Spor

Spor Haberleri

Samsunspor’da korona vakalarında son durum

Samsunspor Genel Menajeri Mustafa Aztopal, 'Benim ve Ertuğrul Sağlam'ın karantinası Cuma sabahı bitiyor. Ertuğrul Sağlam'ın testi negatife döndü. Yüksel Yıldırım ve Mustafa Kemal Erkanat hastanedeler. Tedavileri yapılıyor. Hafta başında bir oyuncumuzda daha korona virüsü tespit edildi' dedi.

Ziraat Türkiye Kupası Yeni Malatyaspor: 2 Etimesgut Bld 0

Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu'nda Yeni Malatyaspor, sahasında karşı karşıya geldiği Etimesgut Belediyespor'u 2-0'lık skorla mağlup etti. Bu sonuçla Malatya temsilcisi, ismini bir üst tura yazdırdı.

Denizlispor, yeni teknik direktör arayışına başladı

Basın Sözcüsü ve Başkan Yardımcısı Yavuz Cinkaya, Teknik Direktör Robert Prosinecki'nin görevinden ayrılmasına ilişkin, Teknik ekibimiz ile gerçekleştirdiğimiz toplantı sonucunda imzaladığımız fesih sözleşmesine istinaden herhangi bir fesih tazminatı ödenmeyecek. En kısa sürede yeni teknik direktör takımın başında olacak' dedi.

Beşiktaş derbi mesaisine devam etti

Beşiktaş, Süper Lig'in 10. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, bu sabah yaptığı çalışmayla devam etti.

Musa Aydın korona virüse yakalandı

Türkiye Güreş Federasyonu (TGF) Başkanı Musa Aydın'ın korona virüs testinin pozitif çıktığı belirtildi.

Cueva kadro dışı bırakıldı

Yeni Malatyaspor'da Perulu oyuncu Cueva, disiplinsiz davranışları nedeniyle Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nun kararıyla kadro dışı bırakıldı.

Yeni Malatyaspor'da 2 futbolcuda daha korona virüse rastlanıldı

Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu'nda yarın sahasında Etimesgut Belediyespor'u ağırlayacak olan Yeni Malatyaspor'da yapılan rutin testlerde 2 futbolcuda daha korona virüse rastlanıldı. Sarı-siyahlı takımda, böylece daha önceki bir oyuncuyla birlikte toplam pozitif sayısı 3'e yükseldi.

Başkan Zelyurt'a taraftarlardan ziyaret

Yeni Malatyaspor Derebeyleri Taraftarlar Derneği yönetimi, Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt'u makamında ziyaret ederek Yeni Malatyaspor forması hediye etti.

Malatya Büyükşehir Belediyespor zirve takibini sürdürdü

Türkiye Erkekler Voleybol 1. Ligi B Grubu'nda mücadele eden Malatya Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, ligin 7.haftasında sahasında karşılaştığı Ordu ekibi Akkuş Belediye'yi 3 set sonunda 3-0'lık skorla mağlup etti. Malatya Büyükşehir Belediyespor voleybol takımı aldığı bu galibiyet sonrasında 2 maç eksiğine rağmen 4'üncü sıradaki yerini korudu.

Sivasspor’da korona virüs vakası!

DG Sivasspor Kulübü, bir futbolcunun ve bir personelin korona virüs test sonucunun pozitif çıktığını açıkladı.

Galatasaray-Kayserispor mücadelesinin VAR hakemi Ali Palabıyık oldu

Hes Kablo Kayserispor, bu akşam deplasmanda Galatasaray ile oynayacağı karşılaşmada Video Yardımcı Hakem (VAR) olarak Ali Palabıyık görev yapacak.

Rıza Çalımbay: “Karabağ maçı bizim final maçımız”

UEFA Avrupa Ligi I Grubu'nda Karabağ ile oynayacakları mücadeleyi değerlendiren DG Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, 'Karabağ maçı bizim final maçımız. Bu maçı aldığımız taktirde iddiamızı devam ettireceğiz. Kazanmamız gerekiyor. Oyuncularımız da bunun farkında' dedi.

Süper Lig: Göztepe: 3 - Ankaragücü: 1

Süper Lig'in 9. haftasında Göztepe, sahasında Ankaragücü'nü 3-1 mağlup etti.

Süper Lig: A.Hatayspor: 2 - Ç.Rizespor: 2

Süper Lig'in 9. haftasında Atakaş Hatayspor, sahasında Çaykur Rizespor ile 2-2 berabere kaldı.

Başakşehir’de Manchester United maçı hazırlıkları başladı

Şampiyonlar Ligi H Grubu dördüncü maçında deplasmanda Manchester United ile karşılaşacak olan Medipol Başakşehir, mücadelenin hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı.

A Milli Takım’ın aday kadrosu belli oldu

FIBA 2022 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu'nda mücadele eden A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın Hırvatistan ve Hollanda ile karşılaşacağı müsabakaların aday kadrosu belli oldu.

Ahmet Ağaoğlu:

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, geldikleri konum itibarıyla Abdullah Avcı'nın bordo-mavili kulüp için en doğru isim olduğunu belirterek, hedeflerinin her zaman zirve olduğunu söyledi.

Hidayet Türkoğlu, korona virüse yakalandı

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu, korona virüs testinin pozitif çıktığını açıkladı.

Süper Lig: Fatih Karagümrük: 1 - DG Sivasspor: 1

Süper Lig'in 9. hafta mücadelesinde Karagümrük ile Sivasspor, Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda karşı karşıya geldi. Karşılıklı atılan gollerle mücadele 1-1'lik beraberlikle sonuçlandı.

Toplam 11108 haber.