Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Bakan Soylu: “Biz Suriye’de yaşanan bu olayların hiç birini kabul etmiyoruz”

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 'Biz Suriye'de yaşanan bu olayların hiç birini kabul etmiyoruz. Kabul etmedik de, etmeyeceğiz de' dedi.

İçişleri Bakanı Soylu şehit Taşkın’ın ailesi ile telefonda görüştü

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, şehit Piyade Uzman Çavuş Selahattin Taşkın'ın babası ile telefonda görüştü. Aileye taziyede bulunan Bakan Soylu, Evladınız bütün milletimizin evladı. Vakarınıza, metanetinize, sabrınıza minnettarız dedi.

Başkan Aydın: 'Sadece seçimlerde değil sürekli sahadayız'

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, İhlas Haber Ajansı Adıyaman bürosunu ziyaret etti.

Başkan Samanlı’nın Kur’an Kursu Ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı ve İl Yönetim Kurulu üyeleri bir kez daha Kur’an-ı Kerim eğitimi almakta olan kurs öğrencilerini ziyaret etti.

Milletvekili Tutdere, mevsimlik işçilerin sorunlarını dile getirdi

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, Adıyaman'dan Türkiye'nin dört bir yanına mevsimlik tarım işçisi olarak giden emekçilerin aldıkları ücretlerde yaşadıkları mağduriyetler hakkında açıklamalarda bulundu.

Başkan Apohan’dan Temmuz Gazeteciler Günü ve Basın Bayramı Mesajı

Basın İnternet Medya Yayıncılar Genel Başkanı Selim Apohan, 24 Temmuz Gazeteciler Günü ve Basın Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Ağbaba Arguvan Türkü Festivalinde Konuştu

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, 15. Uluslararası Arguvan Türkü Festivali’nde konuştu.

Bakan Kurum ile Başkan Büyükkılıç’tan Millet Bahçesi’nde inceleme

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ile birlikte 1 milyon 260 bin metrekarelik alanıyla Türkiye'nin en büyük millet bahçeleri arasında yer alacak olan Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'nde incelemelerde bulundu.

Başkan Samanlı'dan 24 Temmuz Gazeteciler Ve Basın Bayramı Kutlama Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Kurtulmuş:

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Türkiye'nin çok güçlü ve büyük bir ülke olma zorunluluğu bulunduğunu belirterek, Böyle bir ortamda Türkiye çok güçlü, çok büyük bir ülke olmak zorundadır. Güçlü olmak, her alanda büyük güçlü Türkiye idealine sahip olmaktan geçiyor. dedi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, muhtarlar ve vatandaşlarla buluştu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Nilüfer ilçesi Görükle Mahallesi'nde bulunan Mübadele Kahvesi'ne gelerek muhtarlar ve vatandaşlarla buluştu.

CHP'ye tepki gösteren Mevlüde teyze Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü

Elazığ'da CHP heyetine tepki göstererek gündeme gelen 74 yaşındaki Mevlüde Benderlioğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile telefonda görüştü.

CHP'li Ağbaba' Esnaf ve Çiftçinin Borçlarının Faizlerini Sileceğiz'

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba: 'EYT'nin gündeme gelmesinde bizim çok emeğimiz var'

Kılıçdaroğlu Mültecileri davul ve zurnalarla ülkelerine göndereceğiz

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'Suriyeli ve Afkan göçmenler var. Size sözüm söz ırkçılık yapmadan, bütün mültecileri davul ve zurna ile kendi ülkelerine göndereceğim' dedi.

Memleket Partisi Genel Başkanı İnce:

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, partisinin 1. Olağanüstü Kurultayı'nda yaptığı konuşmada muhalefete yüklenerek, 'Karşıda bir altılı masa var. Bu altılı masa memlekete çözüm üretebilir mi. Seçim oldu, Erdoğan gitti, altılı masa geldi. İstanbul Sözleşmesi, Ergenekon, mülteciler, Libya Tezkeresi konuları ne olacak' dedi.

Bakan Yardımcısı Öncü, Elazığ'da incelemelerde bulundu

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Av. Fatma Öncü, Elazığ'da Bakanlığa bağlı kurumları ziyaret ederek çocuklar, yaşlılar ve özel gereksinimli bireyler ile bir araya geldi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Adıgüzel’den Balıkesirlilere davet

CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel ve CHP Parti Meclisi Üyesi Deniz Demir, Pazar Balıkesir'de yapılacak olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu mitingine tüm körfez ve Balıkesir halkını davet ettiler.

TBMM AK Parti Grup Başkanı Yılmaz: 'Türkiye'de ekonomik kriz yoktur'

Eski Milli Eğitim Bakanı ve TBMM AK Parti Grup Başkanı İsmet Yılmaz, 'Her şey güllük gülistanlık değil, hayat pahalılığı da var, sıkıntı var. Bunu görüyor ve biliyoruz ama bunun için de elimizden geleni yapıyoruz vatandaşa olan etkisini azaltmak için. Ama çok net bir şekilde söylüyorum Türkiye'de ekonomik kriz yok. Organize sanayi bölgesinin dolu olduğu bir yerde ekonomik krizden bahsedilebilir mi? dedi.

CHP'ye tepki gösteren Mevlüde Teyze: 'Herkes alıyor, yiyor hiç aç kalan yok dedim'

Önceki gün Elazığ'da CHP heyetine tepki göstererek gündeme gelen 74 yaşındaki Mevlüde Benderlioğlu, CHP'li heyet 'pahalılık var' dedi. Elimdekileri gösterdim, herkes alıyor yiyor hiç aç kalan yok dedim. Reis geldi biz bolluğa çıktık dedi.