Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Kahta Güney Batı Çevre Yolu hizmete girdi

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde kente nefes aldıracak ve şehir içi trafiğini rahatlatacak olan Güney-Batı Çevre Yolu hizmete girdi.

Başkan Gürkan, Cumhurbaşkanımızı Malatya'ya davet ettik

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Malatya’ya davet ettiklerini açıkladı.

AK Parti'nin 21. yıl pastası kesildi

AK Parti'nin kuruluşunun 21'inci yıl dönümü nedeniyle Adıyaman İl Teşkilatında pasta kesildi.

Elazığ eski CHP İl Başkanı Karatepe AK Parti'ye katıldı

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Elazığ eski CHP İl Başkanlarından Mustafa Ünsal Karatepe'nin partisinden istifa ederek AK Parti'ye katılmasının partilerine güç kattığını söyledi.

Bağlar Belediye Başkanı 41 aydır sahada

Diyarbakır'ın Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, 41 aydır aralıksız bir şekilde sahada olup çalışmalar yürüttüklerini söyledi.

AK Partili Çalık: Sağlık çalışanlarımızın her zaman yanındayız

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya’daki temasları kapsamında Malatya Tabipler Odasını ziyaret ederek, Emeksiz Caddesindeki esnafla bir araya geldi.

Kahtalı:'AK Parti milletin umudu yarınların güvencesi oldu'

AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, AK Parti'nin 21' inci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Mesajında, AK Parti'nin bir hizmet partisi olduğunu ifade eden Kahtalı, Türkiye AK Parti ile birlikte adeta küllerinden doğdu. Allah'a hamd olsun AK Parti bu ülkede milletin umudu, yarınların güvencesi oldu dedi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar “7 yılda 35 bin 656 terörist etkisiz hale getirildi”

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar bir dizi ziyaretlerde bulunmak için Balıkesir'e geldi. 9. Ana Jet Üssü'nü denetleyerek Balıkesir ziyaretine başlayan Bakan Akar daha sonra şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi. Bakan Akar, 7 yılda 35 binden fazla teröristin etkisiz hale getirildiğini söyledi.

Alkayış, AK Partinin kuruluş yıl dönümünü kutladı

AK Parti Adıyaman Merkez ilçe Başkanı Mustafa Alkayış, AK Partinin kuruluşunun 21. yıl dönümünü kutladı.

Dağtekin'den AK Parti'nin 21'inci kuruluş yıldönümü mesajı

AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin, AK Partinin kuruluşunun 21.yıl dönümünü kutladı.

Sierre Leone Devlet Başkanı Bio: “Protestoların amacı hükümeti devirmek”

Sierra Leone Devlet Başkanı Julius Maada Bio ülkede devam eden ve 21 sivil, 6 polisin hayatını kaybettiği protestolar hakkında yaptığı açıklamada, 'Protestoların amacı hükümeti devirmek' dedi.

AK Parti İl Başkanı Yıldırım: 'AK Parti, reformlar ve seçim başarılarıyla dolu 21 yılı geride bıraktı'

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, partisinin 21. kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Fatma Şahin'den Bakan Kurum'a hemşerilik beratı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'a, Gaziantep'e yapılan projelere verdiği desteklerden dolayı 'Fahri Hemşerilik Beratı' verildi.

Bakan Kurum: '81 ilde 81 milyon metrekare millet bahçesi projemiz var'

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Gaziantep'te yaz Kur'an kurslarında başarılı olan 3 bin öğrenciye bisiklet dağıtım töreninde, 'Bu millet bahçelerinde gençler bisiklete binecek, huzur içinde sürecek. Gençler bizlerden aldığı bayrağı çok daha ileriye taşıyacak dedi.

Başkan Fadıloğlu'dan, Bakan Kurum'a Kentsel Dönüşüm Brifingi

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, İpek Yolu Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde düzenlenen programa katılan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'a brifing verdi. Başkan Fadıloğlu, Bakan Kurum ile birlikte proje alanında incelemede bulundu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener: “Ben cumhurbaşkanı adayı değilim”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Nevşehir'de yaptığı esnaf ziyaretlerinde, Ben cumhurbaşkanı adayı değilim dedi.

CHP’li Kiraz AKP çiftçiyi üreticiyi ve üretimi bitirdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, 'AKP iktidarı çiftçiyi, üreticiyi, üretimi tamamıyla bitirdi. Üretim olmayınca gıda enflasyonu yükseldi.

Başkan Yıldırım'dan şehit Eren Bülbül'ün kabrine ziyaret

Elazığ AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, şehit Eren Bülbül'ün kabrini ziyaret ederek, annesi Ayşe Bülbül'e başsağlığı diledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bu sabah Tarım Kredi Kooperatifi Başkanı'yla konuştum. Büyükbaş hayvanlarda da yüzde 30-35 indirimle onların da satışına başlayacağız dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca Tarım Kredi marketlerinde şeker, un, ayçiçek yağı, zeytinyağı gibi 30-40 çeşit üründe de süratle indirime gidileceğini duyurdu.