Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

TÜRK-DEGS Diyarbakır Temsilcisi Kaymaz: 'Türkiye, Rusya ve Ukrayna'yı aynı masada oturtabilen tek devlettir'

Mavi Vatan Türk Denizcilik ve Global Stratejiler Merkezi (TÜRK-DEGS) Diyarbakır Temsilcisi Atilla Kaymaz, Bugün Türkiye, Rusya ve Ukrayna'yı aynı masada oturtabilen tek devlettir. Bu son derece önemlidir. Masada askeri, sivil, dış işleri personeli, tarım bakanlığı ilgilileri, ülkelerin üst düzey yöneticileri, hepsi bir araya getirilmiş vaziyette oturmaktadır' dedi.

AK Partili Çalık: Malatya’ya önemli yatırımlar yaptık

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya’ya son 20 yılda çok önemli yatırımlar yaptıklarını, bu yatırımların devam ettiğini söyledi.

Muhtarlar Federasyonu'ndan Başkan Turanlı'ya plaket

Adıyaman Muhtarlar Federasyonu Başkanı Abdulkadir Geylani Taş, Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı'a hizmetlerinden dolayı plaket takdim etti.

AK Partili Kahtalı'dan MTB'ye ziyaret

AK Partili Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, 01 Ağustos-31 Temmuz aralığında kayısıda yaklaşık 80 bin 720 ton ürün ihracatı gerçekleştirildiğini ifade ederek, 375 milyon dolar gelir elde edildiğini söyledi.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, ABD Temsilciler Meclisi Üyesi Crow’u kabul etti

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, ABD Temsilciler Meclisi Üyesi Jason Crow ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Kemal Kılıçdaroğlu: “Erzurum’u 30 milyar dolarlık merkez haline getireceğiz”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu grup toplantısı yapmak ve ziyaretlerde bulunmak için Erzurum'a geldi. İktidara gelirlerse Erzurum'u 30 milyar dolarlık merkez haline getireceklerini belirten Kılıçdaroğlu, 'Erzurum ve bu bölgede bulunan iller için havza planlaması yapacağız. Bu bölgenin özel ekonomi bölgesi olarak ilan edilmesi gerekiyor. 9 il ile beraber ortak projeler yapılması gerekiyor. Erzurum, Kars, Iğdır, Ağrı, Tunceli, Bitlis, Van, Muş ve Bingöl bu bölgede tarım ve hayvancılığın havza merkezi olması gerekiyor. Bölgenin özel yatırım alanlarıyla teşvik edilmesi lazım. Erzurum'u da 30 milyar dolarlık merkez haline getireceğiz. Sadece İstanbul, İzmir büyümeyecek Erzurum da büyüyecek, bu bölge de gelişecek. 85 milyon vatandaşımız beraber olarak büyüyüp gelişeceğiz' diye konuştu.

Erdoğan, Cemal Gürsel Mahallesi sakinleri ile buluştu

Faik Erdoğan Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı İşadamı Reşat Erdoğan, Yeşilyurt ilçesine bağlı Cemal Gürsel Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti'de vatandaş buluşmaları devam ediyor

AK Parti Adıyaman İl Başkanlığında düzenlenen halk buluşmalarında vatandaşların sorun ve sıkıntıları dinleniyor.

Çalık: Pütürge’mize Çok Önemli Hizmetler Yaptık

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Pütürge’mize çok önemli hizmetler yaptık.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trabzonspor Kulübü yönetici, teknik heyet ve futbolcularını kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzonspor Kulübü yönetici, teknik heyet ve futbolcularını kabul etti.

Pelosi’nin yarın akşam Tayvan’a gelmesi bekleniyor

Tayvan medyasında yer alan haberlere göre, ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi'nin yarın Tayvan'ı ziyaret etmesi bekleniyor.

Turanlı: 'Adıyaman Cumhurbaşkanından müjdeli haber bekliyor'

Adıyaman'ın Kahta Ziraat Odası Başkanı Fatin Rüştü Zorlu Turanlı, badem hasadına az bir zaman kala badem fiyatlarına dikkat çekti

Kahta Belediyesinde en düşük maaş 6 bin 550 TL oldu

Adıyaman Kahta ilçe Belediyesi en düşük personel maaşı 6 bin 550 TL olarak sendika ile sözleşme imzalandı.

Adıyaman'a tarımsal zararların karşılanması için 20 milyon TL ödeme

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Adıyaman'da meydana gelen don ve dolu afetlerinden dolayı tarımsal zararların karşılanması adına 20 milyon TL bütçenin aktarıldığını söyledi.

Elazığ'da KADES uygulaması anlatıldı

Elazığ'da jandarma ekipleri tarafından kadınlara, Kadın Destek Uygulaması (KADES) anlatıldı.

AK Parti Elazığ İl Başkanı Yıldırım: 'Tüm teşkilat mensuplarımız 2023 seçimleri öncesinde sahada aktif bir şekilde çalışıyor'

Tüm teşkilat mensuplarının 2023 seçimleri öncesinde sahada aktif bir şekilde çalıştığını belirten AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, 'Her yere gitmeye çalışıyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın belirlediği hedef doğrultusunda ilk günkü azim ve kararlılıkla teşkilatımızla birlikte sahada olmaya devam edeceğiz' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan fındık bahçesinde

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ordu ziyaretinde ayağının tozuyla fındık bahçesi ziyaret etti.

Alman Dışişleri Bakanı Baerbock, Kadın Dayanışma Vakfı’nı ziyaret etti

Türkiye'ye gelen Almanya Dışişleri Bakanı Annalena Baerbock, Ankara'nın Çankaya ilçesinde bulunan Kadın Dayanışma Vakfı'nı ziyaret etti.

AK Parti Milletvekili Eker: 'Gazetecilerin konut sahibi olması için süreci hızlandıracağız'

AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı geleneksel aylık genel gündem değerlendirmesi için gazetecilerle bir araya geldi. Milletvekili Mehmet Mehdi Eker, gazetecilere yönelik yapılması planlanan konutların sürecinin hızlanacağı sözünü verdi.