Spor

Spor Haberleri

Bursaspor’da Eskişehirspor maçı hazırlıkları başladı

TFF 1.Lig'in 16'ıncı haftasında Bursaspor, sahasında konuk edeceği Eskişehirspor maçının hazırlıklarına iki günlük iznin ardından başladı.

Abdullah Avcı ve futbolcular, Özkan Sümer’in mezarını ziyaret etti

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve oyuncular, dün vefat eden bordo-mavili kulübün efsane ismi Özkan Sümer'in mezarını ziyaret etti.

Süper Lig: A. Hatayspor: 0 - Trabzonspor: 1

Süper Lig'in 14. haftasında A.Hatayspor, sahasında Trabzonspor'a 1-0 mağlup oldu.

Taraftarlardan öğrencilere tablet desteği

Malatya'da Efsane Derebeyleri Taraftar Derneği, eğitimlerine uzaktan devam eden ihtiyaç sahibi öğrenciler için kolları sıvadı. Sosyal sorumluluk projeleri için arayışlarını sürdüren dernek yönetimi hayırsever işadamı tarafından temin edilen 20 adet tableti, ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıttı.

BB Erzurumspor, Denizlispor maçı hazırlıklarını tamamladı

Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Süper Lig'in 14. haftasında evinde oynayacağı Denizlispor maçının hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla tamamladı.

Türkiye Kupası programı açıklandı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu müsabakaları programını açıkladı.

Yeni Malatyaspor lider karşısında puan arayacak

Süper Lig'de üst üste aldığı galibiyetlerle puanını 19'a yükselten ve iddialı bir konuma gelen Yeni Malatyaspor, ligin 14. haftasında lider A.Alanyaspor'a konuk olacak.

Yeni Malatyaspor'dan Özkan Sümer için başsağlığı mesajı

Türk futbolu ve Trabzonspor'un efsane isimlerinden Özkan Sümer'in vefatı dolayısıyla Yeni Malatyaspor Kulübü taziye mesajı yayımladı.

Özkan Sümer son yolculuğuna uğurlandı

Bir süredir kanser tedavisi gördüğü hastanede 80 yaşında hayatını kaybeden Trabzonspor'un eski futbolcu, teknik direktör ve kulüp başkanlarından Özkan Sümer, son yolculuğuna uğurlandı.

Paris Saint-Germain ve Juventus rekor kırdı

Avrupa'nın önde gelen kulüpleri, taraftar tokenlarıyla büyük gelir elde ederken, Türkiye'de de Galatasaray, Trabzonspor, Başakşehir gibi ekipler, bu borsaya dahil olmuştu. Paris Saint-Germain ve Juventus, 24 saatte ulaştıkları 300 milyon dolarlık işlem hacmiyle, bu alanda rekor kırdı.

Beşiktaş, Ankaragücü maçı hazırlıklarını sürdürdü

Beşiktaş, Süper Lig'in 14. haftasında Ankaragücü ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bu sabah yaptığı çalışmayla sürdürdü.

Efsane Derebeyleri Taraftar Derneğinden İl Emniyet Müdürü Dağdeviren'e Ziyaret

Efsane Derebeyleri Taraftar Derneğinden İl Emniyet Müdürü Dağdeviren'e Ziyaret

Recep Niyaz’a 100. maç hediyesi

Süper Lig'in 13. haftasında A.Alanyaspor'u konuk eden Denizlispor'da başarılı futbolcu Recep Niyaz, yeşil-siyahlı formayla 100. resmi maçına çıktı. Niyaz'a, üzerinde ismi bulunan 100 numaralı forma hediye edildi.

Beşiktaş, ara vermeden Ankaragücü mesaisine başladı

Beşiktaş, Süper Lig'in 14. haftasında Ankaragücü ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına, bu sabah yaptığı çalışmayla ara vermeden başladı.

Derginin ilk sayısı Kulüp Başkanı Adil Gevrek'e verildi

Yeni Malatyaspor Derebeyleri Taraftarlar Derneği tarafından yayımlanan derginin ilk sayısını Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek'e sunuldu.

Malatyaspor taraftarlarından Başkan Gürkan'a ziyaret

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatyaspor Taraftarlar Derneği yönetimini kabul etti. Başkan Gürkan, ziyarette, Yeni Malatyaspor'un son haftalardaki başarılı çıkışına da dikkat çekerek, Temennimiz aynı şekilde bu başarı grafiğinin devam etmesidir' dedi.

Yeni Malatyaspor'da Herrera ile yollar ayrıldı

Yeni Malatyaspor'da sezon başında kiralık olarak takıma gelen Arjantinli kaleci Guido Gabriel Herrera ile yollar karşılıklı olarak ayrıldı.

Malatya Büyükşehir Belediyespor, Tokat Temsilcisine mağlup oldu

Voleybol 1. Lig Erkekler B Grubu'nda mücadele eden Malatya Büyükşehir Belediyespor Voleybol Takımı, Tokat Niksar Belediyespor'a 3-1 mağlup oldu.

Süper Lig: Y. Denizlispor: 1 - A. Alanyaspor: 0

Yukatel Denizlispor, Süper Lig'in 13. haftasında evinde karşılaştığı Aytemiz Alanyaspor'u 1-0 mağlup etti.

Toplam 11134 haber.