Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

MÜSİAD Malatya, AK Parti'nin vekil adaylarını ağırladı

Malatya MÜSİAD Şubesi tarafından gerçekleşen programa AK Parti Malatya Milletvekili adayları katıldı. Programda konuşan Başkan Yunus Akçin, 'Malatya bu ülkenin önemli bir parçası ve bütünün istikbali için Türkiye Yüzyılına ulaşmada şehrimiz önemli bir rol oynayacaktır, oynamalıdır.'

Erbakan, Malatya'da STK'lar ile buluştu

Malatya'da sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile bir araya gelen Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 'Bu mutabakat metnimiz prensipler ve ilkeler üzerine oluşturulmuş bir metindir. Biz bir yanlışa ortak olmak için değil, yanlışları en birliğiyle düzeltelim, eksikleri el birliği ile hep birlikte tamamlayalım diye bu ittifakın içerisinde yer aldık' dedi.

MHP Genel Sekreteri Büyükataman Kılıçdaroğlu’na seslendi: Açıklamak mecburiyeti var

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Bursa'da gerçekleştirdiği mitingde Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na seslendi. Büyükataman yaptığı konuşmada, 'Kılıçdaroğlu'nun çıkıp hangi konularda bu terör örgütüne söz verdiğine dair açıklama yapmak mecburiyeti var' dedi.

Göçmez “Evleri Ücretsiz Olarak Teslim Edeceğiz”

İYİ Parti Malatya Milletvekili Adayı Şeyhmus Göçmez, Yeşilyurt’a bağlı Seyituşağı Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelerek sorunları yerinde dinleyerek, İYİ Parti iktidarında evlerin ücretsiz teslim edileceğini söyledi.

OHAL bölgesindeki vakıflara ait taşınmazların 3 aylık kira alacaklarında vazgeçildi

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesine göre OHAL ilan edilen illerde bulunan ve Mülkiyeti Vakıflar Genel Müdürlüğü ile mazbut vakıflara ait taşınmazların 2023 yılı Şubat Mart Nisan ayı kira alacaklarından vazgeçildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Seçim sosyal medyada troll ordularıyla değil sandıkta milletle kazanılır

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Seçim sosyal medyada troll ordularıyla değil, sandıkta milletle kazanılır. Sandıkta yenileceklerini anladıklarında sosyal medya manipülasyonlarına sarıldılar 'dedi.

En önemli gündem maddemiz deprem

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimin Türkiye'nin ikinci yüzyılına yön vereceğini ifade ederek, 'Türkiye terörle mücadele ederken, teröristleri masaya oturtan bir muhalefette karşı karşıyayız.

Ölmeztoprak 'Kadın güçlü olursa aile güçlü olur, toplum güçlü olur'

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, seçim çalışmalarında özellikle kadınlar ile ilgili açıklama ve mesajlarına ağırlık veriyor.

Gürkan Malatya Olarak Cumhurbaşkanımıza Güçlü Bir Destek Vereceğiz

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Ben inanıyorum ki hemşerilerimiz bu seçimde büyük fotoğrafa bakacaklar.

CHP etrafında birleşip, daha fazla milletvekili çıkarmalıyız'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Adayı Enver Kiraz, 'Hiçbir oyu zayi etmeden bir araya toparlamalıyız.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Koalisyonun tüm pis işlerini milliyetçi görünümlü ortağı İYİ Parti’ye vermişler”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum'da düzenlenen mitingde Millet İttifakı'na yüklendi, 14 Mayıs seçimlerinin Türkiye için önemine işaret etti.

Erbakan: “İYİ Parti, CHP ve HDP; LGBT akımlarına destek oluyor, 7’li masanın karşısında durmamız lazım”

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 'Cumhurbaşkanımızın da zaman zaman ifade ettiği gibi Cumhuriyet Halk Partisi LGBT'cidir. İYİ Parti, CHP ve HDP; LGBT akımlarına destek oluyor, 7'li masanın karşısında durmamız lazım.' dedi.

Kılıçdaroğlu’ndan sığınmacı gafı: Türkiye’deki sığınmacı sayısını 3 bin 600

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu Muğla'da millet buluşmasında halka seslendi. Kılıçdaroğlu konuşmasında gençlere, ev hanımlarına, çiftçiye seslenirken, Türkiye'deki sığınmacı sayısını 3 bin 600 olarak açıkladı. Kılıçdaroğlu 3 bin 600 rakamını iki defa tekrarladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 80 yılda yapılamayanı 21 yıla sığdırdık

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum'da düzenlenen mitingde, '80 yılda yapılamayanı 21 yıla sığdırdık' dedi.

Binali Yıldırım Size bir görev düşüyor, Osmanlı ruhunu yaşatmak görevi düşüyor

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, 14 Mayıs seçiminin diğer seçimlerden farklı olduğunu belirterek, Şimdi ne hikmetse bu seçim bizden çok Amerika'yı ilgilendiriyor, bizden çok Avrupa'yı ilgilendiriyor, bizden çok PKK'yı ilgilendiriyor, bizden çok FETÖ'yü ilgilendiriyor. Şimdi o 'yuh'ları toplayıp toplayıp sandığa oy olarak atın. Hak ettikleri dersi verin dedi.

İYİ Partili Göçmez ‘İYİ Parti Esnafın Her Zaman Yanında Olacaktır’

İYİ Parti Malatya Milletvekili Adayı Şeyhmus Göçmez, 6 Şubat tarihli yıkıcı depremler sonrasında Malatya'da mağdur olan esnaflarla ilgili hazırladıkları projenin detaylarını paylaştı.

Tüfenkci: Türkiye’yi her alanda en az 4 kat büyüttük

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, “Ben inanıyorum ki sandıkta verilecek bir oy ile milletimiz oynanmak istenen oyunu bozacak” dedi.

Ölmeztoprak Malatya’da yaralar sarılana kadar ana gündemimiz deprem olacaktır

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Arapgir ilçesinde seçim çalışmalarında bulundu.

Fendoğlu, 'Sorunların bittiği son güne kadar da Malatya'da ve halkımızın içinde olacağız'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili ve Adayı Mehmet Fendoğlu, 'Depremle ilgili sorunların bittiği son günü kadar da Malatya'da ve halkımızın içinde olacağız.'

Toplam 8496 haber.