Haberde İnsan

Haberde İnsan Haberleri

GAP idaresi, Besni, Sincik ve Tut ilçesinin entegre projelerini kabul etti

Adıyaman'ın Besni, Sincik ve Tut ilçelerinde istihdamı artırmak ve ilçelerin ekonomisine tarımsal ve turizm anlamında katkı sağlamak amacıyla 3 ilçe kaymakamlığı tarafından GAP İdaresi'ne sunulan 3 proje kabul edildi.

Büyükelçi Sanjay Panda, Nemrut Dağında

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Adıyaman'a gelen Hindistan Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Sanjay Panda, Nemrut Dağında güneşin batışını izledi.

Kavi Caddesinde asfalt öncesi hazırlık çalışması

Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, Kavi Caddesi'nde asfalt öncesi hazırlık çalışması başlatıldı.

Gürkan, Çayırköy'de vatandaşlarla bir araya geldi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeşilyurt İlçesine bağlı Durulu, Fatih, Kuşdoğan ve Çayırköy mahallelerine yapılan 17 kilometrelik asfalt çalışmalarını inceleyerek, Çayırköy Mahallesi'nde bölge muhtarları ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Yeniden Günaydın Gazetesi yayın hayatına başladı

Diyarbakır'da yayınlanan yerel gazetelere bir yenisi daha eklendi. 1 Temmuz 2021 tarihli ilk sayısı ile yayın hayatına başlayan Yeniden Günaydın Gazetesiyle birlikte Diyarbakır'daki yerel gazetelerin sayısı 10'a yükseldi.

Başkan Beyoğlu, yetimlerin yüzlerini güldürdü

Diyarbakır'ın Bağlar İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, 'gönül ve sosyal belediyecilik' düşüncesiyle ilçede sürdürdüğü çalışmalar kapsamında bu kez de babalarını genç yaşta korona virüsten kaybeden yetim çocukların yüzünü güldürdü.

Vatandaşlar soğuk hava depolarında serinliyor

Adıyaman'da 41 dereceyi bulan sıcak havadan bunalan vatandaşlar, soğuk hava depolarında, fiskiye altlarında ve ağaç gölgelerinde serinlemeye çalışıyor.

Adıyaman Ülkü Ocaklarında Başkan değişti

Adıyaman Ülkü Ocakları İl Başkanlığında Taha Şahin görevi Murat Altın'a devretti.

Elazığ'da 'Görünmezi Görünür Kıl'' projesi açılış toplantısı yapıldı

Elazığ hibe desteğiyle 15 ay sürecek olan ''Görünmezi Görünür Kıl'' projesi açılış toplantısı yapıldı.

Gürkan: 'Basın kurumsal bir görev ifa etmektedir'

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti Başkanı Mehmet Aydın ve Yönetim Kurulu Üyelerini kabul ederek bir süre görüştü.

Tut Belediye Başkanı Kılıç'dan doğalgaz müjdesi

Tut İlçe Belediye Başkanı Mehmet Kılıç, ilçe halkının uzun yıllardır beklediği doğalgaz konusunda müjde verdi.

Başarılı sporcular, Kılınç ile bir araya geldi

Adıyamanlı milli sporcu Ayşe İkra Erdoğan, Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç'ı makamında ziyaret etti.

Belediye konservatuarında yaz kursları başladı

Adıyaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini yürüten belediye konservatuarında yaz dönemi kursları başladı.

Gazi şehirliler şehrin akıllı kimliğine projeleriyle güç katacak

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin de iş birliğinde olduğu Gaziantep'te ikamet eden vatandaşların kente katkı sunması amacıyla 'Şehrim için Bir Fikrim Var' proje yarışması düzenleniyor.

Gaziantep'te üçüz bebek sevinci

Nizip Devlet Hastanesinde yabancı uyruklu Hıyem Dair ile Luay El İsa çiftinin üçüz bebekleri dünyaya geldi.

Ev hanımı 30 kişiye istihdam sağladı

Elazığ'da 15 yıl önce kendi evinde halı yıkayarak sektöre giren 5 çocuk annesi Gönül Eker, işini büyüterek kurduğu iş yerinde 30 kişiyi istihdam ederek örnek oldu.

Irmaklı'da yeni alt yapı törenle açıldı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Darende İlçesi Irmaklı Mahallesinde altyapı ve üstyapı çalışmalarının tamamlanması nedeniyle düzenlenen açılış programlarına katıldı.

Kent meydanı projesinin ilk adımı atıldı

Adıyaman Belediyesi tarafından, eski hükumet binasının bulunduğu alana yapılması planlanan kent meydanı projesinin ilk adımı olan zemin etüt çalışmalarına başlanıldı.

Afrin'den dönen komandolara Besni'de sevgi seli

Suriye'den dönen Adıyaman İl Jandarma Komutanlığına bağlı Özel Harekat Tabur Komutanlığında görevli komandoları Besni ilçesinde vatandaşlar büyük bir coşkuyla karşıladı.

Toplam 7142 haber.