Malatya

Malatya Haberleri

Milletvekili Tüfenkci'den tarım değerlendirmesi

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Bülent Tüfenkci, Türkiye'nin tarımda kendi kendine yeten bir ülke olduğunu ifade ederek, birilerinin bu konuyu maniple etmek istediğini söyledi.

Uyuşturucu bağımlılığına 'Narkorehber' ile bilinçlendirme

Malatya'da narkotik polisleri aileleri uyuşturucu ile mücadele konusunda bilgilendirmek amacıyla Narkorehber eğitimleri düzenliyor.

Kadın Festivalinin açılışı yapıldı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeni ile Kadın Festivali açılışı gerçekleşti.

Kurucaova ana sınıfı protokolü imzalandı

Hayırsever ASELSAN Sosyal İnovasyon Liderleri Yardımlaşma Derneği (ASİL)tarafından, Malatya'nın Doğanşehir İlçesi Kurucaova Mahallesine yaptırılacak olan iki ek derslikli anasınıfının protokolü imzalandı.

Malatya turizmi masaya yatırıldı

Malatya'da, sektör paydaşlarının katıldığı turizm toplantısında, kentin turizminin gelişmesi noktasında neler yapılabileceği masaya yatırıldı.

Muhtarlar sorunları dile getirdi

Malatya'nın Hekimhan İlçesinde muhtarlar toplantısı düzenlenip, talep ve istekler ele alındı.

Malatya'a maça gelen taraftarlara Türk Bayrağı dağıtılacak

Yeni Malatyaspor-Konyaspor maçı öncesi bazı sivil toplum kuruluşları, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı ziyaret ettiler.

Doğanşehir'de 2 atölyenin açılışı yapıldı

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde, iki okulda, Fen, Teknoloji, Matematik ve Mühendislik (FETEM) atölyesi ile müzik atölyesi törenle açıldı.

Arguvan'da servis araçlarına sıkı denetim

Malatya'nın Arguvan ilçesinde servis araçlarına sıkı denetim yapıldı.

100. yıl Satranç Turnuvasında çekişme

Malatya'da düzenlenen 100. yıl Satranç Turnuvası'nda çekişme yaşanırken, Cemre Özdemir Malatya birincisi olup, Türkiye finallerinde Malatya'yı temsil etme hakkı kazandı.

Sağlık çalışanlarına korona virüs eğitimi

Malatya'da sağlık çalışanlarına korona virüs eğitimi düzenlendi.

Yeşilyurt'ta yeşil alanı arttırma çabası

Malatya merkez ilçe Yeşilyurt'ta yeşil alanların arttırılması için çaba sürerken, kişi başına düşen yeşil alan miktarı arttırılmaya çalışılıyor.

Malatya'da çiftçilerin zorlu mesaisi başlıyor

Malatya'da yaklaşık 50 bin ailenin geçim kaynağı ve kent ekonomisinin lokomotifi olan kayısıda çiftçilerin zorlu mesaisi başladı. Hava sıcaklıklarının artması ile birlikte açması beklenen kayısı ağaçları çiçeklenme yüzünü gösterdi.

Malatya'da depremin yaraları sarılıyor

Sivrice merkezli Elazığ depreminde 4 kişinin öldüğü, 5 bine yakın evin ağır hasar gördüğü Malatya'da geçici konteynerlerin kurulumu sürüyor. Battalgazi ilçesinde 25 konteynerin montajı tamamlanarak, depremzedelerin kullanımına sunuldu.

MGC’den BİK Malatya Şube Müdürüne Ziyaret

MGC’den BİK Malatya Şube Müdürüne Ziyaret

Fırat Edaş Yaşama Can Oldu

Fırat Edaş Yaşama Can Oldu

İdlib şehitleri anısı bayrak sergisi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi tarafından İdlib Şehitleri anısına Bayrak Sergisi düzenlendi. Sergide Türk bayraklarından ay ve yıldız kareografisi oluşturuldu.

Battalgazi Meclisi'nden 'Bahar Kalkanı Harekatı'na tam destek

Malatya Battalgazi Belediye Meclisi Mart ayı olağan toplantısı Belediye Başkanı Osman Güder başkanlığında yapıldı. Toplantıda AK Parti, Milliyetçi Hareket Partisi ve İYİ Parti meclis üyelerinin imzası ile İdlib'te Bahar Kalkanı Harekatı'nı sürdüren Mehmetçiğe destek mesajı yayımlandı.

İdlib şehitleri için mevlit okutuldu

Suriye'nin İdlib kentinde devam eden Bahar Kalkanı Harekatında şehit olan askerler için Malatya'da mevlit okutuldu.