Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

Milletvekili Erdoğan'dan 29 Ekim kutlaması

Sanayi, Ticaret Enerji, Tabi Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Üyesi AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle yayımladığı mesajında, şanlı bir tarihe ve büyük bir medeniyet birikimine sahip olan aziz milletin, özgürlük ve bağımsızlığının simgesi olan Cumhuriyetin yıldönümünü büyük bir gurur, coşku ve mutlulukla kutladıklarını belirtti..

Koçer'den Cumhuriyet Bayramı kutlaması

Ak Parti Gaziantep Milletvekili ve AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Nejat Koçer, Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Kadooğlu'ndan Cumhuriyet Bayramı kutlaması

Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Celal Kadooğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, Cumhuriyet, milletimizin topyekun mücadelesi ile kurulan ortak eseridir ifadelerini kullandı.

Selahattin Kaplan'dan 29 Ekim mesajı

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Halı Sektör Kurulu Başkanı Selahattin Kaplan, bir mesaj yayımlayarak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutladı.

OSB Başkanı Cengiz Şimşek'ten 29 Ekim mesajı

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cengiz Şimşek, Cumhuriyetin kuruluşunun 99. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Çıkmaz'dan 29 Ekim kutlaması

Güneydoğu Anadolu Kuru Meyve ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Mehmet Çıkmaz, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

GAHİB Başkanı Kaplan'dan Cumhuriyet Bayramı kutlaması

Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği Başkanı Abidin Kaplan, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99. yıldönümü nedeniyle yayımladığı mesajında, Cumhuriyet Bayramımızı büyük bir coşku ve gururla kutluyoruz ifadelerini kullandı.

Koordinatör Başkan Kileci'den 29 Ekim kutlaması

GAİB Koordinatör Başkanı Ahmet Fikret Kileci, Cumhuriyetimizin kuruluşunun yıl dönümü nedeniyle yayımladığı kutlama mesajında 'Cumhuriyetimizin 99. yılında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı gururla kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz'' ifadelerini kullandı.

Aytaç'dan Cumhuriyet Bayramı kutlaması

Gaziantep Özel Hatem Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi M. Okan Aytaç, Cumhuriyetin ilan edilişinin 99. yılı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Elazığ'da bağ bozumu etkinliği

Elazığ'ın Hoş köyünde düzenlenen bağ bozumu etkinliğinde dereceye giren üzüm yetiştiricilerine hediyeler verildi.

Yeşilyurt'ta, Çocuk Kitapları Festivali

Malatya'nın Yeşilyurt Belediyesi, Türkiye Cumhuriyetinin 99.Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde, çocukları kitapla buluşturmak ve aynı zamanda çocuk kitapları konusunda çalışma yapan pek çok yazar, düşünür ve akademisyenle bir araya getirmek amacıyla 29 Ekim-6 Kasım tarihleri arasında 'Yeşilyurt Çocuk Kitapları' Festivaline ev sahipliği yapacak.

Resim öğretmenleri kurumların duvarlarına çiziyor

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde usta öğretici olarak çalışan resim öğretmenleri hizmet binalarına resimler çiziyor.

Başkan Tahmazoğlu, Cumhuriyet Bayramı kutlaması

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yazılı bir mesaj yayınlayarak Cumhuriyet Bayramı'nın 99. yıldönümü kutladı.

Gaziantepli öykücüler 'Alleben Öykü Günleri'nde anılıyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Gazikültür tarafından birincisi düzenlenen 'Gaziantep Belkıs Bienali' çerçevesinde gerçekleştirilen 'Alleben Öykü Günleri'nde yazıları, şiirleri, öyküleri ve sanat anlayışlarıyla Türk edebiyatında derin izler bırakmış Gaziantepli yazarlar, düzenlenecek panelde öykücü ve eleştirmenler tarafından anılacak.

Rektör Dağlı'dan Cumhuriyet Bayramı kutlaması

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, 'Cumhuriyetimiz, atalarımızın bizlere emaneti, gelecek nesillere gururla devredeceğimiz mirasımızdır. Cumhuriyet'in ilanının 99'uncu yıl dönümü kutlu olsun' ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Bayramı kutlaması

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 'Cumhuriyet'in ilanının, 99'uncu yıl dönümünün coşkusunu yaşıyoruz' ifadelerini kullandı.

GAÜN'de Cumhuriyeti paneli

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Araştırma ve Uygulama Merkezi, Fen Edebiyat Fakültesi ile Atatürk Düşünce Topluluğu tarafından hazırlanan Atatürk'ü ve Cumhuriyeti Anlamak Paneli gerçekleşti.

Gençlerle Malatya tarihine yolculuk

Malatya Kent Konseyi Gençlik Meclisi, KYK'ya bağlı Malatya Hacı Hafize Özal Kız Öğrenci Yurdu öğrencilerine 'Gençlerle Malatya Tarihine Yolculuk' konulu bir gezi programı düzenledi.

Geleceğin İletişimcilerine TRT'den ödül

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) İletişim Fakültesi, 'Radyo, Televizyon ve Sinema' Bölümü son sınıf öğrencisi İsmail Kurt'un, 'Mezuniyet Projesi' için çektiği 'Elsa'nın Gözleri' adlı kısa film, TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması'nda Animasyon Film kategorisinde; üçüncülük ödülüne layık görüldü.

Toplam 3087 haber.