Malatya

Malatya Haberleri

Virüse Direnç İçin Kayısı

Virüse Direnç İçin Kayısı

Korona virüsten korunma toplantısı yapıldı

Malatya'da, Korona virüsten korunmak için önleyici tedbirler toplantısı yapıldı.

Mahalle toplantısı düzenlenip okul ziyaret edildi

Malatya Yeşilyurt Belediyesi'nin, 'Yol Arkadaşlarımız Muhtarlarımız' projesi kapsamında Ortaköy Mahallesinde düzenlenen istişare toplantısında, Porga bölgesindeki mahalle muhtarlarının talep ve istekleri dinlendi. Toplantıda kırsal bölgelerin sorunları masaya yatırılıp, çözüm konuları ele alındı.

Arguvan Doğal Tarımsal Kalkınma Kooperatifi kongresi yapıldı

Arguvan Doğal Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ilk genel kurulu gerçekleştirdi.

Çığlık Abuzer Güngör İlkokulu ve Ortaokulu protokolü imzalandı

İş insanı İbrahim Güngör, babası adına ilk ve ortaokul yaptıracak.

Malatya Büyükşehir'den Korona virüs tedbirleri

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi bünyesindeki sanat ve eğitim merkezlerinde kurslara ara verildi. Yapılması planlanan çeşitli kültürel-sanatsal etkinlikler iptal edildi.

Pütürge'de depremzedeler konteyner kente yerleştirilmeye başlandı

Malatya'nın Pütürge ilçesindeki depremzedeler konteyner kente yerleştirilmeye başlandı.

Başkan Çınar, oyun gruplarının dezenfekte çalışmalarını yerinde inceledi

Malatya Yeşilyurt Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, çocukların sağlığı açısından risk oluşturabilecek durumları ortadan kaldırmak üzere parkların temizliği düzenli olarak yaparken, oyun gruplarını dezenfekte ediyor.

Deprem bölgesinde yağış ve soğuk uyarısı

Elazığ ve Malatya deprem bölgesi ile birlikte Adıyaman'ın yağışlı havanın yanı sıra, soğuk havanın da etkisine gideceği bildirildi.

Yeni kadın muhtardan Başkan Güder'e ziyaret

Malatya Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Battalgazi Belediyesi Meclisinde alınan karar ile Battalgazi'nin 103'üncü mahallesi olan ve 1 Mart 2020 tarihinde seçimi yapılarak muhtar seçilen Esra Polat'ı ve azalarını makamında kabul etti.

Depremden etkilenenlere akülü sandalyeler törenle teslim edildi

Malatya'da, 'Onun Hikayesi Projesi' kapsamında alınıp bağışlanan akülü sandalyelerin teslim töreni yapıldı.

4 projeye destek imzası

Malatya'da, Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) ve Cazibe Merkezleri Destekleme Programı kapsamında 4 proje imzalandı.

Malatya'da yolcu minibüsleri dezenfekte ediliyor

Türkiye'de de 2 kişi de korona virüsünün tespit edilmesinin ardından Malatya'da da önlemler arttırıldı. Bu kapsamda kentte şehir içi yolcu minibüsleri de virüse karşı dezenfekte edildi.

Malatya'da Korona virüs tedbirleri

Malatya Battalgazi Belediyesi, koronavirüs önlemlerine yönelik millet kıraathanesi, kütüphaneler ve kursları belli bir süreliğine kapattı.

Malatya'dan 7 proje bölge birincisi

TÜBİTAK 51. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında Malatya'dan 7 proje bölge birincisi olarak finalde yarışmaya hak kazandı.

Malatyalılar korona virüsüne meydan okuyor

Dünyayı etkisi altına alan ölümcül Covid-19 adı verilen korona virüsü Türkiye'de de 2 kişide rastlanırken, uzmanların uyarılarına rağmen toplu alanlarda rahat bir şekilde dolaşan Malatyalılar, Abdestimizi alıyoruz, namazımızı kılıyoruz. Cenabı Allah bizi korur' diyerek korona virüsüne meydan okuyor.

Yeşilyurt Belediyesinde dezenfekte

Malatya Yeşilyurt Belediyesi, ilçenin farklı noktalarında ki hizmet binalarında rutin olarak sürdürdüğü temizlik, dezenfekte ve ilaçlama çalışmalarına aralıksız devam ederken, Korona virüs önlem için belediyede görevli personellerin yanı sıra iş ve işlemler için binalara gelen vatandaşlar, kolonya ile karşılanıyor.

Emniyetten 175'inci yıla 175 proje

Malatya Emniyet Müdürlüğü tarafından Emniyet Teşkilatının Kuruluşunun 175.Yılı münasebetiyle, 175 adet proje ilgili birimlerce hazırlanarak bir bir hayata geçirilmeye başlandığı bildirildi.

İletişim öğrencilerine topluluk önünde konuşma öğretiliyor

Malatya İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencilerine, 'Yeniden Üretim Atölyesi' etkinliği kapsamında, topluluk önünde konuşma öğretiliyor.