Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Ekrem İmamoğlu’nun Erzurum gezisi olaylı geçti

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu'nun Erzurum gezisi olaylı geçti.

Başkan Küçükoğlu’ndan CHP provokasyonuna tepki

Cumhuriyet Halk Partisi Erzurum İl Başkanlığı tarafından Erzurum Havuzbaşı Kent Meydanında bugün yapılması planlanan miting organizasyonunu Büyükşehir Belediye Başkanlığının engellediğine yönelik sözlerine AK Parti İl Başkanlığından sert tepki geldi. İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu, tarafından partinin sosyal paylaşım adreslerinden yapılan açıklamada, engelleme iddialarının mesnetsiz ve iftira niteliği taşıdığı vurgulandı. 'CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP Erzurum İl Başkanlığı kamuoyunu yanıltıcı bilgiler paylaşılmaktadır' denilerek yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul’u depreme hazır hale getireceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amacımız her yıl 300 bin konut yaparak 5 yılda İstanbul'da 1.5 milyon riskli yapıyı tamamen yenilemektir. Birinci ve ikinci 500 binlik projeleri şehrin iki yakasındaki rezerv alanlarında hayata geçireceğiz. Bu rezervi alanların bir bölümü de Kanalistanbul Projesi etrafında yer alacak. Üçüncü 500 binlik bölümü yerinde dönüşüm ile gerçekleştireceğiz. İnşallah hedefimize ulaşarak İstanbul'u depreme hazır hale getireceğiz' dedi.

Millet İttifakı’nı üzen karar, 2 bin kişilik grup AK Parti’ye katıldı

Millet İttifakı'nın ortaklarından Demokrat Parti'nin İslahiye ilçe teşkilatında aralarında parti yöneticilerinin de bulunduğu yaklaşık 2 bin kişilik grup seçimlerde AK Parti'ye katılma kararı aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Resmi rakam mitinge katılım 1 milyon 700 bin

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Büyük İstanbul Mitingi'ne katılımın resmi rakamlara göre 1 milyon 700 bin kişi olduğunu söyledi. Erdoğan 'Terör örgütleri ile beraber gezen Kılıçdaroğlu'na biz bu vatanı böldürtmeyeceğiz. Geçtiğimiz asırda Vecihi Hürkuş'un gayretlerini gömdükleri Atatürk Havalimanı'na şimdi de TEKNOFEST'i gömmek istiyorlar. Gömdürmeyeceğiz.' dedi.

Göçmez “Hizmetleri Malatya’ya Getireceğiz”

İYİ Parti Malatya Milletvekili Adayı Şeyhmus Göçmez, “Malatya’yı ayağa kaldırmak istiyorsak öncelikle küçük ve orta gelirli esnafı ayağa kaldırmamız gerekmekte” dedi.

Fendoğlu Malatyalı Esnafa Hibe Verilmesi Konusunda Girişimlerinde Bulunacağım

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili ve Adayı Mehmet Fendoğlu, “Esnafımızın, tüccarımızın depremle birlikte beli kırılmış durumda, çekler, senetler duruyor, borçlar duruyor, bu nedenle bu bölgedeki esnafa nefes aldıracak, can suyu olacak çalışmaların yapılması gerektiğine inanıyorum.

Binali Yıldırım:

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Isparta'da düzenlenen millet buluşmasında, Bu bayrak, bu Kur'an aşkına bu alçaklara bu ülkeyi dar yapacağız. Bu terör örgütünü tekrar başımızın belası yapmak isteyenlere dünyayı zindan edeceğiz' dedi.

Bakan Kurum: Vatandaşımızın hayalini gerçekleştireceğiz

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, İstanbul seçim çalışmaları çerçevesinde Ataşehir'de vatandaşlarla buluştu.

Gürkan Şehrimizi Yeniden Dönüştüreceğiz Malatya Emin Ellerdedir

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Allah’ın izni ile şehrimizi yeniden dönüştüreceğiz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu bir varlık seçimidir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mayıs seçimlerinin Türkiye için bir varlık seçimi olduğunu belirterek, Bu seçimde teröristlere ülkeyi bırakmayacağız. Bay bay Kemal'in PKK'lı dostları varsa, bizim de milletimiz var dedi.

Akıncı: Bugün Çözüm Diye Sunulan Şeyler, Yarınlarımızın İçinden Çıkılmaz Sorunları Olmasın!

DEVA Partisi Malatya İl Başkanı Sinan Akıncı yazılı basın açıklaması yaparak Değerli Hemşerilerim' Bugün Çözüm Diye Sunulan Şeyler, Yarınlarımızın İçinden Çıkılmaz Sorunları Olmasın!' dedi.

Özcan, Erdoğan'ın elinin güçlü olması için TBMM'de AK Parti'de güçlü olmalı

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Ramazan Özcan, 'Malatya'da şu anda 'Cumhurbaşkanlığında Recep Tayyip Erdoğan'a oy vereceğim, ama partide başka yeri tercih edeceğim' diye bir algı yürütülüyor.

Kiraz, 'Malatya'nın sesi olmak istiyoruz.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Adayı Enver Kiraz, 'Malatya'nın sesi olmak istiyoruz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kayseri'yi görüp de gururlanmamak mümkün mü? Şu anda bu meydan bir rekor kırdı, alanda 135 bin kişi var dediği Kayseri mitinginde Cumhuriyet Meydanı havadan görüntülendi.

Fatih Erbakan: “Bu ülkede CHP zihniyetinin iktidarında ekonominin düzlüğe çıktığını gören tek bir kişi var mı?”

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 'Bu ülkede CHP zihniyetinin iktidarında ekonominin düzlüğe çıktığını gören bir kişi var mı Allah aşkına? Mümkün mü böyle bir şey? CHP zihniyeti demek yokluk demektir. Kıtlık demektir. Devalüasyon demektir. Ekonomik kriz demektir. Delegesizlik demektir. Ekonomiden dem vuruyorlar diğer felaketlerinin üstünü örtmek için. Ya diğer felaketleriniz bir yanda, ayrıca ekonomiyi de çözmeniz mümkün değil. Nasıl çözeceksin dendiği zaman, '300 milyar dolar Londra'dan borç getireceğim' diyor. Yahu biz zaten borçtan kurtulmaya çalışıyoruz' dedi.

MÜSİAD Malatya, AK Parti'nin vekil adaylarını ağırladı

Malatya MÜSİAD Şubesi tarafından gerçekleşen programa AK Parti Malatya Milletvekili adayları katıldı. Programda konuşan Başkan Yunus Akçin, 'Malatya bu ülkenin önemli bir parçası ve bütünün istikbali için Türkiye Yüzyılına ulaşmada şehrimiz önemli bir rol oynayacaktır, oynamalıdır.'

Erbakan, Malatya'da STK'lar ile buluştu

Malatya'da sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile bir araya gelen Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 'Bu mutabakat metnimiz prensipler ve ilkeler üzerine oluşturulmuş bir metindir. Biz bir yanlışa ortak olmak için değil, yanlışları en birliğiyle düzeltelim, eksikleri el birliği ile hep birlikte tamamlayalım diye bu ittifakın içerisinde yer aldık' dedi.

MHP Genel Sekreteri Büyükataman Kılıçdaroğlu’na seslendi: Açıklamak mecburiyeti var

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Bursa'da gerçekleştirdiği mitingde Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na seslendi. Büyükataman yaptığı konuşmada, 'Kılıçdaroğlu'nun çıkıp hangi konularda bu terör örgütüne söz verdiğine dair açıklama yapmak mecburiyeti var' dedi.

Toplam 8474 haber.