Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Bakan Yerlikaya'dan depremzedelere yönelik kira yardımlarına ilişkin açıklama

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Türkiye genelinde depremzede 330 bin hane için yapılan kira yardımlarının üçüncü taksitlerinin bayramdan önce ödeneceğini açıkladı.

İçişleri Bakanı Yerlikaya, Malatya'da

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından kurulan geçici konteyner çarşı ve kentlerde depremzedelerle buluştu.

Bakan Özhaseki’den Büyükşehir Belediyesine Ziyaret

Başkan Gürkan: Geçen gün sizlerin bizi davet ettiği toplantıya icabet ettik. Oradaki ifademizde de olduğu gibi şehrimizin yerinde dönüşümü ve yerinde dönüşüm yapan insanlara sizler orada çok pratik bir çözüm yolu getirdiniz.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, İmamoğlu ile görüştü

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bir araya geldi.

Güçlendirme Kriterlerine Uymayan Binalara Ruhsat Verilmeyecek

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisinin Haziran ayı toplantısı Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Başkanlığı'nda Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi.

Başkan Gürkan 400 Milyon TL'ye Tekâmül Eden Bir Yatırım

Yeni Asfalt Plentinde İncelemelerde Bulunan Başkan Gürkan' Saatte 300 Ton Kapasiteli Yeni Bir Asfalt Plenti Yapılıyor'

Başkan Güder İlçe Genelinde Asfalt Serimlerini Bu Yıl Bitirmeyi Hedefliyoruz

Deprem sonrasında oluşan enkazın ortadan kaldırılması, yaraların sarılması için çalışmalar yürüten Battalgazi Belediyesi, bir yandan da bozulan yolların yamasını yaparak sıcak asfalt serimi yapıyor.

Milletvekili Fendoğlu Sağlıktaki Sorun ve Talepleri Bakan Koca'ya Aktardı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca'yı ziyaret ederek, Malatya'daki sorun ve talepler konusunda istişarelerde bulundu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev tarafından resmi törenle karşılandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından ziyarette bulunduğu Azerbaycan'da, Cumhurbaşkanı İlham Aliyev tarafından resmi törenle karşılandı.

Adalet Bakanı Tunç, HSK Genel Kurulu'na başkanlık etti

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, bu göreve getirildikten sonra Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) başkanı sıfatıyla ilk kez HSK Genel Kurulu Toplantısı'na başkanlık etti.

Bakan Kacır'dan 450 milyon dolarlık finansman müjdesi

"İhracatımızın yüzde 90'dan fazlasını gerçekleştiren Türk sanayisini, özellikle 'AB sınırda karbon mekanizması'na daha hazır hale getireceğiz. Aynı zamanda Paris İklim Anlaşması kapsamında ülkemizin karbon net sıfır hedeflerine daha da yaklaşmasını sağlayacağız"

Fendoğlu Derdimiz Malatya Gündemimiz Deprem

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, “MHP Malatya Milletvekili olarak tüm hemşehrilerimin ve Malatyalıların emrindeyim” diyerek, vatandaşlara depremden beri gitmedikleri evlerine geçmiş dönemlerin ortalaması alınarak elektrik faturası gönderilmesine tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC Cumhurbaşkanı Tatar tarafından resmi törenle karşılandı

Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda gerçekleşen resmi karşılamada Erdoğan ve Tatar'ın tören alanındaki yerlerini almalarının ardından İstiklal Marşı okundu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Hatay'da depremzedelerle bir araya geldi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden etkilenen Hatay'da ziyaretlerde bulundu.

Başkan Gürkan, Esnafımız İçin Üzerimize Ne Düşüyorsa Onu Yapacağız

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Buğday Pazarı esnaflarıyla bir araya gelerek, istişarelerde bulundu.

Bakan Özhaseki'den deprem konutları açıklaması:

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Deprem bölgesi için üzerinde çalıştığımız yeni formüller var, kabine toplantımızda Sayın Cumhurbaşkanı'mıza arz edeceğim.

Başkan Güder Çalışmaları Kısa Sürede Bitireceklerine Dair Söz Aldık

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in girişim ve gayretleriyle Şehit Fevzi Mahallesi’ne yapılan Kentsel Dönüşüm projesinde son aşamaya gelindi.

AK Parti Milletvekili Ölmeztoprak Arguvan Ve Arapgiri Ziyaret Etti

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Arguvan ve Arapgir ilçeleri ziyaretlerinde, AK Parti ilçe teşkilatları, Arguvan Kaymakamı Adem Karataş'ı ve Arapgir'de esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Genel Başkan Erbakan, İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, ekonomik sıkıntılarına rağmen milli ve manevi değerlerine, ülke bekasına sahip çıkarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı yeniden seçen milletin, haklı olarak ekonomi alanındaki buhranlardan kendilerinin kurtarılmasını beklediğini söyledi.

Toplam 8541 haber.