Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Tüfenkci: 'Kendi helikopterini ve kendi uçağını yapan bir ülke konumuna geleceğiz'

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, bir ziyarette, 'Kendi helikopterini ve kendi uçağını yapan bir ülke konumuna geleceğiz' dedi.

Kılıç'tan Malazgirt mesajı

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, Malazgirt Zaferi'nin 951. yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Fendoğlu: '2023 tarihi bir eşik olacaktır'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili ve partinin MYK üyesi Mehmet Fendoğlu, kırsal mahalle ziyaretlerinde yaptığı konuşmada, '2023 tarihi bir eşik olacaktır' dedi.

Elazığ'da CHP'den AK Parti'ye geçiş

Elazığ CHP İl eski Başkanlarından Mustafa Ünsal Karatepe ve beraberindeki 50 kişilik heyet, partilerinden istifa ederek AK Parti'ye geçti.

Başkan Turanlı: 'İhtiyaç sahibi ailelerimize sosyal yardım kartı dağıtmaya devam ediyoruz'

Adıyaman'ın Kahta ilçe Belediyesi tarafından ilçedeki yardıma muhtaç ailelere sosyal yardım kartı dağıtmaya devam ediyor.

Tüfenkci: 'Masalar kurup masaların altına saklanmaya çalışanlar var'

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Bülent Tüfenkci, mahalle ziyaretinde yaptığı konuşmada ülkenin birliği ve bekasını bozmak isteyenlerin olduğunu belirterek, ziyarette yaptığı konuşmada, 'Vatandaşlarımızın daha refah içerisinde yaşasın istiyoruz' dedi.

Fendoğlu, 'Önce ülkemiz ve milletimiz, sonra partimiz diyoruz'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili ve partinin MYK üyesi Mehmet Fendoğlu, kırsal mahalleri ziyaretinde yaptığı açıklamada,'Önce ülkemiz ve milletimiz, sonra partimiz diyoruz' dedi. Fendoğlu, MHP olarak seçimden sonra şimdiye kadar 420 kırsal mahalleyi tek tek ziyaret ettiklerini, Battalgazi ve Yeşilyurt ilçesinin kalan kırsalh mahallelerini de tek tek ziyaret etmeye başladıklarını bildirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malatyalı şehidin annesi ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pençe-Kilit Operasyonu'nda EYP'nin patlaması sonucu şehit olan Malatyalı Piyade Uzman Çavuş Halil Koç’un annesiyle telefonda görüşerek taziyelerini iletti.

Şahinbey'de 19 bin 299 kursiyer eğitim aldı

Şahinbey Belediyesi, çeşitli branşlarda eğitimlerini tamamlayarak sertifika almaya hak kazanan 19 bin 299 öğrenciye ve kursiyere sertifikalarını, düzenlenen törenle verdi.

10 kırsal mahallenin dertlerini dinlediler

AK Parti Gaziantep Milletvekili Müslüm Yüksel ve Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil ilçesine bağlı 10 kırsal mahalleyi ziyaret ederek, mahalle sakinleri ve muhtarların talep ile sorunlarını muhtarlar ve vatandaşlardan gelen talep ve sorunları dinledi.

AK Partinin saha çalışmaları devam ediyor

AK Parti Adıyaman İl Başkanlığının kentteki saha çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ediyor.

AK Partili Keşir: 'Çok fazla girişimci kadınımız var'

AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanlığı tarafından hayata geçirilen 'Kadınlarla Büyük Türkiye Yolunda' projesi çerçevesinde Malatyalı kadınlarla buluşan AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir 'Biz istiyoruz ki kadınlar kendi işini kursun, girişimci olsun' dedi.

AK Partili Çalık: Tütün üreticisinin dün olduğu gibi bugünde yanındayız

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Çalık, Malatya’daki temasları kapsamında Doğanşehir ilçesini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.

Milletvekili Taş: 'Çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız'

Adıyaman'ın Sincik ilçesinde esnaf ziyaretinde bulunan AK Parti Adıyaman Milletvekili Yakup Taş, çalmadık kapı sıkmadık el bırakmayacaklarını söyledi.

Milletvekili Tutdere, fırıncı esnafının sorunlarını dile getirdi

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, fırıncı esnafının sorun ve sıkıntılarını dile getirdi.

AK Partili Çalık: Doğanyol’da 650 konut inşa edildi

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, 24 Ocak 2020’de meydana gelen deprem sonrası Doğanyol’un yeniden inşa edildiğini belirterek, “Deprem sonrası hemen bütün imkanlarımızı seferber ettik.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’dan 6’lı masa eleştirisi

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, AK Parti İstanbul İl Başkanlığının 'Yüz Yüze 100 Gün' programı çerçevesinde Bayrampaşa ilçe teşkilatıyla bir araya geldi. Burada konuşma yapan Bakan Bozdağ, Daha adayı olup olmadığını konuşmaktan korkan, şimdiden AB ve ABD'nin talimatlarını yerine getireceğini seçime giderken bile açıklamaktan çekinmeyen çapsızlarla bu milletin alacağı yol yoktur dedi.

Guterres:

BM Genel Sekreteri Antonio Guterres, Zaporijya nükleer santralinin ürettiği enerji, Ukrayna'ya ait dedi.

Kılıçdaroğlu ve CHP’li başkan işçiler tarafından ıslıklandı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi işçileri, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı protesto etti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu eylem yapan işçilerle ilgili tek bir kelime etmezken, Başkan Albayrak işçilere rest çekerek, Protestoysa buyurun ben buradayım dedi.