Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Özcan, Kazanımlarımızı kaybetmeden yolumuza devam etmeliyiz

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Ramazan Özcan, 'Türkiye bugün sanayide, sanayileşmede çağ atladı. Marmaray yapılırken nasıl bir mukavemet gösterildiğini hatırlayın.

Millet İttifakı: Türkiye'de Değişim Başlayacak

Yerel seçimlere hazırlanan CHP ile Millet İttifakını oluşturan siyasi partiler sabah kahvaltısında gazetecilerle bir araya geldi. Malatya Milletvekili Veli Ağbaba "Deprem nedeniyle giden tüm Malatyalıları memleketlerine dönmelerini bekliyoruz 15 Mayıs sabahı Türkiye'de değişim başlayacak" dedi.

Çalık, Malatya'mızda 26 kilometrelik yolu 444 kilometreye çıkardık'

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, 'Şehrimizde yaklaşık 444 kilometrelik yol yapıldı.

Fendoğlu, Malatyalı sanayici ve esnafımızın taleplerinin takipçisiyiz

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili ve Adayı Mehmet Fendoğlu, Sanayicilerin mevcut durumlarını koruyabilmesi ve aynı zamanda yeni yatırımlarına da başlayabilmeleri için destekler çok önemli olduğun, esnafın ise yeniden ayağa kalkabilmesi için özel deprem desteklerini verilmesi gerektiğini belirterek, 'Sanayici ve esnafımızdan gelen tüm taleplerin takipçisiyiz' dedi.

Gürkan İstikrarın ve istikametin bozulmaması için Erdoğan'a oy verilmeli

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 14 Mayıs seçimler kapsamında Darende ilçesinin Hisarkale ve Ilıca Mahallelerinde seçim çalışması yürüterek, Cumhurbaşkanı recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti için oy ve destek istedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan Muharrem İnce yorumu: Yine FETÖ ve Bay Kemal kaset iş birliği

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesine ilişkin 'Yine FETÖ ve Bay Kemal kaset iş birliği' dedi.

Bakan Karaismailoğlu:

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 2019 yılı yerel seçimlerinde muhalefetin verdiği sözleri tutmadığını belirterek, 'Bunlar, bu kadar yalancı ve sözüne güvenilmeyenlerdir. Şimdi utanmadan sana söz diyorlar. Neymiş verdikleri sözleri; insanları işten atmak mı, başladıkları işleri yarım bırakmak mı?' dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ziyaretlerini sürdürüyor

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ziyaretlerine devam ediyor. Esenler Wushu Federasyonu İstanbul Şampiyonası'na katılan Erbakan, ardından Fatih'te bulunan Siirt Vakfı'nı ziyaret etti.

Bakan Çavuşoğlu: FETÖ oyunları geri döndü

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 'İşte her türlü ayak oyunları, ahlaksızlık, montaj, şantaj ne varsa hepsini yapmaya başladılar. FETÖ oyunları geri döndü. FETÖ'cüler bilet aldı 'dönüyoruz Kılıçdaroğlu kazanacak dediler'. Onlar dönmedi ama FETÖ oyunları ülkeye döndü dedi.

Muharrem İnce’nin adaylıktan çekilmesi hemşehrilerini üzdü:

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilmesi memleketi Yalova'da üzüntüyle karşılandı. Seçim sürecinde İnce'nin yıpratıldığını söyleyen köylüleri ve Yalovalı hemşehrileri haksızlığa uğradıklarını düşündüğü Memleket Partisi Lideri'ne destek oldu.

Bakan Kurum: Yüzyılın dönüşümünde başvuru sayımız 654 bin bağımsız bölüm başvuru yaptı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, Esenler'de vatandaşlarla bir araya geldi. Bakan Kurum, ''Esenler'de depreme karşı dayanıksız yapı oranı, 2009 yılında yüzde 86'ydı. Biz öyle çok çalıştık ki, bugün bu oranı yüzde 55'ler seviyesine kadar düşürdük' dedi.

Mustafa Işık’tan 6’lı masaya tepki

Türkiye Harp Malulü Gaziler-Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Mustafa Işık, 'Biz 'HDP Kürtlerin hakkını savunuyor' diyenlerin değil, 'HDP, PKK'nın siyasi uzantısıdır' diyenlerin tarafındayız. 14 Mayıs sabahı Türk milleti oy kullanırken 15 Temmuz ruhu ile Çanakkale ruhu ile oy kullanacağına inanıyorum' dedi.

İYİ Partili Göçmez Yazıktır, Ayıptır, Günahtır

İYİ Parti Malatya Milletvekili Adayı Şeyhmus Göçmez, yeni çarşı merkezine ilişkin yaptığı değerlendirmede “Kendi evinizin dekorasyonunu mu yapıyorsunuz? AK Parti il binasının dekorasyonunu mu yapıyorsunuz?” diye sordu

Bakan Kurum: İstanbul’da riskli yapı bırakmayacağız

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Üsküdar'da vatandaşlarla bir araya geldi. Bakan Kurum, Bu şehirde tek bir riskli yapı dahi bırakmayacağız' dedi.

Tüfenkci Herkesin kendini bulabileceği Malatya’yı inşa edeceğiz

AK Parti Malatya Milletvekili ve Adayı Bülent Tüfenkci, “Herkesin kendini bulabileceği Malatya’yı birlikte inşa edeceğiz.

Gürkan Cumhurbaşkanımıza Güçlü Bir Destek Vereceğiz

Malatya Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 'Afetler olmasına rağmen bütün yatırımlar devam ediyor, geçen sene yapılan yatırımlardan daha fazla yatırım yapılacak bu sene.

Yıldırım Malatya'nın Tarımı Yeniden Refah'a Emanet

Yeniden Refah Partisi Malatya Milletvekili Adayları Yazıhan'da ve Hekimhan'da ensaf ve mahalle ziyaretleri gerçekleştirdi.

İYİ Partili Göçmez ‘Bir Oy Kemal’e Bir Oy Meral’e’

Yeşilyurt ilçesi Çayırköy (Pirpirim), Kuşdoğan, Gözene Mahallesi ve Oluklu Mahallesi Mahallelerini ziyaret etti

Ölmeztoprak' Biz birlikte güçlüyüz! Teşekkürler Akçadağ!'

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak 'Bizim siyaset anlayışımız şehrimize ve ülkemize ihlasla hizmet edip Yüce Allah'ın (cc) rızasını ve aziz milletimizin duasını kazanmaktır' dedi.

Toplam 8493 haber.