Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Bakan Karaismailoğlu: Sandık oy namustur

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Adil Karaismailoğlu, Yarın Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en önemli seçimlerinden biri yapılacağını belirterek, 'Seçim akşamı sonucu alana kadar hiçbir şekilde disiplinden ve iş takibinden taviz vermeyeceğiz. Sandık, oy namustur. Milletin bize verdiği emanettir. Onu yerine teslim edene kadar uyumayacağız' dedi.

MHP Genel Sekreteri Büyükataman: Apo’ya özgürlük konusunda söz verdiler

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun HDP ile anlaştığını ifade eden MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, 'Kapalı kapılar ardında Apo'ya özgürlük konusunda söz verdiler' dedi.

İstanbul’da seçim sandıkları kuruldu

İstanbul'da Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için oyların kullanılacağı okullara sandıklar kuruldu.

Binali Yıldırım: İzmir’in sömürgecilerin, PKK’lıların, FETÖ’cülerin desteğine ihtiyacı yoktur

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, 14 Mayıs Pazar günü yapılacak seçimler için Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'ye destek isteyerek İzmir'in sömürgecilerin, PKK'lıların, FETÖ'cülerin desteğine ihtiyacı yoktur. Bize millet yeter. dedi.

CHP Gaziantep Milletvekilli Adayı Av.Hasan Öztürkmen Gaziantep 'Te Fırtınalar Estiriyor.

CHP Gaziantep milletvekilli birinci sıra adayı Av.Hasan Öztürkmen sahada fırtına gibi esiyor.

Bahçeli: Türk ve Türkiye Yüzyılı vizyonu Allah’ın izniyle gerçekleşecek

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türk ve Türkiye Yüzyılı vizyonunun Allah'ın izniyle gerçekleşeceğini belirterek, Recep Tayyip Erdoğan Anadolu çocuğudur. Yılmaz ve yıkılmaz. Kimseye boyun eğmez. 14 Mayıs'ta da Allah'ın izniyle Cumhurbaşkanımız olacaktır dedi.

Çalık, Çakır, Koca ve Özcan gıda toptancıları ile buluştu

AK Parti Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık ve Ahmet Çakır, Milletvekili Adayları İhsan Koca ve Ramazan Özcan, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Sezai Ertem’in ev sahipliğinde gıda toptancıları ile bir araya geldiler.

Fendoğlu' Malatya'da Bulunacağız Malatyalılarla Gönül Gönüle Olacağız

MHP Malatya Milletvekili Fendoğlu, 'MHP varsa, Malatyalılar ve Malatya Hiçbir Zaman Tek Başına Ve Kaderi İle Baş Başa Bırakılmaz'

Ölmeztoprak, Gayret başarıyı getirir

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, seçim çalışmalarında belirlenen takvim ve program çerçevesinde merkez ve ilçelerimizde hemşehrilerimizi ziyarete devam ediyoruz.

Güzelbahçe Konteynır Kente Su Arıtma Tesisi Kuruldu

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba CHP belediyelerce kurulan konteyner kentte su arıtma ve güneş enerjisi tesisi açılışında konuştu. Ağbaba;’’ Belediyelerimizin kurmuş olduğu bu konteyner kentte yine belediyelerimizin desteği ile hemşerilerimiz temiz suya ulaşabilecek, güneş enerjisi sistemi ile bedava elektrik kullanabilecek’’ dedi.

CHP Milletvekili Adayı Becan’ın Karadenizlilerin 5-3’lük kesim belki de PKK’dan beter” sözlerine tepkiler çığ gibi büyüyor.

CHP'nin Yalova 1. sıra milletvekili adayı Tahsin Becan'ın 'Onların (Karadenizliler) içinde yüzde 5-3'lük kesim belki de PKK'dan beter' sözlerine tepkiler çığ gibi büyüyor.

Gürkan, Oyumuzu AK Parti'ye ve Cumhurbaşkanımıza oyumuzu vereceğiz

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Orduzu ve Şahnahan'da düzenlene seçim toplantılarına katılarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti için oy ve destek istedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “İstanbul, bu ülkenin yönetimini kasetle ele geçirme operasyonlarına geçit vermemiştir”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'İstanbul, koltuğuna kasetle oturanların bu ülkenin yönetimini kasetle ele geçirme operasyonlarına geçit vermemiştir' dedi.

İnce’den gençlere mesaj

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Cumhurbaşkanlığı adaylığından geçilmesinin ardından gençlere yaptığı açıklamada, 'FETÖ ve PKK ile irtibatlı kaynaklardan bize bu yapılanlar karşısında demokrat olma iddiasındaki bazı siyasiler ve bazı gazeteciler ellerini ovuşturmuş, gizliden gizliye zevk almışlardır' dedi.

YRP Genel Başkanı Erbakan, İnce’nin adaylıktan çekilmesini yorumladı

Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, Muharrem İnce'nin cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesiyle ilgili, 'İnce'nin seçmeni kendisi adaylıktan çekildi diye bir blok halinde gidip Kılıçdaroğlu'na destek olacak diye bir şey söz konusu değil. Bu nedenle adaylıktan çekilme olayının Millet İttifakı lehine ciddi bir sonuç doğuracağına inanmıyoruz' dedi.

MHP Lideri Bahçeli: Sözde Kürdistan projesinin figüranı Kılıçdaroğlu’dur

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Vakit yaklaştıkça zillet ittifakının ve bu ittifakın yanında yöresinde konuşlanan mihrakların ileri düzeyde korkuya kapılarak provokasyonlardan medet umduklarını ve çok tehlikeli hamleler yaptıklarını görüyoruz. Bunlar yalnızca Türkiye'nin aleyhinde değil, sandık ve demokrasinin de karşısındadır. Aradıkları kavga ve kutuplaşmadır dedi.

Göçmez Serden Geçeriz Kıblemizden Dönmeyiz

İYİ Parti Malatya Milletvekili Adayı Şeyhmus Göçmez ve partililer seçim çalışmaları kapsamında Cemal Gürsel Mahallesi, Aşağıbağlar Mahallesi, Kuyuönü Caddesi, Fahri Kayahan Bulvarı ve Samanlı Mahallelerini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlar ile bir araya geldi.

Memleket Partisi’nde istifa depremi: Gençlik kolları başkanı ve üyeleri AK Parti’ye geçti

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesinin ardından Memleket Partisi Kırıkkale Gençlik Kolları Başkanı Melih Kaan Tosun ve 15 parti üyesi genç istifa ederek AK Parti'ye katıldı.

Fatih Erbakan: Bu kararın arkasında bir kumpas olduğu ortada

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Muharrem İnce'nin seçimden çekilmesine ilişkin Bu kararın arkasında bir kumpas olduğu ortada. Bu kumpas siyasetini karanlık birtakım odakların dizayn etmeye çalışmasını tasvip edemeyiz, üzüntü duyuyoruz dedi.

Toplam 8493 haber.