Spor

Spor Haberleri

Başkan Güder'den Yeni Malatyaspor'a tam destek

Yeni Malatyaspor taraftar derneklerinden 1966 Malatyaspor Taraftar Derneği Başkanı Enes Sekman, dernek üyeleri ile birlikte Malatya'nın Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'i ziyaret etti. Başkan Güder, Bizler ortak sevdamız olan Yeni Malatyaspor'un her daim yanındayız dedi.

Denizlispor, Malatyaspor karşılaşmasının ardından çalışmalara başladı

Yukatel Denizlispor, milli maçlar dolayısıyla verilen 3 günlük aranın ardından Süper Lig'in 9. haftasında Denizli'de ağırlayacağı Gaziantep FK maçının hazırlıklarına başladı. Malatyaspor, maçında darbe alan yeşil siyahlı oyuncu Oğuz Yılmaz'ın ciddi bir durumunun olmadığı ve tedavileri devam eden oyuncuların ise idmana başladığı belirtildi.

A Milli Takım, Rusya maçının hazırlıklarına başladı

UEFA Uluslar Ligi'nde pazar günü Rusya'yı ağırlayacak olan A Milli Takım, bu maçın hazırlıklarına akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla başladı.

Rıza Çalımbay:

DG Sivasspor'da Teknik Direktör Rıza Çalımbay, Ligde hakem hataları oluyor ama bize daha çok oluyor. Hakem hatalarından çok fazla puan kaybettik. Biraz daha dikkatli olmaları gerekiyor. Sivasspor'a çok yanlış yapıyorlar dedi.

Beşiktaş, Başakşehir maçı hazırlıklarını sürdürdü

Beşiktaş, Süper Lig'de oynayacağı Medipol Başakşehir maçı hazırlıklarını sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü.

A Milliler’de testler devam edecek

Hırvatistan ile oynanan özel maçın ardından aynı zamanda Beşiktaş forması giyen Domagoj Vida'nın testinin pozitif çıkmasıyla birlikte bütün kafile bugün Covid-19 testinden geçmiş ve bütün sonuçlar negatif çıkmıştı. Milliler yarın ve pazartesi günü yeniden teste girecek.

Hazırlık maçı: Türkiye: 3 Hırvatistan: 3

A Milli Futbol Takımı, hazırlık maçında Beşiktaş Park'ta Hırvatistan'ı konuk etti. A Millilerin ilk yarısını 2-1 önde kapattığı karşılaşma 3-3'lük beraberlikle sonuçlandı.

Samet Aybaba takım ile ilk antrenmanına çıktı

Hes Kablo Kayserispor ile anlaşan Teknik Direktör Samet Aybaba takım ile ilk antrenmanına çıktı.

Ersun Yanal, Antalyaspor ile ilk antrenmanına çıktı

Antalyaspor, 3.5 yıllığına anlaştığı yeni teknik direktörü Ersun Yanal ile ilk antrenmanına çıktı.

Trabzonspor’da Abdullah Avcı ilk antrenmanına çıktı

Trabzonspor, Süper Lig'in 9. haftasında oynayacağı Erzurumspor maçı hazırlıklarına başladı. Bordo-mavililerin yeni Teknik Direktörü Abdullah Avcı ilk antrenmanına çıktı.

Mustafa Cengiz Yeniden aday olmak konusunda şu an vermiş bir kararım yok

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, seçim için henüz adaylık kararı almadığını belirterek, 'Er meydanını açıyoruz. Bizim görevden gitmemek için direndiğimizi sananlar bir kesim var. Bir yönetime sürekli 'erken seçim, erken seçim' diye dayatırsanız iş yapamaz. Devamlı seçim, ibra tehdidi var' dedi.

Eski başkandan Yeni Malatyaspor'a ziyaret

Yeni Malatyaspor'un eski başkanlarından olan Ankaraspor Kulübü Başkanı Mehmet Emin Katipoğlu, Eski kulübünü ziyaret ederek yeni sezonda takıma başarılar diledi.

Galatasaray seçime gidiyor

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu, oy birliğiyle 19-26 Aralık 2020 tarihinde yapılmak üzere seçim kararı aldığını açıkladı.

Galatasaray, Kayserispor hazırlıklarını sürdürdü

Galatasaray, Süper Lig'in 9. haftasında sahasında Kayserispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla devam etti.

Yeni Malatyaspor'da 6 futbolcu milli takımlarına çağrıldı

Yeni Malatyaspor'da kaleci Abdulsamed Damlu ve Afriyie Acquah, ilk kez milli takımlarına seçilirken, Cueva, Yousouf, Chebake ve Hadebe ülkelerinin Milli Takımlarına tekrardan çağrıldı.

Malatyaspor Derebeyleri Taraftarlar Derneği'nden teşekkür ziyaretleri

Yeni Malatyaspor Derebeyleri Taraftarlar Derneği yönetimi, kurum ziyaretleri kapsamında her zaman takımın yanında olan ilçe belediye başkanlarını ziyaret etti.

Yeni Malatyaspor'un evinde bileği bükülmüyor

Geçtiğimiz sezon küme düşen ancak TFF'nin aldığı kararla ligde kalan Yeni Malatyaspor, bu sezon ilk 8 haftada evinde oynadığı 4 maçı da kaybetmeyerek 3 galibiyet ve 1 beraberlik ile 11 puan topladı.

Pelit, UIPM antrenör gelişim seminerinden başarılı döndü

UIPM'in antrenör gelişim seminerine katılan Türkiye Modern Pentatlon Federasyonu Milli Takım Antrenörü Rüstem Pelit, başarılı olarak döndü.

Terim Sivas’tan 3 puan almak önemli

Süper Lig'in 8. haftasında DG Sivasspor'u deplasmanda 2-1 yenen Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim, 'Sivas deplasmanında 3 puan almak önemli bir iş. O yüzden 3 puan aldığımız için sevinçliyim. Futbolcularımı kutluyorum, iyi mücadele ettiler' dedi.

Toplam 11108 haber.