Spor

Spor Haberleri

TFF 1. Lig: Ankaraspor: 1 - Balıkesirspor: 2

TFF 1. Lig'in 7. haftasında Ankaraspor, sahasında karşılaştığı Balıkesirspor'a 2-1 mağlup oldu.

Süper Lig: Yeni Malatyaspor: 2 Gençlerbirliği: 1

Süper Lig'in 6. haftasında Yeni Malatyaspor ile Gençlerbirliği, Yeni Malatya Stadı'nda karşılaştı. Zorlu mücadeleyi ev sahibi ekip 2-1'lik skorla galip bitirdi.

Süper Lig: Yeni Malatyaspor: 1 Gençlerbirliği: 1

Süper Lig'in 6. haftasında Yeni Malatyaspor ile Gençlerbirliği, Yeni Malatya Stadı'nda karşılaşıyor. Mücadelenin ilk yarısı 1-1 eşitlikle sonuçlandı.

Galatasaray, MKE Ankaragücü hazırlıklarına başladı

Galatasaray, Süper Lig'in 7. haftasında sahasında MKE Ankaragücü ile oynayacağı maçın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla başladı.

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Gevrek'ten teşekkür ziyaretleri

Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek ve yönetimi, takımın her zaman yanında olan ve desteklerini esirgemeyen kurum ve kuruluşları ziyaret etti.

Süper Lig: Kasımpaşa: 0 - Göztepe: 0

Süper Lig'de 6. haftanın açılış maçında Kasımpaşa, sahasında karşılaştığı Göztepe ile 0-0 berabere kaldı.

Mustafa Cengiz:

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, sarı-kırmızılılara karşı bir algı operasyonu yürütüldüğünü belirterek Galatasaray'a karşı büyük bir propaganda, topyekun taarruz ve kutsal bir savaş var dedi. Cengiz takımda en büyük indirimi Kolombiyalı futbolcu Radamel Falcao'nun yaptığını söyledi.

Yeni Malatyaspor'da Gençlerbirliği hazırlığı sürüyor

Pazar günü sahasında Gençlerbirliği'ni konuk edecek olan Yeni Malatyaspor, bugünde yaptığı antrenman ile hazırlıklarını sürdürdü.

Stjepan Tomas: “Bu maça iyi hazırlandık”

Süper Lig'in 6. haftasında deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak Çaykur Rizespor'da Teknik Direktör, Stjepan Tomas Sivas deplasmanından puanla dönmek istediklerini belirterek, 'Maça iyi hazırlandık' dedi.

Milli Eğitim Müdürü Kanbay'a 44 numaralı forma

Malatyaspor Derebeyleri Taraftarlar Derneği Başkanı Ender Kaya, Malatya'ya yeni atanan Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay'ı ziyaret ederek 44 numaralı forma hediye etti.

Adem Büyük: 'Karakterimde oturarak para kazanmak yok'

Yeni Malatyaspor'un golcü ismi Adem Büyük, sakatlığı ve Galatasaray'dan ayrılması ile ilgili açıklamalarda bulundu. Deneyimli oyuncu, Karakterimde oturarak para kazanmak yok dedi.

Şenol Güneş, İstanbulspor ile Akhisarspor maçını izledi

A Milli Futbol Teknik Direktörü Şenol Güneş, İstanbulspor ile Akhisarspor arasındaki mücadeleyi takip etti.

Prosinecki Bir galibiyet aldık diye durmayacağız

Süper Lig'de 6. hafta Beşiktaş'ı konuk edecek olan Denizlispor'da Teknik Direktör Robert Prosinecki, 'Geleneği olan büyük bir takım geliyor. Biz tabii ki de kolay bir maç olmayacağını biliyoruz. Bunun için gereken ne varsa çalışıyoruz' dedi.

Denizlispor, Beşiktaş hazırlıklarını sürdürüyor

Yukatel Denizlispor, Süper Lig'in 6. Hafta müsabakaları kapsamında konuk edeceği Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Yeni Malatyaspor'da Adem Büyük ve Chebake şoku

Yeni Malatyaspor Kulübü Doktoru Hakan Ayaz, sakatlıkları bulunan Adem Büyük ve Issam Chebake'nin son durumu ile ilgili açıklama yaptı. Ayaz, iki futbolcunun da yapılan tetkiklerinde adale zorlanması tespit edildiğini ve 1-3 hafta sahalardan uzak kalabileceklerini belirtti.

Gaziantep FK’da yönetim değişti

Gaziantep Futbol Kulübü Anonim Şirketi'ne bağlı gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısının ardından yeni görev dağılımı belli oldu.

Yeni Malatyaspor, Gençlerbirliği'ne bileniyor

Hafta sonu sahasında Gençlerbirliği'ni ağırlayacak olan Yeni Malatyaspor'da hazırlıklar sürüyor. Sarı-siyahlıların tek düşüncesi ise 3 puan alarak yükselişe geçmek.

Yeni Malatyaspor 5 haftada 5 puan topladı

Süper Lig'de bu yıl 4'üncü sezonunu yaşayan Yeni Malatyaspor, bu sezon ilk 5 haftada 5 puan toplayabildi.

2. Lig: Elazığspor: 3 - Kastamonuspor: 2

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup 6. hafta maçında Elazığspor, evinde GMG Kastamonuspor'u 3-2 mağlup etti.

Toplam 11134 haber.