Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Finlandiya Başbakanı Marin:

Finlandiya Başbakanı Sanna Marin, dans görüntülerinin yayılmasının ardından yaptığı açıklamada, Bu görüntülerin kamuoyu tarafından bilinmesine içerliyorum dedi.

AK Partili Çalık: Derdimiz vatan ve millet. Vatandaşımızın derdi neyse bizim derdimiz o

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Çalık, Malatya’daki temasları kapsamında Akçadağ İlçesine ziyarette bulundu.

Başkan Şerifoğulları, 'Tüm ekiplerimizle şehrimize hizmet etmeye devam edeceğiz'

Elazığ'ın 41 mahallesine eşit şekilde hizmet götürmek adına çalışmalara devam ettiklerini belirten Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 'Hemşehrilerimizin rahat bir yaşam sürdürebilmeleri için tüm ekiplerimizle şehrimize hizmet etmeye devam edeceğiz' dedi.

Milletvekili Fırat: 'AK Parti olarak istihdama, üretime önem verdik'

Adıyaman'ın Sincik ilçesinde faaliyet gösteren tekstil işletmelerini ziyaret eden AK Parti Adıyaman milletvekili İbrahim Halil Fırat, parti olarak istihdama üretimi ve kalkınmaya önem verdiklerini söyledi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bayburt’a geliyor

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bayburt'a geliyor. Bayburt'a gelecek olan Bakan Soylu, çeşitli ziyaretler gerçekleştirdikten sonra sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelecek.

Erdoğan, Zelenskiy ve Guterres’ten üçlü görüşme

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy ve BM Genel Sekreteri Antonio Guterres ile üçlü görüşme gerçekleştirdi.

Ağbaba Ailesinden Hacıbektaş’ta Hayır Çarşısı!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, babası Hüseyin Ağbaba ve geçtiğimiz yıl yaşamını yitiren Elif Ağbaba adına yaptırdığı Hayır Çarşısı’nın açılışına katıldı.

AK Partili Çalık: 2023’e Emin Adımlarla Yürüyeceğiz

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Çalık, Malatya’daki temasları kapsamında Hekimhan ilçesine ziyarette bulundu.

Bakan Akar, Malezya Kralı Sultan Abdullah Şah ile FNSS tesislerini gezdi

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Malezya Kralı Sultan Abdullah Ri'ayatuddin Al-Mustafa Billah Şah, FNSS'in üretim tesislerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Libya Yüksek Devlet Konseyi Başkanı el-Mişri’yi kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Libya Yüksek Devlet Konseyi Başkanı Halid Ammar el-Mişri'yi kabul etti.

Türkiye ve İsrail karşılıklı büyükelçi atama kararı aldı

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 'Türkiye olarak İsrail'e büyükelçi atama kararı aldık. Önümüzdeki süreçte atayacağımız büyükelçiler konusunda isimleri de diğer atayacağımız büyükelçiler listesini de cumhurbaşkanımıza arz ettikten sonra süreç resmen başlamış olacak dedi.

Başkan Samanlı Türkiye’nin En Başarılı İl Başkanı Seçildi

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, By Protokol Dergisi tarafından düzenlenen Silver Careers Awards (Gümüş Kariyer Ödülleri)’ne layık görüldü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mektubu esnafa ulaştırıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, AK Parti'nin kuruluşunun 21. Yıl dönümü nedeniyle kaleme aldığı mektup Adıyaman teşkilatı tarafından esnaflara ulaştırıldı.

Kahta Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı

AK Parti Adıyaman Milletvekili ve AK Parti Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Muhammed Fatih Toprak, Kahta Millet Bahçesi ihalesinin yapıldığını duyurdu.

Milletvekili Aydın Kahta Spor Kompleksinin inşaatını inceledi

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, yapımı devam eden Kahta Spor Kompleksinde incelemelerde bulundu.

ABD First Lady’si Biden, Covid-19’a yakalandı

ABD Başkanı Joe Biden'ın eşi Jill Biden'ın korona virüs testi pozitif çıktı.

Yeniden Refah Partisi Lideri Erbakan’dan, Sağlık Bakanlığı’na çağrı

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, son dönemde Türkiye'de yaşanan kalp krizi ve Emboli (Kan pıhtısı ve pıhtılaşma) vakalarının araştırılmasıyla ilgili Sağlık Bakanlığı'na çağrıda bulundu.

Bakanı Akar, Kamerun Büyükelçisi Tchatchouwo’yu kabul etti

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kamerun'un Ankara Büyükelçisi Victor Tchatchouwo'yu kabul etti.

Milletvekili Tutdere'den elektrik faturalarına tepki

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, yüksek gelen elektrik faturalarına tepki göstererek açıklamalarda bulundu.