Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk:

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, 'Türkiye'de Yolcu Taşımacılığı Hizmetlerinin Erişilebilirliği Projesi' kapanış toplantısına katıldı. Bakan Selçuk, '2018'de yarım milyondan fazla engelli vatandaşımız için 7 milyar liraya yakın ödeme gerçekleştirdik' dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan:

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, 'Türkiye'de Yolcu Taşımacılığı Hizmetlerinin Erişilebilirliği Projesi' kapanış toplantısına katıldı. Bakan Turhan, 'Hareket kısıtlılığı olan vatandaşlarımızın seyahat ederken karşılaştığı zorluklar ancak ortak bilinç oluşturularak, birlikte hareket edilerek çözülebilir' dedi.

Bakan Selçuk: 'Okullarımızdaki dallar arasında örtüşmeyi sağlayamazsak burada sahici bir ekonomi - eğitim ilişkisi kuramayız'

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Eğer biz mesleki eğitim dolayısıyla eğitim ve ekonomi arasındaki ilişkiyi gerçekçi bir zemine oturtmazsak bizim bütün öğrencilerimizin üniversite mezunu olmak gibi bir hevesi doğabilir. Bu Türkiye için istihdam ve üretim politikalarında ciddi bir tıkanmaya sıkışmaya yol açabilir. İllerimizdeki sektörlerle okullarımızdaki dallar arasındaki bu örtüşmeyi sağlayamazsak burada sahici bir ekonomi-eğitim ilişkisi kuramayız. Bizim davamız çocuk derdi, bu ülkenin geleceği derdi dedi.

Ağbaba Konferansımız Türkiye Ve Suriye Halklarının Barışına Katkı Sağlayacak

CHP’DEN ULUSLARARASI SURİYE KONFERANSI

Kurtulmuş'tan CHP ve İYİ Parti'ye IMF tepkisi

AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, 'Türkiye, IMF programlarına muhtaç kalmayacaktır. Kimse heveslenmesin, kimse IMF heyetleriyle gizli kapaklı görüşmeler yapmaya kalkmasın. Kimse IMF heyetlerinin üzerinden bir takım tavsiyelerle Türkiye siyasetini yönlendirmeye çalışmasın. Türkiye bir daha açılmamak üzere IMF defterini kapatmıştır' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan İklim Zirvesi’nde konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İklim Zirvesi'nde yaptığı konuşmada, 'Yeryüzünde insanın istifadesine sunulan her şey bir emanettir. Bir sonraki sahibine sunuluncaya kadar korumak zorundayız' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pakistan Başbakanı Han’ı kabul etti

ABD'nin New York şehrinde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan Başbakanı İmran Han'ı kabul etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sıfır atık projemizi bütün Türkiye'de yaygınlaştırıyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sıfır atık projemizi bütün Türkiye'de yaygınlaştırıyoruz. Geri kazanım oranını yüzde 35'e taşıyacağız dedi.

MHP lideri Bahçeli tedavi gördüğü hastaneden taburcu oldu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, tedavi gördüğü hastaneden taburcu oldu.

Sağlık Bakanı Koca, MHP Lideri Bahçeli'yi ziyaret etti

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sabah saatlerinde hastaneye yatan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

Malatya'da kardeş belediye protokolü imzalandı

Malatya'nın Arapgir Belediyesi ile İzmir'in Karşıyaka Belediyesi arasında 'kardeş belediye protokolü' imzalandı.

MHP Genel Başkanı Bahçeli hastanede

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sağlık durumuna ilişkin açıklama yapan Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, 'Beyin kanaması veya kalp hastalığıyla alakalı hiçbir problemi yok. Şu anda şuuru açık, konuşabilen bir durumdadır' dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın: 'Şu an şuuru açık, konuşabiliyor. Genel Başkanımızın durumu son derece iyi, mükemmel durumda.'

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın: Şu an şuuru açık, konuşabiliyor. Genel Başkanımızın durumu son derece iyi, mükemmel durumda.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yuvarlak Masa Toplantısına katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, New York temasları kapsamında Doğu-Batı Enstitüsü tarafından düzenlenen Yuvarlak Masa Toplantısına katıldı.

Erdoğan, ABD’li senatör Graham ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD'li senatör Lindsey Graham ile görüştü.

Bakan Pakdemirli baba dostlarıyla buluştu

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli Manisa'da, babası merhum Ekrem Pakdemirli'nin dostlarıyla yemekte buluştu. Bakanlık görevimin başından beri üretici dostu bir politika izleyeceğini söylediğini hatırlatan Bakan Pakdemirli, 'Üzüm, fındık, pancar, buğday, arpa, hububat ve mümkün mertebe diğer tüm ürünlerde üreticimizin yanında olacağız' dedi.

Arınç’tan ’toparlanma’ mesajı

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli tarafından Manisa'da düzenlenen 'Baba dostlarıyla vefa' buluşmasına katılan Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyesi ve 22. Dönem TBMM Başkanı Bülent Arınç, 'Ayrılmak isteyenler bizim insanlarımızdır. Eski liderlerin yaptığı gibi toparlayıcı olmalıyız, bütünleştirici olmalıyız, herkesi kucaklamalıyız. Göreceksiniz o zaman kimsenin kafasından bölünme diye, ayrılık diye bir düşünce olmayacaktır. Siz bunları yaparsanız, birileri gitmeyi mutlaka kafaya koymuşsa sorumluluk onlarda olur. Neticesine de katlanırlar' dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Şırnak’ta

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Şırnak'ın Silopi ilçesinde incelemelerde bulundu.

Mısır’da Sisi karşıtı protesto

Mısır Cumhurbaşkanı Abdülfettah es-Sisi karşıtı yüzlerce kişi, protesto gösterileri için sokağa çıktı. Başkent Kahire'de halkın 'Arap Baharı'nın simgelerinden olan Tahrir Meydanı'na yürümesi dikkat çekti.