Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Bakan Karaismailoğlu: Son dönemeçte rehavete yer yok

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, son dönemeçte rehavete yer olmadığının altını çizerek, 'Bu dengesi bozulmuş, gözü koltuktan başka bir şeyi görmeyenlerin halini 14 Mayıs gecesi gördük. Televizyon ekranlarında oynadıkları 'kazandık' tiyatrosunu hep birlikte takip ettik. Sandığın rengi belli oldukça yalanları ortaya çıktı. Manipülasyon yapmak istedikleri belli oldu' dedi.

Gören: İstikrar Erdoğan’ın liderliğidir

AK Parti; Malatya’da 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2. Tur Seçiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek için gündüzleri ilçeleri ziyaret ediyor, akşamları ise Malatya merkezde mahalle toplantıları gerçekleştiriyor.

Bakan Kurum, Bem-Bir-Sen üyeleri ve yöneticileri ile buluştu

Kendisine oy vermeyeni aşağılamak, ona yardım etmemek, hizmet götürmemek Cumhuriyet Halk Partisinin kodlarında vardır.

Başkan Kılıç’tan Kuluncaklı Hemşerilerine Teşekkür

14 Mayıs tarihinde gerçekleşen seçimlerde Milliyetçi Harekat Partisi’nin Kuluncak’ta ki oy oranının yaklaşık 2 katına çıkmasından dolayı MHP Kuluncak İlçe Başkanı Kılıç hemşerilerine teşekkür etti.

İtalya’da Türk seçmenlerin oy verme işlemi devam ediyor

Türkiye'de 28 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminin 2. turu için İtalya'daki temsilciliklerde ve gümrüklerde oy kullanma işlemi devam ediyor.

Bakan Soylu’dan polislere müjde: iki şark görevini bir şark görevine düşüreceğiz dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, polislere müjde vererek, 2025 yılı sonu itibarıyla iki şark görevini bir şark görevine düşüreceğiz dedi.

Tayland’daki Türk seçmenler 2. tur seçimleri için sandık başında

Güney Asya ülkesi Tayland'da yaşayan Türk vatandaşları, Türkiye'de 28 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci turu için sabah saatlerinden itibaren sandık başına gitti.

Bakan Kurum Biz istiyoruz ki Türkiye Yüzyılı gençliğin yüzyılı olsun

Bakan Kurum, Sultanbeyli'de "Gençlerle Sohbet" programında konuştu:

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay’dan muhalefete eleştiri: Bunlarınki mevsimlik milliyetçilik

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, muhalefeti eleştirerek 'Birinci turda LGBT'ci, ikinci turda muhafazakar. Birinci turda FETÖ'cü, ikinci turda devletçi. Birinci turda mandacı, ikinci turda vatansever. Birinci turda Kandil'ci, ikinci turda milliyetçi. Bunlarınki mevsimlik milliyetçilik. dedi.

Malatya'da deprem konutları 193 gün sonra teslim edilecek

Battalgazi ilçesine bağlı Gelinciktepe bölgesinde TOKİ tarafından inşa edilen 599 konutun yapımı sürüyor

MHP Lideri Bahçeli Erdoğan’ı 13. dönem Cumhurbaşkanı yapmak mecburiyetindeyiz

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı 13. dönem cumhurbaşkanı yapmak mecburiyetindeyiz dedi.

Malatya’da bu kez rekor destek vereceğiz

AK Parti İl Başkanı Namık Gören, AK Parti Malatya Milletvekilleri Bülent Tüfenkci, İhsan Koca ile İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak ve AK Parti MKYK Üyesi Öznur Çalık, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Seçimleri sonuçlarına teşekkür için Akçadağ ilçesini ziyaret ettiler.

Fatih Erbakan: Milletimiz değerlerimizle, inancımızla barışık olmayanlara ülkeyi teslim etmedi

Yeniden refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 14 Mayıs seçimlerinde milletin Cumhur İttifakı'nı zafere ulaştırdığını belirterek, Milletimiz, değerlerimizle, inancımızla barışık olmayanlara ülkeyi teslim etmedi dedi.

G7’den Ukrayna’daki savaşı durdurması için Çin’e çağrı: “Rusya’ya baskı yap”

G7 liderleri yayımladıkları ortak bildiride, Çin yönetimine Ukrayna'daki savaşı durdurması için Rusya'ya baskı yapması çağrısında bulundu.

Yurtdışı seçmenler sınır kapılarında oylarını kullanıyor

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turu için yurt dışı seçmen kütüğüne kayıtlı vatandaşlar, sınır kapılarında oy kullanmaya başladı.

Bakan Kurum: Tuzla’mızı İstanbul’umuzu güçlü güvenli, huzurlu yarınlara taşıyacağız

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve İstanbul 1. Bölge milletvekili Murat Kurum, Tuzla'da bazı sitelerde kentsel dönüşüme başlandığını belirterek 'Tuzla'mızı, İstanbul'umuzu güçlü, güvenli, huzurlu yarınlara taşıyacağız' dedi.

Bahçeli 28 Mayıs mührün vurulduğu gün olacaktır

Cumhurbaşkanlığı ikin tur seçimleri nedeniyle Adıyaman'a gelen MHP Lideri Devlet Bahçeli, Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakı'nın deprem bölgesinde aldığı oy oranına dikkat çekerek, 'Burada acı içerisinde zafere mühür vuran vatandaş topluluğu vardır' dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener Kılıçdaroğlu’nun kazanması için elimizden geleni yapacağız

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 'Biz Kılıçdaroğlu'nu adayımız olarak gösterdik, dün de arkasında durduk bugün de arkasındayız. Kılıçdaroğlu'nun kazanması için elimizden geleni yapacağız' dedi.

Özdağ ve Oğan ikilisinden fotoğraf

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Ata İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan ile gündemi değerlendirdiklerini belirttiği bir fotoğraf paylaştı.

Toplam 8492 haber.