Spor

Spor Haberleri

Bakan Kasapoğlu:

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, sporun, markaların tanıtımı için çok önemli olduğunu belirterek, 'Marka ve spor ilişkisi, tüm yönleriyle yeni yaklaşımların ortaya atıldığı bir platform. Birçok profesyonel burada kendini ifade etme şansı yakalıyor' dedi.

Bursaspor’un Türkiye Kupası’ndaki rakibi Antalyaspor oldu

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda Bursaspor'un rakibi Fraport-TAV Antalyaspor oldu. Karşılaşma 12, 13 veya 14 Ocak tarihinde Bursa'da oynanacak.

Ziraat Türkiye Kupası’nda son 16 Turu eşleşmeleri belli oldu

Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16 turu eşleşmeleri, gerçekleşen kura çekimi ile belirlendi. Son 16 turu karşılaşmaları 12, 13 ve 14 Ocak'ta oynanacak ve bu turda VAR sistemi de kullanılacak.

Kulüpler Birliği’nden 60 saniyelik protesto duyurusu

Kulüpler Birliği, yayıncı kuruluşun ödeme yükümlülüklerini yerine getirmemesinden dolayı, bu hafta oynanacak olan karşılaşmalarda futbolcuların maçların ilk 60 saniyesinde hareketsiz kalarak protesto edeceğini açıkladı.

Beşiktaş’ta Erzurum mesaisi başladı

Süper Lig'in 13. haftasında BB Erzurumspor'u konuk edecek olan Beşiktaş, bu maçın hazırlıklarına sabah yaptığı antrenmanla başladı.

Hayaller tecrübeyle buluşuyor

İnönü Üniversitesi Rektörlüğünün bünyesinde, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanlığı tarafından 'Hayaller Tecrübeyle Buluşuyor' online söyleşi programı gerçekleştirildi.

Yeni Malatyaspor'da Tetteh Kasımpaşa maçının kadrosundan çıkarıldı

Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor'da golcü futbolcu Benjamin Tetteh, eşinin rahatsızlığından dolayı ülkesine gittiği için cumartesi günü oynanacak olan Kasımpaşa müsabakasının kadrosunda çıkarıldığı duyuruldu.

PFDK, Göztepe’ye ceza yağdırdı

PFDK, geçtiğimiz hafta Göztepe'nin Çaykur Rizespor ile deplasmanda oynadığı müsabakadan sonra yaptığı sosyal medya paylaşımına 100 bin TL para cezası verildiğini açıkladı. Ayrıca, Göztepe Başkanı Mehmet Sepil'e, Başkanvekili Talat Papatya'ya para cezası ve futbolcu Alpaslan Öztürk'e 1 maç men ve para cezası verildiği duyuruldu.

Emre Belözoğlu İnşallah çifte kupayla sezonu kapatırız

Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu, sezonu çifte kupayla kapamak istediklerini söyledi. Belözoğlu, ayrıca sarı-lacivertlilerin başarısı için saha içinde ve saha dışında ellerinden gelen her şeyi yapmaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

Ziraat Türkiye Kupası: FT Antalyaspor: 1 - Boluspor: 0

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında FT Antalyaspor, evinde TFF 1. Lig temsilcisi B. Boluspor'u 1-0 yenerek son 16 turuna yükseldi.

Derebeyleri Taraftarlar Derneği Taraftar Dergisinin ilk sayısını Gürkan'a sundu

Malatyaspor'un taraftar derneği Derebeyleri, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı ziyaret ederek derneğin çıkardığı derginin ilk sayısını hediye ettiler.

Yeni Malatyaspor, Kasımpaşa'ya 3 puan parolasıyla hazırlanıyor

Süper Lig'in 12. haftasında deplasmanda Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup ederek dikkatleri üzerine çeken Yeni Malatyaspor, 19 Aralık Cumartesi günü sahasında oynayacağı Kasımpaşa müsabakasına galibiyet parolasıyla hazırlanıyor.

Samsunspor’da şampiyonluğa inanç tam

SAMSUN (İHA) – Samsuınspor Genel Menajeri Mustafa Aztopal, beklenmedik puan kayıplarının ardından Balıkesirspor deplasmanından alınan galibiyetle birlikte şampiyonluğa olan inançlarından en ufaklık bir eksiklik olmadığını söyledi.

Atletizm Milli Takım kampı Malatya'da yapılacak

Atletizm Milli Takım kampı Malatya'da yapılacak. Bir ay sürecek olan kampta milli sporcular Tokyo Yaz Olimpiyat Oyunları hazırlıkları yapacak.

Başkan Çınar, kata şampiyonlarını misafir etti

Malatya'nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Malatya Online Karete Kata Şampiyonasında çok sayıda madalya kazanan Altın Adamlar Spor Kulübünün başarılı sporcularını makamında ağırladı.

Emre Çolak Karagümrük’te

Fatih Karagümrük, Emre Çolak'ı kadrosuna kattığını açıkladı.

Ziraat Türkiye Kupası: Gaziantep FK: 3 - Kocaelispor: 2

Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu'nda Gaziantep FK sahasında karşılaştığı 2. Lig Beyaz Grup ekibi Kocaelispor'u 3-2 mağlup ederek son 16 turuna kaldı.

Sivasspor’un kupa serüveni başlıyor

DG Sivasspor, Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu'nda yarın TFF 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'u ağırlayacak.

Ziraat Türkiye Kupası: Yeni Malatyaspor: 5 - Hekimoğlu Trabzon FK: 0 (Maç sonucu)

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur mücadelesinde Yeni Malatyaspor, Hekimoğlu Trabzonspor FK'yı 5-0 mağlup ederek adını son 16'ya yazdırdı.

Toplam 11134 haber.