Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan Polisim, Jandarmam, Askerim Böyle Bir Fırsatı Vermez

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da “Hemşeri Dernekleri Buluşması” programında konuştu.

Bakan Çavuşoğlu: İstanbul, Ankara ve Antalya’yı da alacağız

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Alanya Gazeteciler Cemiyeti'nde basın mensuplarıyla buluşmasında yaptığı açıklamada, İnşallah hem Ankara hem İstanbul hem de Antalya'da büyükşehir belediyelerini tekrar kazanmak istiyoruz. Yaklaşık 4.5 yıl boyunca, bu şehirlerde büyükşehir belediyeciliği anlamında bir hizmet görmediğimiz gibi şehirlerimiz her anlamda geriye gitti dedi.

Esad: “Bölgedeki ikili ilişkileri ele almak için tarihi bir fırsat”

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad, 12 yıl sonra katıldığı Arap Birliği Zirvesi'nde, 'Bölgedeki krizleri ele almak için harika bir fırsat' dedi.

Azerbaycan ve Ermenistan’dan normalleşme adımları

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov ve Ermenistan Dışişleri Bakanı Ararat Mirzoyan ile gerçekleştirdiği üçlü görüşme sonrası yaptığı açıklamada, Azerbaycan ve Ermenistan nihai bir anlaşmaya yakın dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Oğan’ı Dolmabahçe Çalışma Ofisi’nde kabul etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Oğan'ı Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde kabul etti.

Muharrem İnce’nin köyünde Erdoğan’ın oyları Kılıçdaroğlu’nu üçe katladı

Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilen Muharrem İnce'nin Yalova'daki köyünde vatandaşlar ezici bir farkla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a oy verdi. Erdoğan, Elmalık köyünde oyların yüzde 67,73'ünü alırken, Kılıçdaroğlu ise yüzde 22,5 oy aldı.

Lavrov, Bayramov ve Mirzoyan arasındaki üçlü görüşme başladı

Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov, Ermenistan Dışişleri Bakanı Ararat Mirzoyan ve Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov'un Azerbaycan ile Ermenistan arasında barış anlaşmasına ilişkin müzakerelerin yapılacağı üçlü görüşmesi Moskova'da başladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 23 Mayıs'ta Malatya'ya geliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 23 Mayıs Salı günü Malatya'ya gelerek konteyner kentte Malatyalılarla buluşacak.

Fransa’da 397 bin seçmen oy kullanacak

Dışişleri Bakan Yardımcısı Yasin Ekrem Serim, 800 bin Türk vatandaşının yaşadığı Fransa'da 397 bin seçmen var dedi.

AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş Elazığlılar Buluştu

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, "Bu seçim, bu tür kaset operasyonlarıyla, bundan medet umanlarla siyaseti er meydanında yapanlar arasında bir tercih olacaktır." dedi.

Bakan Kurum Milletimiz 100 yılda yapılacak işleri 21 yıla sığdıranların yanında oldu

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Milletimiz, 100 yılda yapılacak işleri 21 yıla sığdıranların yanında oldu' dedi.

Kültür Ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy Malatya’da İncelemelerde Bulundu

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Malatya’da incelemelerde bulundu.

ABD Yüksek Mahkeme Sosyal medya şirketleri kullanıcıların paylaşımlarından sorumlu değil

ABD Yüksek Mahkemesi, Google ve Twitter'da terör bağlantılı içeriklerin paylaşılması hakkında açılacak davalarda, sosyal medya şirketlerinin sorumlu olmadığına yönelik karar verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Biz sadece milletimizin emrindeyiz, bunlar gibi talimatı Kandil’den almıyoruz”

İSTANBUL (İHA) – Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Kimseyle pazarlığımız yok. Biz sadece milletimizin emrindeyiz. Biz bunlar gibi talimatı Kandil'den almıyoruz. Biz karanlık odalarda terör örgütü uzantılarıyla pazarlığa girmiyoruz. Biz milletimizden talimat alıyoruz' dedi.

Enver Kiraz Seçmenlere Teşekkür Etti

CHP İkinci sıra Milletvekili adayı ve seçimi az bir farkla kaybeden Enver Kiraz seçmenlere desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Suriye Devlet Başkanı Esad, 12 yıl sonra Suudi Arabistan’da

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad, 12 yılın ardından Suudi Arabistan'ı ziyaret etti. Esad, yarın Cidde kentinde düzenlenecek olan 32. Arap Birliği Zirvesi'ne katılacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul İl Başkanlığındaki toplantıya katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Başkanlığının Sütlüce binasındaki istişare toplantısına katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlık yaptığı toplantı, basına kapalı olarak gerçekleştiriliyor.

Özür dilemek yerine ayağına çağırıp teşekkür ettirdi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin misafir ettiği depremzede vatandaşları seçimden hemen sonrasında bulundukları otellerde tahliye kararına ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 'özür dilemek' yerine depremzedeleri ayağına çağırıp kedine teşekkür ettirdi.

Çin-Orta Asya Zirvesi başlıyor

Çin ile Orta Asya ülkeleri Kazakistan, Kırgızistan, Özbekistan, Tacikistan ve Türkmenistan arasında işbirliği mekanizması oluşturulması öngörülen zirve Çin'de başlıyor.

Toplam 8488 haber.