Spor

Spor Haberleri

Yeni Malatyaspor’da 3 pozitif vaka daha

Yeni Malatyaspor'da yapılan korona virüs testinde 3 yardımcı antrenörün pozitif çıktığı açıklandı.

UEFA Avrupa Ligi Sivasspor 0 Villarreal 1

UEFA Avrupa Ligi I Grubu beşinci haftasında DG Sivasspor, sahasında karşılaştığı İspanyol ekibi Villarreal'e 1-0 mağlup oldu.

Abdullah Avcı, Ahmet Suat Özyazıcı’yı evinde ziyaret etti

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, bordo-mavili takımın efsane teknik direktörü Ahmet Suat Özyazıcı'yı ziyaret etti.

Merih Demiral 10 gün sahalardan uzak kalacak

İtalyan ekibi Juventus, Dinamo Kiev ile oynadıkları karşılaşmada yaşadığı sakatlıktan dolayı milli futbolcu Merih Demiral'ın 10 gün sahalardan uzak kalacağını açıkladı.

Malatya Büyükşehir Voleybol takımı erteleme maçını kazandı

Türkiye Erkekler Voleybol 1. Ligi B Grubu'nda mücadele eden Malatya Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, ertelenen 6.hafta karşılaşmasında deplasmanda karşılaştığı Gümüşhane takımlarından Ünsal Group Şiran Akademi'yi 3-1'lik skorla mağlup etti. Malatya Büyükşehir Belediyespor voleybol takımı aldığı bu galibiyet sonrasında ligde 3'üncü sıradaki yerini korudu.

Sultanlar Ligi: Eczacıbaşı VitrA: 2 - Nilüfer Belediyespor: 3

Eczacıbaşı VitrA, Misli.com Sultanlar Ligi 20. haftasında sahasında karşılaştığı Nilüfer Belediyespor'a 3-2 mağlup oldu.

Villarreal, Sivasspor maçı hazırlıklarını tamamladı

UEFA Avrupa Ligi I Grubu 5. maçında yarın Sivas'ta DG Sivasspor ile karşılaşacak İspanya temsilcisi Villarreal, mücadelenin hazırlıklarını tamamladı.

BB Erzurumspor’da Konyaspor maçı hazırlıkları

BB Erzurumspor, cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Konyaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Eleştirilerin odağındaki Denizlispor’un yönetimi tam kadro açıklama yaptı

Süper Lig'de kötü gidişat sebebiyle eleştirilere maruz kalan Yukatel Denizlispor yönetimi, tam kadro olarak basın açıklaması düzenledi. İnternet siteleri ve sosyal medya üzerinden gelen eleştirileri kabul ettiğini ancak hakaret edenlere ise, Allah size bunun vebalini sorar diyerek sitem etti. Ayrıca 8 yılda 12 başkan değiştiğini belirten Başkan Çetin, Hiç mi iyi bir insan gelmedi? dedi.

Şenol Güneş:

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş, önlerinde iki hedef olduğunu söyleyerek, Bunlardan ilki mart ayında başlayacak olan Dünya Kupası elemeleri ve ardından gelecek olan Avrupa Şampiyonası. Avrupa Şampiyonası'na katılma hakkını elde etmemiz başta olmak üzere takımımızın seviyesi ister istemez bizden beklentileri de arttırıyor. Ancak unutmayalım ki beklentileri büyük olanın tahribatı da büyük olur dedi.

Rıza Çalımbay: “Maçın kaderini hakemler belirlemesin”

DG Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, hakem hatalarına tepki göstererek, 'Biz takımlarla mücadelemizi yaparız ama maçı belirleyen hakem olursa tabi ki biz de o hatasını söyleyeceğiz. Maçın kaderini hakemler belirlemesin. Ben sadece Sivasspor'un hakkını korumaya çalışıyorum' dedi.

Bakan Kasapoğlu cimnastiğin altın kızları ile bir araya geldi

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ritmik Cimnastik Avrupa Şampiyonası'nda altın madalya kazanan sprcuları kabul etti. Bakan Kasapoğlu, Sizler bizim, bu aziz milletin hem bugünüsünüz hem yarınısınız. Bizler de bakanlığınız olarak tüm imkanlarımızla bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sizlerin yanınızda olmaya devam edeceğiz dedi.

Malatyalı taraftarlar, Adanaspor Taraftarlar Derneği Başkanının acısına ortak oldu

Yeni Malatyaspor Derebeyleri Taraftarları, önceki gün 8 yaşındaki kızını kaybeden Adanaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Refik Gül'ü ziyaret ederek acısına ortak oldu.

Milletvekili Çalık ve Başkan Güder, gençlik yatırımını inceledi

Malatya'nın Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ile birlikte Gençlik ve Spor yatırımları kapsamında Eskimalatya'da ki yenileme çalışması tamamlanan sentetik çim sahada incelemelerde bulundu. Başkan Güder, Cumhurbaşkanımızın önderliğinde bir eser siyaseti felsefesiyle çalışıyoruz' dedi.

Malatyalı tenisçiler başarılı döndü

Tenis Bölge Şampiyonasında, Malatya Tenis Dağcılık erkek takımı finalist, Malatya Gençlik Spor kadın takımı ise şampiyon oldu.

Kayserispor-Karagümrük mücadelesinin VAR hakemi Halis Özkahya oldu

Hes Kablo Kayserispor'un, bu akşam evinde Fatih Karagümrük ile oynayacağı karşılaşmada Video Yardımcı Hakem (VAR) olarak Halis Özkahya görev yapacak.

Osman Özköylü:

Misli.com 2. Lig'de mücadele eden Hekimoğlu Trabzon FK Teknik Direktörü Osman Özköylü, Manisa FK karşısında aldıkları ağır yenilgiden dolayı herkesten özür dilediklerini söyledi.

Online Karate Şampiyonası çekişmeli geçti

Malatya'da online Karate Kata şampiyonası yapıldı. Yeni tip korona virüs (Covid-19) salgını nedeniyle online olarak gerçekleştirilen Karate Kata şampiyonası çekişmeli geçti.

Ahmet Nur Çebi, takımı kutladı

Fenerbahçe deplasmanında 4-3 kazanan Beşiktaş'ta Başkan Ahmet Nur Çebi ve yöneticiler, karşılaşmanın ardından Ümraniye'de takımla bir araya geldi ve galibiyeti kutladı.

Toplam 11108 haber.