Spor

Spor Haberleri

Fenerbahçe, Antalyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü

Fenerbahçe, Süper Lig'in 7. haftasında karşılaşacağı Antalyaspor mücadelesi hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Antalyaspor, hocasını haftaya açıklayacak

Antalyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Murat Süğlün, görüşmelerin devam ettiğini önümüzdeki hafta yerli bir teknik direktör ile anlaşacaklarını bildirdi.

İzmir’de 6.6 büyüklüğünde deprem

İzmir Seferihisar merkezli 6.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi

UEFA Avrupa Ligi: Sivasspor: 1 - Maccabi Tel Aviv: 2

Sivasspor, UEFA Avrupa Ligi I Grubu'nun 2. haftasında İsrail ekibi Maccabi Tel Aviv'i ağırladı. Mücadele konuk takımın 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.

Yeni Malatyaspor'da 2 futbolcunun Covid-19 testi pozitif çıktı

Süper Lig'in 7. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak olan Yeni Malatyaspor'da yapılan korona virüs (Covid-19) testinde 2 futbolcunun sonucunun pozitif çıktığı açıklandı.

Denizlispor, Beşiktaş maçının ardından PFDK’dan ceza aldı

Yukatel Denizlispor, evinde ağırladığı Beşiktaş maçında 3-2 mağlup olmasının ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Denizlispor Kulübü Başkanı Ali Çetin ve Yavuz Cinkaya Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından ceza işlemi uygulandı. Denizlispor maçında kırmızı kart gören Beşiktaşlı oyuncu Josef de Souza ise 2 maç ceza aldı.

Mesut Özil’e memleketinden destek

Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, 'Acımasızlığa karşı sesimi yükseltmeye devam edeceğim' diyerek Uygur Türklerinin haklarını savunan Mesut Özil'e yapılan baskıları kınadı.

Galatasaray’da MKE Ankaragücü hazırlıkları sürüyor

Galatasaray, Süper Lig'in 7. haftasında evinde MKE Ankaragücü ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Derebeylerinden Gürkan'a sürpriz kutlama

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın sürpriz ziyaretçileri vardı. Başkan Gürkan'ın geçmiş doğum günü için özel bir pasta hazırlayan Malatyaspor Derebeyleri Taraftarlar Grubu tribün liderleriyle birlikte Gürkan'ı makamında ziyaret ederek doğum gününü pasta keserek kutladı.

Semih Kaya: 'Beşiktaş karşısında puan alacağımıza inanıyorum'

Yeni Malatyaspor'un başarılı stoperlerinden Semih Kaya, Yeni Malatatyaspor'da olduğu için mutlu olduğunu ifade ederek hedeflerinin Avrupa maçlarına gitmek olduğunu söyledi. Kaya, hafta sonu oynanacak olan Beşiktaş maçından da puan ve puanlar alacaklarına inandıklarını söyledi.

Taraftarlardan kurum ziyaretleri

Yeni Malatyaspor Derebeyleri Taraftarlar Derneği Başkanı Ender Kaya ve yönetimi, kurum ziyaretleri kapsamında Malatya Büyükşehir Belediyesi iştirakçileri olan şirketleri ziyaret etti.

Yeni Malatyaspor'da Beşiktaş hazırlıkları sürüyor

Süper Ligin 7. haftasında 1 Kasım Pazar günü 19.00'da deplasmanda Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek olan Yeni Malatyaspor, zorlu deplasmandan puan ya da puanlarla ayrılarak, çıkışını sürdürmek istiyor.

Okan Buruk:

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk, Paris Saint-Germain ile oynayacakları Şampiyonlar Ligi maçı öncesi yaptığı açıklamada, hem kendileri hem de ülke puanı için önemli bir karşılaşma olduğunu belirterek, Hiçbir takım yenilmez değil dedi.

Yeni Malatyaspor'un çıkışı sürüyor

Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor, son üç haftada topladığı 7 puan ve oynadığı pozitif futbolla dikkat çekiyor.

Sivasspor’da Maccabi Tel-Aviv maçının hazırlıkları başladı

UEFA Avrupa Ligi I Grubu 2. hafta maçında perşembe günü İsrail temsilcisi Maccabi Tel-Aviv ile karşılaşacak DG Sivasspor, mücadelenin hazırlıklarına başladı.

Malatya'da ilk kez Eskrim'de başarı

Malatyalı Eskrimciler, Adıyaman'da düzenlenen turnuvada, 2 bronz madalya alarak başarılı döndüler. Malatya'da ilk defa eskrim branşında resmi başarı gösterildi.

Bursaspor ara vermeden Boluspor maçı hazırlıklarına başladı

Akhisarspor'a 2-1 mağlup olan Bursaspor, ara vermeden Boluspor maçı hazırlıklarına başladı.

Malatyalı Bilardocu Aktı, bölge şampiyonu olarak döndü

Malatyalı Bilardocu Erkan Aktı, Şanlıurfa'da yapılan üç band bölge bilardo şampiyonasında birinci oldu.

Malatya Büyükşehir Belediyespor, voleybolda iddialı

Türkiye Voleybol Federasyonu Erkekler Voleybol 1. Lig B Grubu'ndamücadele eden Malatya Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Voleybol Erkek takımı, ligin 4.haftasında karşılaştığı Hatay Yurt Grup Erzin Yeşilkentspor'u 3-0 mağlup etti.

Toplam 11108 haber.