Spor

Spor Haberleri

Okan Buruk:

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk, Paris Saint-Germain ile oynayacakları Şampiyonlar Ligi maçı öncesi yaptığı açıklamada, hem kendileri hem de ülke puanı için önemli bir karşılaşma olduğunu belirterek, Hiçbir takım yenilmez değil dedi.

Yeni Malatyaspor'un çıkışı sürüyor

Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor, son üç haftada topladığı 7 puan ve oynadığı pozitif futbolla dikkat çekiyor.

Sivasspor’da Maccabi Tel-Aviv maçının hazırlıkları başladı

UEFA Avrupa Ligi I Grubu 2. hafta maçında perşembe günü İsrail temsilcisi Maccabi Tel-Aviv ile karşılaşacak DG Sivasspor, mücadelenin hazırlıklarına başladı.

Malatya'da ilk kez Eskrim'de başarı

Malatyalı Eskrimciler, Adıyaman'da düzenlenen turnuvada, 2 bronz madalya alarak başarılı döndüler. Malatya'da ilk defa eskrim branşında resmi başarı gösterildi.

Bursaspor ara vermeden Boluspor maçı hazırlıklarına başladı

Akhisarspor'a 2-1 mağlup olan Bursaspor, ara vermeden Boluspor maçı hazırlıklarına başladı.

Malatyalı Bilardocu Aktı, bölge şampiyonu olarak döndü

Malatyalı Bilardocu Erkan Aktı, Şanlıurfa'da yapılan üç band bölge bilardo şampiyonasında birinci oldu.

Malatya Büyükşehir Belediyespor, voleybolda iddialı

Türkiye Voleybol Federasyonu Erkekler Voleybol 1. Lig B Grubu'ndamücadele eden Malatya Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Voleybol Erkek takımı, ligin 4.haftasında karşılaştığı Hatay Yurt Grup Erzin Yeşilkentspor'u 3-0 mağlup etti.

Sivasspor sahasında yenemiyor!

Süper Lig'in 6. haftasında Rizespor'a 2-0 yenilen DG Sivasspor'un sahasındaki galibiyet hasreti sürüyor.

Süper Lig: Denizlispor: 2 - Beşiktaş: 3

Süper Lig'in 6. haftasında Denizlispor, Beşiktaş'ı konuk etti. Mücadele siyah-beyazlı ekibin 3-2 üstünlüğü ile sona erdi.

Süper Lig: Sivasspor: 0 - Çaykur Rizespor: 2

Süper Lig'in 6. haftasında Sivasspor, Rizespor'u konuk etti. Mücadele Karadeniz ekibinin 2-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

Medipol Başakşehir, PSG maçı hazırlıklarına başladı

Medipol Başakşehir, Şampiyonlar Ligi H Grubu'nun 2. haftasında Paris Saint-Germain ile oynayacağı mücadelenin hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı.

Galatasaray:

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ile Teknik Direktör Fatih Terim arasında Türk Telekom Stadyumu'nda gerçekleşen toplantının ardından kulüpten yapılan açıklamada, Görüşmede 2020-2021 futbol sezonunu şampiyonlukla tamamlayacağımız inancı ve heyecanı pekiştirilmiştir. 23. şampiyonluğumuz için tüm camiamızı birlik ve beraberlik içerisinde tek vücut halinde hareket etmeye davet ediyoruz. Bu yol şampiyonluk yolu denildi.

Yeni Malatyaspor'da yüzler gülüyor

Sahasında Gençlerbirliği'ni yenerek ikinci galibiyetini alan Yeni Malatyaspor, 8 puanla 7. sıraya yükseldi. Bu sezon sahasında henüz yenilgi yüzü görmeyen sarı-siyahlılarda keyifler yerinde.

Aziz Yalçınkaya: 'Beşiktaş maçından galibiyetle dönmek istiyoruz'

Yeni Malatyaspor 2. Başkanı Aziz Yalçınkaya, Gençlerbirliği galibiyetiyle ilgili yaptığı açıklamada, Takımımız her hafta üzerine koyarak gidiyor. Takımımız oturdukça iyi sonuçların da geleceğine inanıyoruz. Önümüzdeki hafta oynayacağımız Beşiktaş maçından da fazlasıyla umutluyuz dedi.

Fenerbahçeli futbolcular galibiyeti taraftarıyla kutladı

Süper Lig'in 6. haftasında Trabzonspor'u sahasında 3-1 mağlup eden Fenerbahçe, galibiyeti taraftarı ile kutladı. Maçın bitiminde stadın balkonuna çıkan sarı-lacivertli futbolcular, taraftarlarla karşılıklı tezahürat yaptı.

Burak Yılmaz, Lille’e 1 puanı kazandırdı

Fransa Ligue 1'in 8. haftasında Lille deplasmanda karşılaştığı Nice ile 1-1 berabere kaldı. Lille'in golünü milli futbolcu Burak Yılmaz kaydetti.

Süper Lig: Fenerbahçe: 3 - Trabzonspor: 1

Fenerbahçe, Süper Lig'in 6. haftasında sahasında karşılaştığı Trabzonspor'u 3-1 mağlup etti.

Denizlispor, Beşiktaş hazırlıklarını tamamladı

Yukatel Denizlispor, bugün yaptığı antrenman ile Beşiktaş maçı hazırlıklarını tamamladı. Tedavisi tamamlanan Fabiano Leismann Beşiktaş karşısında forma giyecek.

Hamza Hamzaoğlu:

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamazoğlu, Gençlerbirliği maçının ardından yaptığı açıklamada, Bugün iyi bir galibiyet aldık dedi.

Toplam 11134 haber.