Spor

Spor Haberleri

Fenerbahçe, Medipol Başakşehir maçı hazırlıklarına başladı

Fenerbahçe, Süper Lig'in 14. haftasında konuk edeceğim Medipol Başakşehir maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Galatasaray, Göztepe hazırlıklarına devam etti

Galatasaray, Süper Lig'in 14. haftasında Göztepe ile oynayacağı maçın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla devam etti.

Sivasspor, Konya’ya geldi

DG Sivasspor, Konyaspor ile oynayacağı maç için Konya'ya ulaştı.

Galatasaray maçına hazırlanan Göztepe’de pozitif vaka şoku

Göztepe, Galatasaray maçı öncesinde yapılan PCR testleri sonucunda 3'ü futbolcu 1'i teknik heyet personeli olmak üzere 4 kişide pozitif vakaya rastlandığını açıkladı.

Süper Lig: Gençlerbirliği: 1 - Ankaragücü: 1

Süper Lig'in 13. haftasında Gençlerbirliği ile Ankaragücü, Başkent Derbisi'nde karşı karşıya geldi. Mücadele 1-1'lik eşitlikle sonuçlandı.

Çırmıhtı'daki güreş sahası yenieniyor

Malatya'nın Yeşilyurt Belediyesi, Kiraz Festivallerinde geleneksel hale dönüşen Karakucak Güreşleri başta olmak üzere sosyal ve kültürel birçok etkinliğe ev sahipliği yapan Güreş Sahasını, Spor Toto Teşkilatıyla ortaklaşa yapılacak bir yatırımla, baştan aşağıya yeniliyor.

Adem Büyük'ten takımın skor yüküne büyük katkı

Süper Lig'de 13 hafta sonunda 19 puan toplayan Yeni Malatyaspor, son oynadığı maçta Kasımpaşa'yı 2-0 mağlup ederek yoluna doludizgin devam ederken, kaptanı Adem Büyük ise attığı 6 golle takımın skor yüküne büyük katkı sundu.

Erol Bulut:

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, 3-1 mağlup oldukları Gaziantep FK maçının ardından yaptığı açıklamada, Penaltımız ve golümüz verilmedi dedi. Erol Bulut, taraftarların istifa beklentisi ile ilgili ise diyecek sözünün olmadığını ve bu durumdan mücadele ederek çıkacaklarını söyledi.

Mustafa Cengiz:

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, hakemlerin kendilerine karşı çok cesur davrandıklarını belirterek, Oyuncularımıza, teknik heyetimize çok rahat kart gösteriyorlar. Biz aynı cesareti rakiplere de bekliyoruz dedi. Cengiz ayrıca hakem camiasının Türk futboluna el freni olmaması gerektiğini vurguladı.

Süper Lig: Gaziantep FK: 3 - Fenerbahçe: 1

Süper Lig'in 13. haftasında Gaziantep FK, Fenerbahçe'yi konuk etti. Karşılaşma ev sahibi ekibin 3-1 üstünlüğüyle sona erdi.

Adil Gevrek: 'Takımımız iyi mücadele etti'

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, Kasımpaşa galibiyeti sonrası yaptığı açıklamada, Bazen düşüşler olabiliyor ama takım disiplininden bir şey kaybetmedi. Takımımız iyi mücadele etti ve 3 puanı 2-0'la aldık' dedi.

Mustafa Gürsel: 'En kısa sürede telafi etmeye çalışacağız'

Kasımpaşa Yardımcı Antrenörü Mustafa Gürsel, Yeni Malatyaspor yenilgisi sonrası yaptığı açıklamada, Bizim için istemediğimiz, üzüldüğümüz bir mağlubiyet oldu. İnşallah bunu en kısa sürede, hafta içinde oynayacağız Gaziantep FK maçında telafi etmeye çalışacağız dedi.

Hamza Hamzaoğlu: 'Haftalardan beri süren çıkışımızı sürdürmeye gayret ediyoruz'

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Kasımpaşa galibiyeti sonrası yaptığı açıklamada, Haftalardan beri bir çıkışımız var ve bunu sürdürmeye gayret ediyoruz. İnşallah bundan sonraki haftalarda da her geçen hafta daha iyiye giderek bu oyunumuzu daha iyi duruma getiririz dedi.

Süper Lig: Trabzonspor: 2 - Çaykur Rizespor: 1

Süper Lig'in 13. haftasında Trabzonspor, Çaykur Rizespor'u konuk etti. Mücadele bordo-mavili ekibin 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.

Süper Lig: Yeni Malatyaspor: 2 - Kasımpaşa: 0

Süper Lig'in 13. haftasında Yeni Malatyaspor, sahasında Kasımpaşa'yı konuk etti. Mücadele Yeni Malatyaspor'un penaltılardan bulduğu gollerle 2-0 sona erdi.

Tahkim Kurulu reddetti, Berna Gözbaşı’nın cezası onandı

Hes Kablo Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı'nın cezası TFF Tahkim Kurulu tarafından onandı.

Süper Lig: Göztepe: 0 - Hatayspor: 1

Süper Lig'in 13. haftasında Göztepe, sahasında Hatayspor'a 1-0 mağlup oldu.

Adana Demirspor, Süper Lig’e kitlendi

TFF 1.Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un Teknik Direktörü Cüneyt Dumlupınar,' Bütün camianın ana hedefi bu takımı Süper Lig'e çıkarmak. Biz şampiyonluğa oynuyoruz. Tuzlaspor maçını kazanıp yolumuza devam edeceğiz' dedi.

Hüseyin Çimşir:

Deplasmanda oynanacak olan Beşiktaş maçı öncesinde açıklama yapan Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Hüseyin Çimşir, 'Biz oraya, beyaz bayrağı kaldırarak teslim olmaya da gitmiyoruz. Kazanmak, puan almak için sahada 90 dakika mücadele edeceğiz' dedi.

Toplam 11134 haber.