Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Adıyaman'a tarımsal zararların karşılanması için 20 milyon TL ödeme

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Adıyaman'da meydana gelen don ve dolu afetlerinden dolayı tarımsal zararların karşılanması adına 20 milyon TL bütçenin aktarıldığını söyledi.

Elazığ'da KADES uygulaması anlatıldı

Elazığ'da jandarma ekipleri tarafından kadınlara, Kadın Destek Uygulaması (KADES) anlatıldı.

AK Parti Elazığ İl Başkanı Yıldırım: 'Tüm teşkilat mensuplarımız 2023 seçimleri öncesinde sahada aktif bir şekilde çalışıyor'

Tüm teşkilat mensuplarının 2023 seçimleri öncesinde sahada aktif bir şekilde çalıştığını belirten AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, 'Her yere gitmeye çalışıyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın belirlediği hedef doğrultusunda ilk günkü azim ve kararlılıkla teşkilatımızla birlikte sahada olmaya devam edeceğiz' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan fındık bahçesinde

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ordu ziyaretinde ayağının tozuyla fındık bahçesi ziyaret etti.

Alman Dışişleri Bakanı Baerbock, Kadın Dayanışma Vakfı’nı ziyaret etti

Türkiye'ye gelen Almanya Dışişleri Bakanı Annalena Baerbock, Ankara'nın Çankaya ilçesinde bulunan Kadın Dayanışma Vakfı'nı ziyaret etti.

AK Parti Milletvekili Eker: 'Gazetecilerin konut sahibi olması için süreci hızlandıracağız'

AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı geleneksel aylık genel gündem değerlendirmesi için gazetecilerle bir araya geldi. Milletvekili Mehmet Mehdi Eker, gazetecilere yönelik yapılması planlanan konutların sürecinin hızlanacağı sözünü verdi.

AK Parti Adıyaman İl Başkanlığı saha çalışmalarına hız verdi

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın ile AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin, Gerger ilçesine bağlı köy ve mezraların muhtarlar ve köy sakinleriyle bir araya geldi.

Bakan Soylu, Özbekistan Cumhurbaşkanı Mirziyoyev tarafından kabul edildi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Özbekistan ziyareti çerçevesinde Özbekistan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev tarafından kabul edildi.

Biden ve Xi telefonda görüştü

ABD Başkanı Joe Biden, Çin Devlet Başkanı Xi Jinping ile 2 saatten fazla süren bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Tarım ve Orman Bakanı Kirişci, Ukraynalı mevkidaşı ile bir araya geldi

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Ukrayna Tarım Politikası ve Gıda Bakanı Mykola Solskyi ile bir araya geldi.

Milli Savunma Bakanı Akar, Al-Jazeera televizyonuna konuştu

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Al-Jazeera televizyonuna konuk olarak tahıl koridoru anlaşması başta olmak üzere gündeme ilişkin soruları cevapladı. Bakan Akar, 'Dünyadaki tahıl üretiminin üçte biri Ukrayna ve Rusya'dadır. Savaşın başından beri Ukrayna tahılını ihraç edemedi ve bu da dünyada çok büyük sorunlara yol açtı' dedi.

Bakan Soylu, Özbekistan’da Güvenliği Sağlama Merkezi’ni ziyaret etti

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Özbekistan ziyareti çerçevesinde İçişleri Bakanlığı Trafik ve Turizm Tesisleri'ndejs Güvenliği Sağlama Merkezi'ni ziyaret etti.

Kiraz' 20 Yılda Ülkeyi Bitirdiler'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, artan maliyetlerin çiftçilerin üretim yapmasını zorlaştırdığını, hayvan üreticilerinin ise bitme noktasına geldiğini söyledi.

Bakan Yanık:

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Bakanlıkta düzenlenen Sosyal Taraflarla İş Birliği Kurulu Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, Şüphesiz toplumsal huzurun ve güvenliğin önündeki en büyük engel şiddet olgusu. Şiddetin olduğu hiçbir ortamda insan haklarına erişim, adaletin tesisi ve refah düzeyinin düzelmesi mümkün görünmemektedir dedi.

Güney Batı Çevre Yolu kaldırım çalışmaları devam ediyor

Adıyaman'ın Kahta İlçe Belediyesi, Güney Batı Çevre Yolu'nda alt yapı çalışmalarını tamamlayıp üst yapı çalışmalarına devam ediyor.

Bakan Kurum, çam ağacından yapılan aracı kullandı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Mustafa Kemal Atatürk'ün Anıtkabir'de sergilenen makam otomobiline benzetilen çam ağacından yapılan 'Çamlıdere' plakalı araçla Çamlıdere'de tur attı.

Ukrayna yeni başsavcısı Andriy Kostin oldu

Ukrayna Parlamentosu, eski Başsavcı Iryna Venediktova'nın geçtiğimiz hafta görevden alınmasının ardından bugün milletvekili Andriy Kostin'in ülkenin yeni başsavcısı olarak atanmasına ilişkin kararı onayladı.

Sülük, mahallelilerle bir araya geldi

Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük, Ulutaş, Korucak, Şükan, Taştepe ve Yeşildere mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

CHP'li Ağbaba: 'Cumhurbaşkanı adayımız Kılıçdaroğlu'

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Cumhuriyet Halk Partisi'nin en alttaki üyesinden en üstteki üyesine kadar hepsinin uzlaştığı Cumhurbaşkanı adayının Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu söyledi.