Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğolu:

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Sözleşmesi kararına, İlk bir hafta içinde hatta 24 saat içinde İstanbul Sözleşmesi'ni tekrar yürürlüğe koyacağız dedi.

Gürkan, genç STK temsilcileriyle bir araya geldi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, bu yıl 25'incisi düzenlenecek olan Uluslararası Kültür Sanat Etkinlikleri ve Kayısı Festivali istişare toplantıları çerçevesinde genç STK temsilcileriyle bir araya geldi.

Battalgazi tüp geçit çalışmaları tamamlandı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'in yoğun gayretleri sonucunda startı verilen Eskimalatya-Hasırcılar yolu üzerinde bulunan Hemzemin alt geçidindeki Tüp Geçit çalışmaları tamamlandı. Çift yönlü gidiş-geliş şeklinde yapılan Tüp Geçit, trafik akışını rahatlatmasının yanı sıra görseli ile de olumlu not aldı

Gürkan: Söz Konusu Malatya İse Gerisi Teferruattır

Genç STK Temsilcileriyle Bir Araya Gelen Başkan Gürkan,' Malatya Tek Yürek, Mazisine Layık İstikbale Yürüyor'

CHP'li Kiraz: 'Doğanşehirlilerin Malı, Doğanşehirlilerin olacak'

Başkan Kiraz'dan Sert Tepki 'Fabrika Kurulacaktı Ama Birilerine Peşkeş Çekiliyor'

İYİ Parti Lideri Akşener’e doğum günü sürprizi

İYİ Parti Gençlik Kolları ile genel merkez çalışanları, Meral Akşener'e doğum günü sürprizi yaptı.

Aliyev: “Azerbaycan’ın ileri sürdüğü projeler Avrupa’nın enerji haritasını tamamen değiştirdi”

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen ile yaptığı ortak basın toplantısında, 'Azerbaycan'ın ileri sürdüğü, AB ve ortaklarımız tarafından desteklenen enerji projeleri, Avrupa'nın enerji haritasını tamamen değiştirdi' dedi. Azerbaycan ile AB arasında enerji alanında stratejik ortaklık hakkında mutabakat zaptı imzalandı.

Destici: Asgari ücret denetimleri sıklaştırılmalı

Büyük Birlik Partisi(BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Asgari ücretle çalışması gereken işçilere bazı işletmeciler tarafından asgari ücretin altında bir maaş ödendiğini duyduk. Bu işletmeler çalışanlarının banka hesabına 5 bin 500 olan asgari ücreti yatırıyor, sonra çalışandan bin lirasını geri alıyor. Bu denetim zafiyetinin bir sonucudur, bu tür denetimlerin daha da sıklaştırılması gerekir dedi.

Milletvekili Kirazoğlu ve Başkan Tahmazoğlu esnafı ve vatandaşı ziyaret etti

Her zaman vatandaş odaklı hizmet anlayışı ile çalışan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sait Kirazoğlu ve AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Av. Hasan Teke ile birlikte esnaf ve vatandaşla bir araya geldi.

CHP'ye kayyum atandı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Diyarbakır İl Başkanlığına Gönül Özel'in yerine kayym atandı.

Bakan Soylu ölümcül hata diyerek sürücüleri uyardı

Ulaşımda 43 ilin geçiş güzergahı kilit kavşak Kırıkkale'de helikopterle havadan trafik denetimi yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Özellikle sürücülerimize bu son günde yine emniyet kemeri takmalarını buradan uyarıyoruz. Hız limitlerine uymalarını istiyoruz. Araç sürerken kesinlikle cep telefonu kullanmamaları, dikkatlerini dağıtmamaları gerektiğini ifade etmeye çalışıyoruz. Özellikle tır şoförlerine ve kamyon şoförlerine yol kenarlarında hemen şeritlerin yanında araç parkı yapıyorlar. Bu ölümcül bir hatadır dedi.

Başkan Gürkan'a Esnaflardan Hizmet Teşekkürü

Esnaf ziyaretlerine devam eden Başkan Gürkan,' Çalışmalarımızın Olumlu Karşılanması Çalışma Azmimizi Artırıyor'

Bakan Soylu, 43 ilin geçiş güzergahında helikopterle trafik denetimi yaptı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 43 ilin geçiş güzergahı kilit kavşak Kırıkkale'de, Kurban Bayramı tatilinin son gününde helikopterle trafik denetimi yaptı.

TDP Gen. Sek. Mutlu' Türkiye Pahalılıktan Kırılıyor '

Türkiye Değişim Partisi Genel Sekreter ve Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Teoman Mutlu, Hayat Pahalılığından dolayı Aile facialarının yaşandığını, İnsanların artık umutsuzluğa itildiğini, İntiharlarda ciddi artışlar olduğunu belirterek Sine-i Milleti işaret etti.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay ve Bakan Kirişci, Yozgat’ta rafting yaptı

Yozgat'ın Çekerek ilçesinde düzenlenen Uluslararası Rafting Türkiye Grand Prix'si açılışında Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, yapay rafting parkurunda rafting yaptı.

Salıcı, iktidarı barajlar üzerinden eleştirdi

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Oğuz Kaan Salıcı, iktidarın Adıyaman'da ki sulama barajlarını 20 yılda bitiremediğine dikkat çekti.

Kahta'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutlandı

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde 15 Temmuz hain darbe kalkışmasının 6. yıl dönümü dolayısıyla '15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü' programı düzenlendi.

Başkan Aydın, 'Besni sanayi kenti olacak'

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Adıyaman Milletvekili Yakup Taş ve beraberindeki heyet Besni'de bir dizi inceleme ve temaslarda bulundu.

Milletvekili Aydın, Sincik'in köylerini gezdi

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Sincik ilçesini ziyaret ederek köy muhtarları ve vatandaşlarla bir araya geldi.