Haberde İnsan

Haberde İnsan Haberleri

Bakan Varank ve Bilal Erdoğan, Gaziantep'te nikah şahitliği yaptı

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, Gaziantep'te dünyaevine giren İsmail İnal ile Büşra Demiral'ın nikah şahitliğini yaptı.

Adıyaman İnternet Gazetecileri Derneği açıldı

İnternet medyasında yer alan gazeteciler Adıyaman İnternet Gazeteciler Derneğini açtı.

Vali Erkaya Yırık ve İl protokolü depremin vurduğu köylerde

Depremden etkilenen Elazığ'ın Karakoçan ilçesine bağlı köyleri Vali Erkaya Yırık ile İl protokolü hhakoçan ilçesine bağlı 5 köy etkilendi. En çok hasar ise Kuşbayırı köyünde meydana geldi. 80 haneli 250 nüfuslu köyde çoğu kerpiç olan evler küçüklü büyüklü hasar gördü. Vali Erkaya Yırık ve beraberindeki il protokolü bugün başta Kuşbayırı olmak üzere depremde hasar gören köylere gitti. Burada vatandaşlarla bir araya gelerek geçmiş olsun dileklerini iletip hem taleplerini dinledi, hemde incelemelerde bulundu.

Uzunhüseyin Mahallesi'nin asfalt sorunu çözüldü

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı tarafından Kale İlçesine bağılı Uzunhüseyin mahallesinde başlanan asfalt çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Bağlar belediyesi hizmetlerinden memnun olan bölge halkı AK Parti'ye katıldı

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesine bağlı kırsal Sakallı Mahallesi ve çevredeki mezraların sakinlerinden oluşan 1000 kişi Bağlar Belediyesi tarafından yapılan hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getirerek Ak Parti'ye katıldı. Karacadağ eteklerindeki katılım etkinliği renkli görüntülere sahne oldu.

Çocuğuna aldığı sepet kırılınca iş kadını oldu

Malatya'da yaşayan üniversite mezunu genç öğretmen adayı Canan Bayat, çocuğuna aldığı sepet 2 günde kırılınca dayanıklısını yapmak istedi. Bayat, ev dekorasyonu ürünleri yaparak kendi işini kurdu.

Depremin vurduğu köylerde çadırlar kurulmaya başlandı

Deprem Elazığ'ın Karakoçan ilçesine bağlı 5 köyde, bazı evlerde hasara yol açtı. Bölgeye gönderilen çadırlar AFAD ve jandarma ekipleri tarafından kurulmaya başlandı.

Elif nine, depremde düştü kolunu kırdı

Elazığ'da depreme yakalanan 92 yaşındaki Elif Kaynak(92) o anda dengesini kaybedip düşmesiyle kolunu kırdı.

Depremde ölümden döndü, çocuklarını kurtardı, kendini ahırda buldu

Depremde çocuklarını evden kurtaran 6 çocuk babası Orhan Mutlu (55), onlara evden aldığı battaniye ve süngerle birlikte koşarken damın çökmesi sonucu ahıra düştü, ölümden döndü.

Silah arkadaşları şehidin memleketine kütüphane kurdu

Silah arkadaşları, Bitlis'te teröristlere karşı omuz omuza çarpıştıkları şehit arkadaşlarının memleketi Adıyaman'da onun ismini taşıyan bir kütüphane kurdu.

Gölbaşı'nda silajlık soya tohumu dağıtıldı

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde çiftçilere silajlık soya tohumu dağıtıldı.

Kıbrıs gazisi son yolculuğuna uğurlandı

Böbrek yetmezliği dolayısıyla ikamet ettiği İzmir'de, dün vefat eden 1974 Kıbrıs Barış Harekatı gazilerinden 68 yaşındaki Zeynel Abidin Subaşı, düzenlenen askeri törenle memleketi Adıyaman'da son yolculuğuna uğurlandı.

Malatya ile Bursa arasında tecrübe paylaşımı

Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği 35'inci Olağan Meclis Toplantısı için Malatya'ya gelen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. Ziyarette ayrıca, Malatya Valisi Aydın Baruş, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, AK Parti il Başkanı İhsan Koca da yer aldı.

Gölbaşı'nda mobil aşı standı kuruldu

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde mobil aşı standı kuruldu.

Elazığ'da 763 depremzede daha evlerine kavuştu

Elazığ'da yapılan deprem konutlarından 763'ünün daha kura ile hak sahipleri belirlendi.

Covid 19 aşısı Forum Diyarbakır'da randevusuz başladı

Diyarbakır İl Sağlık Müdürlüğü ile Form Diyarbakır arasında yapılan anlaşma ile Covid 19 aşı uygulama noktası oluşturuldu.

Jandarma'dan tayini çıkan personellere veda yemeği

Yeşilyurt İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından 2021 yılı genel atamalarında Doğu ve Batı illerine ataması yapılan personeller için veda yemeği düzenlendi.

Sahnelerden, simitçiliğe

Gaziantepli ses sanatçısı Faik Özer, 30 yılını verdiği müzik hayatını geçirdiği trafik kazası sonrası sonlandırmak zorunda kaldı. Kaza sonrası, pazarda simit satarak geçimini sağlayan Özer, seyyar arabasının yanında söylediği şarkılarla esnafın ve müşterilerin neşesi haline geldi.

Büro Memur-Sen'de Mahmut Ergen dönemi

İki adayın yarıştığı Büro Memur-Sen 6. Olağan Kongresinde, Mahmut Ergen Başkanlığa seçildi.

Toplam 7142 haber.