Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Diyarbakır'da MHP gücüne güç katıyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Diyarbakır'da yeni katılımlarla gücüne geç katmaya devam ediyor. Diyarbakır'da 27. dönem bağımsız milletvekili adayı Özkan Yıldırım ile beraberindeki bir grup hilal çatısı altında buluştu.

TBMM Başkanı Şentop, KKTC Başbakanı Ersin Tatar ile görüştü

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop, 'Türkiye olarak biz her aşamada Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinin yanındayız, arkasındayız, birlikte hareket ediyoruz ve Kıbrıs'ta sürdürülebilir ve adil bir çözümün gerçekleşebilmesi için de Türkiye olarak elimizden gelen gayreti gösteriyoruz' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, gazilerle bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziler Günü nedeniyle Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk ve beraberindeki gazileri kabul etti.

AK Parti Edirne Milletvekili ve MKYK Üyesi Aksal:

AK Parti Edirne Milletvekili ve MKYK Üyesi Fatma Aksal, 'Halkalı-Kapıkule Demir Yolu Hattı sadece bir demir yolu projesi değil. Kıtaları, kültürleri, medeniyetleri kavuşturan büyük bir proje' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, gazileri kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziler Günü nedeniyle Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk ve beraberindeki gazileri Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti.

Milli Farkındalık Platformu Başkanı Erdoğan: 'MHP Başkanı Devlet Bahçeli'nin kutlu çağrısına kulak verelim'

Milli Farkındalık Platformu Başkanı Reşat Erdoğan, 'Gelin bu vebale daha fazla ortak olmayalım. Hanımefendi gizli ajandasıyla baş başa kalsın. Onları, çarpık ve karanlık ilişkileriyle yüz yüze bırakalım. Bizler, 'Geçmişte ne olduysa oldu, ne yaşandıysa yaşandı, gelin bir olalım, birlik olalım' diyen Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kutlu çağrısına kulak verelim' dedi.

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Macaristan’da

Dışişleri Bakana Mevlüt Çavuşoğlu, Türk Konseyi Macaristan Temsilcilik Ofisi'nin açılışına katılmak üzere Macaristan'ın başkenti Budapeşte'ye geldi.

MHP Konya İl Başkanı görevden alındı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya İl Başkanı Murat Çiçek görevden alındığını açıkladı.

Bakan Varank: 'Küresel rekabette ben de varım diyen 8 ülkeden birisiyiz'

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, üretimi E-Berk tarafından yapılan tünel açma makinesinin banttan indirilme törenine katıldı. Bakan Varank, Küresel rekabette ben de varım diyen 8 ülkeden birisiyiz dedi.

CHP heyeti Adıyaman'da yol haritası belirliyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) heyeti Adıyaman'da siyasi yol haritası belirlemek için çeşitli sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile bir araya geliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Adı vakıf ama vakıf olmaktan çıkmışlar'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Adı vakıf ama kusura bakmasınlar vakıf olmaktan çıkmışlar tamamen ticari çalışıyorlar. Vakıf dediğimiz zaman farklı şeyler biz anlıyoruz. Öğrencisinin cebinden ne çıkacak o değil, tam aksine vakıfta ecdat nasıl tanımlıyor, 'cebi hümayunundan ödemek suretiyle' diyor. Şimdi de bizim vakıf üniversitelerinin patronları kendi cebi hümayunlarından değil, orayı doldurmak için gayret ediyorlar' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 2 hafta süre

Cumhurbaşkanı recep Tayyip Erdoğan, Amerika ile yürütülen güvenli bölge çalışmalarına değinerek, 'İki hafta içinde buradan bir sonuç çıkmazsa kendi harekat planlarımızı devreye sokacağız. Avrupa ülkelerinden hem İdlib hem Fırat'ın doğusu konusunda çok daha güçlü bir destek bekliyoruz' dedi.

Ahmet Aydın'dan spor yatırımlarıyla ilgili açıklama

AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Adıyaman'da ki spor yatırımlarıyla ilgili açıklamada bulundu.

Milletvekili Fırat: 'AK Parti mevki makam yeri değildir'

AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat, ilçelere yaptığı teşkilat ziyaretinde yaptığı konuşmada, AK Parti'nin dava partisi olduğunu, mevki makam bekleyenlerin partiden ayrıldıklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Dünya Güreş Şampiyonası'nda 4. kez altın madalya kazanarak bizleri bir kez daha gururlandıran Milli güreşçimiz Rıza Kayaalp'i gönülden tebrik ediyorum.'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dünya Güreş Şampiyonası'nda 4. kez altın madalya kazanarak bizleri bir kez daha gururlandıran Milli güreşçimiz Rıza Kayaalp'i gönülden tebrik ediyorum.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TFF Yönetim Kurulunu kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu üyelerini Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde kabul etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Denizli’de

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yaklaşık 4 ay önce geçirdiği kalp krizi sonrası hayatın kaybeden CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan adına yapılan parkın açılışını gerçekleştirdi.

Sağlık Bakanı Koca'dan Almanya'da yılın doktoru seçilen Dr. Dilek Gürsoy'a tebrik

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Almanya'da yılın doktoru ödülüne layık görülen Kalp Cerrahı Dr. Dilek Gürsoy'u görüntülü arayarak tebrik etti. Gürsoy'u 29 Ekim'de İstanbul'da düzenlenecek olan VI. Türk Tıp Dünyası Kurultayı'na davet eden Bakan Koca, başarılı hekimin çalışmalarına destek vereceklerini söyledi.

Erdoğan-Putin-Ruhani ortak basın toplantısı

Suriye başlıklı üçlü liderler zirvesi bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ev sahipliğinde Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani'nin katılımıyla Cumhurbaşkanlığı Çankaya Köşkü'nde yapıldı.