Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Fransa’daki Türk seçmenlerin oy verme işlemi devam ediyor

Türkiye'de 28 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turu için Fransa'da oy kullanma işlemi devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Malatya 'da sevgi seli

Malatya'ya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a vatandaşlar sevgi gösterisinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Sinan Bey ile aramızda pazarlık olmadı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Oğan'ın cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerindeki desteğine ilişkin, Sinan Bey ile aramızda pazarlık olmadı. Kendisinin dile getirdiği bazı hususları biz açıklığa kavuşturduk. Muhalefet bu tür şeyler üzerinde spekülatif arayışlara girerler. Böyle bir talep olmadı. Terör örgütüne karşı tutumumuzu inlerinde yok ettiğimiz teröristlere sorsunlar. Bizim bu konuda defterimiz tertemiz. Türkiye sınırları olmadığı kadar güvendedir. Başından beri sığınmacıların güvenli dönüşünü zaten destekliyoruz' dedi.

Kılıçdaroğlu, Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ ile görüştü

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile bir araya geldi.

Malatyalılar, Erdoğan'ın arkasında Beydağı gibi duracaktır

AK Parti Malatya'da 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2. Tur Seçiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek için Doğanşehir ve mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldiler.

Bakan Kurum Sırtını teröre, teröristlere, FETÖ’ye, PKK’ya dayayanlara milletimiz cevabı verdi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 'Sırtını teröre, teröristlere, FETÖ'ye, PKK'ya dayayanlara aziz milletimiz sandıkta en güçlü cevabı verdi' dedi.

Yunanistan’da seçimin galibi Miçotakis hükümeti kurma görevini iade etti

Yunanistan'da dün düzenlenen genel seçimin galibi Yeni Demokrasi (ND) Partisi'nin lideri Başbakan Kiryakos Miçotakis, Yunanistan Cumhurbaşkanı Katerina Sakelaropulu tarafından kendisine verilen hükümeti kurma görevini iade etti.

Milletimiz, Tarih Yazacağını Söyleyenleri Tarihe Gömecek

AK Parti tarafından 28 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı 2. Tur Seçimi nedeniyle Orduzu Mahallesinde düzenlenen açık hava toplantısında vatandaşlarla bir araya gelinerek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için destek istendi.

CHP'li Ağbaba' 28 Mayıs'tan Sonra TSK'da Bir Tane Suriyeli Kalmayacak'

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba yaptığı yazılı basın açıklamasında TSK'ya Suriyeli subay ve astsubayların alındığını kamuoyuna duyurdu.

Fendoğlu, Milletimiz Erdoğan'ı tekrar seçecek, muhalefeti değiştirecek

Depremi en ağır şekilde yaşayan Malatyalılar ve deprem bölgelerindeki Anadolu insanımız acı gününde kendisine uzatılan hiçbir eli unutmaz, ama ülke yönetimi konusunda da bir bardak su ve bir poşet makarna için oyunu ve iradesini satmaz.'

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Türkevi açıklaması: “Bu teröristi bulmanız, gereğini yapmanız gerekiyor”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, New York'ta bulunan Türkevi'ne saldırı ile ilgili, Türkevi'ne saldırdılar. Hani siz demokrattınız. Saldırmak size ne kazandırır. Buradan ABD yetkililerine hadi bakalım süratle teröristi bulmanız, gereğini yapmanız lazım demeyecek miyiz? Benzer durum Türkiye'de olsa buna nasıl bakacaksınız. Türkevi orada size emanettir. Bu teröristi bulmanız, gereğini yapmanız gerekiyor' dedi.

Sinan Oğan: İkinci turda Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceğiz

Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ilk turunda Ata İttifakı'ndan aday olan Sinan Oğan, seçimlerin ikinci turunda Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceklerini açıkladı.

İstanbul’da Doğu ve Güneydoğu kanaat önderlerinden Erdoğan’a destek

AK Parti İstanbul Milletvekili Yıldız Konal Süslü, Fatih'te Doğu ve Güneydoğu kanaat önderleriyle buluşarak 28 Mayıs cumhurbaşkanlığı seçimleri için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek istedi.

Yunanistan’da resmi olmayan sonuçlara göre seçimin galibi Miçotakis’in partisi oldu

Yunanistan'da düzenlenen genel seçimde oyların 85'inden fazlasının sayılmasının ardından resmi olmayan sonuçlara göre oyların yüzde 40,81'ini alan Başbakan Kiryakos Miçotakis'in partisi Yeni Demokrasi (ND) olurken, mecliste çoğunluğu sağlayamadı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sırf aç gözlülükle fahiş fiyat artışı yapanların ümüğünü sıkacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, konut fiyatları ve kira artışlarının can sıkıcı hale geldiğini belirterek Makul ve orantılı, hiçbir sebebi olmadığı halde, sırf aç gözlülükle fahiş fiyat artışı yapanların ümüğünü sıkacağız. dedi.

Bakan Kurum: Net sıfır emisyon hedefi ortaya koyduk’

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 'İklim değişikliğiyle mücadele ediyoruz sevgili gençler. Bu da sizin için, ülkemiz için, geleceğimiz için çok önemli bir meseledir. Ve bu mesele doğrultusunda 2053'e ilişkin bir hedef ortaya koyduk. Net sıfır emisyon hedefi ortaya koyduk'' dedi.

Numan Kurtulmuş: Terör örgütüne diz çöktüren bir Recep Tayyip Erdoğan var

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, 'Terör örgütü ile mücadele eden ve onlara diz çöktüren bir Recep Tayyip Erdoğan var. Bir de terör baronlarının açıktan destek verdiği bir Kılıçdaroğlu var. Bu millet kime oy verir?' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Hatay’da sevgi seli

Hatay'a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a vatandaşlar sevgi gösterisinde bulundu.

MHP Lideri Bahçeli: Parlamenter sisteme tekrar dönüş memleketi felakete sürükleyiştir

Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli, Parlamenter sisteme tekrar dönüş, memleketi felakete sürükleyiştir. Bunu kabul edemeyiz, etmemeliyiz dedi.

Toplam 8492 haber.