Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Binali Yıldırım'dan hizmetlere övgü

25. Malatya Uluslararası Kültür Sanat Etkinlikleri ve Kayısı Festivaline katılmak üzere Malatya'ya gelen son Başbakan AK Parti Genel Başkan Vekili aynı zamanda Türk Devletleri Teşkilatı AK Sakallılar Konseyi Başkanı Binali Yıldırım, beraberinde kalabalık bir heyetle birlikte Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Milletvekili Tutdere, sulama projeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, Adıyaman'ın sulama projeleriyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Binali Yıldırım: ''Vesayetlerle, darbelerle bir şey elde edemeyenler yeni bir arayış içerisindeler'

2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin önemli bir sınav olduğunu ifade eden AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, 'Cumhuriyet 100. yılına girerken içeride ve dışarıda siyasetle, milli iradeyle karşı vesayetlerle, darbelerle elde edemeyenler yeni bir arayış içerisindeler' dedi.

Binali Yıldırım en güzel kayısıların bulunduğu standı gezdi

25'inci Malatya Kayısı Festivali'nin açılışına katılmak üzere Malatya'ya gelen AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, en güzel kayısıların bulunduğu standı gezdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı İleri: 'Muhalefet terörle aralarına gerekli mesafeyi koyamadı'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı Dr. Ömer İleri, Son dönemde bu yatırım karşıtlığına ek olarak maalesef ve bunu üzülerek ifade etmek istiyorum. Terörle aralarına gerekli mesafeyi koyamamak da eklenmiş durumdadır. Geçtiğimiz hafta 15 Temmuz'un yıl dönümünü yaladık. 252 şehit verdiğimiz çok ciddi bir mücadelenin yıldönümüydü ve üzülerek gördük ki bu yıl dönümünde muhalefet şehitlerimizi hiçbir şekilde gündeme getirmediği gibi FETÖ söylemini de ağzına alamadı' dedi

CHP'ye Elazığ'da soğuk duş: 'Niye ortaya düşmüşsünüz'

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak ile CHP 10 milletvekiliyle çarşıda bir araya gelen Elazığlı bir teyze, heyete tepki gösterdi. Ekonomisi konusu açılınca teyze, Ben zamanında hastanede yattığımda bir ilaç bulamıyordum. Şimdi benim eşim hastanede yatıyor; aynı 5 yıldızlı otel gibi. Yemeği, bakımı her şeyi var. Niye ortaya düşmüşsünüz' dedi.

Başkan Fadıloğlu ünite merkezini inceledi

Kuzeyşehir'e yapılan ünite merkezinin inşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 'Gelen talep doğrultusunda, bu bölgede yeni bir planlama yaptık. Bölgenin ihtiyacı olan her şeyi sunmaya gayret gösteriyoruz' dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener Giresun’da

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bir dizi ilçe ziyaretleri için Giresun'a geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran dönüşü gazetecilerin sorularını yanıtladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'En son Bay Kemal'in KYK ile ilgili söylediklerini duydunuz. Ondan sonra da ben söyledim yaptı noktasına geldi. Hep öyle oldu zaten. O söyledi ben de yaptım' dedi.

HAK-İŞ Genel Başkanı Arslan: “Kıbrıs Türk halkının haklı davasında yanında olduğumuzu ifade ediyoruz”

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, 'Kıbrıs Barış Harektının 48. yıl dönümünü ve soylu bir mücadelenin neticesinde kazanılan Barış ve Özgürlük Bayramı'nı içtenlikle kutluyoruz. HAK-İŞ olarak, dün olduğu gibi bugün de Kıbrıs Türk halkının haklı davasında yanında olduğumuzu, Kıbrıs Türkleri ile dayanışmamızı her alanda yükselterek devam edeceğimizi bir kez daha ifade ediyoruz' dedi.

Belkıs Millet Bahçesi halkın kullanımına açıldı

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde toplam 45 bin 575 metrekare alan üzerine inşasına başlanan ve hizmetine sunulan Belkıs Millet Bahçesi'ni yerinde inceleyen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 'Hedeflerimizi, işte bu şekildeki planlamalarla adım adım gerçekleştiriyoruz' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: YPG-PKK terörü Suriye’nin toprak bütünlüğüne karşıdır

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'YPG-PKK terörü Suriye'nin toprak bütünlüğüne karşıdır' dedi.

AK Parti Genel Başkan Vekili Yıldırım: Milletimizin desteğiyle her seçimden alnımızın akıyla çıktık

AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, Tabi ki bazı zorluklarımız, sorunlarımız olabilir. Sorunların çözümü de AK Parti'den geçiyor. Siz milletimizin desteğiyle her seçimden alnımızın akıyla çıktık. 16'ncı seçimde de siz asil milletimizin desteğiyle eyvallah sizi mahcup etmeyeceğiz. dedi.

Erdoğan: “Milli güvenliğimizi kast eden şer odaklarını Suriye’den söküp atmaya da kararlıyız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Milli güvenliğimizi kast eden şer odaklarını Suriye'den söküp atmaya da kararlıyız' dedi.

Rusya Devlet Başkanı Putin: “Suriyeliler kendi aralarında anlaşmalı. Bağımsız ülkelerin geleceğini kurmak için bazı adımlar atılmalı”

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, İran'ın başkenti Tahran'daki Türkiye-Rusya-İran Üçlü Zirvesi'nin basına açık kısmında gerçekleştirdiği konuşmada, 'Suriyeliler kendi aralarında anlaşmalı. Bağımsız ülkelerin geleceğini kurmak için bazı adımlar atılmalı' dedi.

CHP ekonomi masası Elazığ'da

Cumhuriyet Halk Partisi Ekonomi Masası çeşitli temaslarda bulunmak üzere Elazığ'a geldi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğolu:

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Sözleşmesi kararına, İlk bir hafta içinde hatta 24 saat içinde İstanbul Sözleşmesi'ni tekrar yürürlüğe koyacağız dedi.

Gürkan, genç STK temsilcileriyle bir araya geldi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, bu yıl 25'incisi düzenlenecek olan Uluslararası Kültür Sanat Etkinlikleri ve Kayısı Festivali istişare toplantıları çerçevesinde genç STK temsilcileriyle bir araya geldi.

Battalgazi tüp geçit çalışmaları tamamlandı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'in yoğun gayretleri sonucunda startı verilen Eskimalatya-Hasırcılar yolu üzerinde bulunan Hemzemin alt geçidindeki Tüp Geçit çalışmaları tamamlandı. Çift yönlü gidiş-geliş şeklinde yapılan Tüp Geçit, trafik akışını rahatlatmasının yanı sıra görseli ile de olumlu not aldı