Hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği Adıyaman'da vatandaşlar gölge yerleri tercih ediyor.

Diyarbakır'da sıcaktan bunalan çocuklar süs havuzlarını doldurdu

Diyarbakır'da tarihi Anzele suyunda yüzen çocuklar, sıcak hava nedeniyle başta korona virüs olmak üzere tehlikeye ve sosyal mesafeye aldırış etmeden yüzerken, Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu'na seslenerek havuz istedi.

Gaziantep'te Kudüs konulu resim sergisi açıldı

Gaziantep'te Yetimler Vakfı tarafından organize edilen Filistin ve Kudüs konulu resim ve fotoğraf sergisi açıldı.

Sınava geç kalan öğrencilerin imdadına zabıta yetişti

Şahinbey Belediyesi Zabıta ekipleri, hafta sonu yapılan YKS'ye yetişmeye çalışan öğrencilerin yardımına koştu.

Engelli kursiyerler engelliler için dikiyor

Diyarbakır Yenişehir İlçe Kaymakamlığı ve Belediyesine bağlı Aile Desek Merkezlerinde eğitim alan engelli kursiyerler, ilçede bulunan engelli vatandaşlar için pijama ve nevresim takımı dikiyor.

Sıcak havada bitkin düşen yavru kargaya eliyle su içirdi

Hava sıcaklıklarının etkisini hissettirdiği Malatya'da duyarlı bir vatandaş bitkin halde olan yavru kargaya eliyle su içirdi.

Engelli genç kız sanatıyla hayata tutundu

Adıyaman'ın Sincik ilçesinde 11 yaşında yakalandığı hastalıktan dolayı yürüme zorluğu çeken Engelli Sema Nur Aktan (19), ahşap tahta yakarak yaptığı tablolarla tekrar hayata tutundu.

Müdür Erşen, Kılınç ile bir araya geldi

Tapu ve Kadastro 21. Bölge Müdürü Hamdi Erşen, Belediye Başkanı Süleyman Kılınç ile bir araya gelerek, kurumu tarafından Adıyaman'da sürdürülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Kadın iş dünyasından KAGİDEM'e tam destek

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep Sanayi Odası'nın (GSO) ortaklığında, İpek Yolu Kalkınma Ajansı'nın destekleriyle faaliyetlerine başlayan Kadın Girişimci Destek Merkezi (KAGİDEM), Türkiye genelinde kadın iş dünyasının desteğini aldı. İmzalanan protokollerle birlikte KAGİDEM girişimcileri, mentorluk, tecrübe paylaşımı gibi birçok konuda iş dünyasından yararlanabilecek.

Bakan Varank'tan Mecidiye Han'a tam not

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Şahinbey Belediyesi tarafından restore edilip sahaflar çarşısı olarak Gazianteplilerin hizmetine sunulan Mecidiye Han'ın açılışını gerçekleştirdi.

Jandarmaya başarı belgesi

Malatya'nın Hekimhan İlçesi Jandarma görevlilerine, çeşitli operasyonlarda yaptıkları başarılardan dolayı plaket verildi.

Kendisinden geriye astığı tabelalar kaldı

Malatya'da ağır araçların sokaktan geçerken evlere zarar vermesi üzerine 'Büyük araç giremez' yazılı tabela asan Mahmut Ölmez'in astığı tabelalar, vefatının üzerinden yıllar geçmesine rağmen sokağı kullanmak isteyen vatandaşlara rehberlik ediyor.

Toplam 7142 haber.