Haberde İnsan

Haberde İnsan Haberleri

Hiç AVM'ye gitmediğini söyleyen küçük Hacer'e AVM sürprizi

Kızılay Malatya Yeşilyurt Şubesi, daha önce AVM'ye gitmediğini söyleyen minik Hacer ve kardeşlerini AVM'ye götürerek doyasıya eğlenmelerini sağladı.

Malatya'da Kurban Bayramı tedbirleri görüşüldü

Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Sığırcı başkanlığında Kurban Bayramı öncesinde yapılacak çalışmalar ve alınacak tedbirlerle ilgili olarak bir toplantı gerçekleştirildi.

Fatma Şahin, tarihi çarşılarda yürütülen çalışmaları inceledi

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Almacı Pazarı, Bakırcılar Çarşısı, Hamdi Kutlar Caddesi'nde yürütülen bakım ve onarım çalışmalarını yerinde inceledi. İncelemeler sırasında vatandaşlar 'Şampiyon Başkan' sloganlarıyla Başkan Fatma Şahin'in yanına gelerek büyük ilgi gösterdi.

Belediye yüzme havuzu kayıtları başladı

Adıyaman Belediyesi tarafından her yıl sporseverlerin hizmetine açılan ancak pandemi sürecinden dolayı uzun zamandır kapalı tutulan yüzme havuzu ve akuapark için yeniden kayıtlar alınmaya başlandı.

Yenişehir'de tarih yolculuğunun yaşandığı kıraathane açıldı

Diyarbakır'ın merkez Yenişehir İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Murat Beşikci tarafından kurulan İkinci Bahar Millet Kıraathanesinde 65 yaş ve üzeri yaşlılara çay, kahve ve su ücretsiz olarak ikram edilirken, kitap ve günlük gazete okumaları, haftada bir gün berber hizmeti ile görevli sağlık personeli tarafından ise ilaç takipleri ve tansiyon, şeker ölçümleri yapılıyor.

75 yaşında okuma yazma öğrenen Ayten nine mezun olmanın sevincini yaşadı

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde Kadın Gelişim Merkezi'nde açılan kursa katılarak okuma yazma öğrenen kadınlar, düzenlenen törenle sertifikalarını aldı. Kursu başarıyla tamamlayan 75 yaşındaki Ayten Gül, yıllar sonra okuma yazma öğrenmenin sevincini yaşadığını belirterek, emeği geçen hocalarına teşekkür etti.

Başkan Beyoğlu'nun çocuk sevgisi

Gönül Buluşmaları adını verdiği mahalle ve ev ziyaretleri kapsamında haftanın her günü ilçede vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinleyen Ak Partili Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, renkli görüntülere sahne olan bu buluşmalarda yaşlılara, hastalara,engellilere ve çocuklara özel önem veriyor.

Başkan Çınar, 'şehir ve kariyer' toplantısına katıldı

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi tarafından düzenlenen 'Şehir ve Kariyer' online toplantısına katılan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 'Sanayisi, ekonomisi, turizm potansiyeli, kültürel ve sosyal gelişimiyle Anadolu'nun parlayan yıldızı olan Malatya'nın değişim ve büyüme sürecine Yeşilyurt Belediyesi olarak ciddi katkılar sunuyoruz' dedi.

Hasta eşeği yolun karşısına geçirerek insanlık dersi verdi

Adıyaman'da bir inşaat işçisi, hasta olduğu için yolun karşı tarafına geçemeyen bir eşşeği karşıya geçirerek insanlık dersi verdi.

Adıyamanlı kadınlar, 'Dut yaprağı' ile kanserojensiz pekmez yapıyor

Adıyaman'ın Tut ilçesinde kooperatif kuran kadınlar, dut pekmezi kaynatılırken kullanılan 'killi beyaz toprak' yerine 'dut yaprağı' ile kanserojen madde içermeyen daha sağlıklı ve hijyenik dut pekmezi elde ediyor.

Saraç ailesinin dramı yürek burkuyor

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde derme çatma bir evde yaşayan 5 çocuk babası Ayhan Saraç, ailesi ile birlikte yaşam mücadelesi veriyor. Baba Saraç, ailesini geçindirmek için eskicilik yaptığını ve bu işi yaparken kullandığı tekerlekli tablanın çalınmasıyla ortada kaldığını söyledi.

Elazığ'da 6.8'lik deprem tatbikatı gerçeğini aratmadı

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi'nde, UMKE, AFAD, ilk yardım ve itfaiye ekiplerinin katılımıyla gerçeği aratmayan deprem ve yangın tatbikatı gerçekleştirildi.

Kaymakam Köksal, vatandaşla bir araya geldi

Adıyaman Gölbaşı Kaymakamı Mutlu Köksal, köy gezileri kapsamında Hamzalar Köyü'nde vatandaşla buluşma toplantısı gerçekleştirdi.

Yolcu otobüsünü sağa çekip yangına müdahale etti

Yol kenarında alev alan kamyonu gören Adıyaman Belediyesi yolcu otobüsü şoförü, otobüsü durdurarak yangına müdahale etti.

Beyazay Derneği'nde görev değişimi

Türkiye Beyazay Derneği Adıyaman Şube Başkanlığına Ümmü Gülsüm Ateş seçildi.

Nemrut Krater Gölü'nden Nemrut Dağı'na bisiklet turu düzenlenecek

Bitlis Nemrut Krater Gölünden Adıyaman Nemrut Dağı'na bisiklet turu düzenlenecek.

Gürkan ve Tüfenkci vatandaşlarla bir araya geldi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkçi, kent merkezinde esnaf ve vatandaş ziyaretlerine devam ediyor.

Malatya Hayvanat Bahçesi ziyarete açıldı

Covid 19 salgını sonrası alınan kısıtlama tedbirleri ile birlikte vatandaşların ziyaretine geçici süreliğine kapatılan Orduzu bölgesinde bulunan Malatya Hayvanat Bahçesi, kısıtlamaların kaldırılmasıyla birlikte yeniden vatandaşların ziyaretine açıldı.

Malatyalı gariban esnaftan İmamoğlu'na kayısı hediyesi

Malatyalı esnaf İrfan Yılmaz, 17 Haziran'da kente gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kendisine 'gariban vatandaş' demesine tepki gösterdi. İmamoğlu'na tepki olarak hediyelik kayısı gönderen esnaf Yılmaz, Malatyalı garibanın hediyesidir, afiyet olsun'' dedi.

Toplam 7142 haber.