Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence'i kabulü sona erdi. Kabul 1 saat 40 dakika sürdü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence'i kabulü sona erdi. Kabul 1 saat 40 dakika sürdü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Pence'i kabul ediyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence'i kabul ediyor.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, Rusya Federasyonu Suriye Özel Temsilcisi Lavrentyev ile görüştü

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Büyükelçi İbrahim Kalın, Rusya Federasyonu Suriye Özel Temsilcisi Aleksandr Lavrentyev ve beraberindeki heyeti Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti.

Milli Savunma Bakanı Akar, ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı O'Brien'ı kabul etti

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Robert Charles O'Brien ve beraberindeki heyeti kabul etti.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Fransa’nın önergesine destek veren HDP’li vekili kınadı

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Parlamentolararası Birlik 141. Genel Kurulunda Fransa öncülüğünde hazırlanan ve Türkiye'nin Barış Pınarı Harekatı'ndan dolayı kınanmasını içeren önergeye destek veren HDP'li milletvekilini kınadı.

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener Muş’ta

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, beraberindeki heyetle belediye ziyaretlerine Muş'tan başladı.

Bahçeli'den sakalsız fotoğraflar

Geçirdiği rahatsızlık sonrasında hafta başında mesaisine başlayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yeni fotoğrafları paylaşıldı. Fotoğraflarda Bahçeli'nin sakalını kesmesi dikkat çekti.

MHP'li Karadağ'dan 'Barış Pınarı' açıklaması

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Iğdır Milletvekili Yaşar Karadağ, Barış Pınarı Harekatı'nın emperyalist odakların çıkarlarını temsil eden bölücü terör örgütlerinin zulmüne son vermeyi hedeflediğini belirterek, Bunu başka taraflara çekip farklı değerlendirmelere gidenler, bu emperyalist güçlerin çıkarlarına hizmet etmektedirler' dedi.

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu TBMM'de milletvekillerini bilgilendirdi

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Bugün bazı ülkelerin operasyondan çok rahatsız olmasının nedenini gayet iyi biliyoruz. Bu rahatsızlığın sebebi biz bu oyunu bozduk. Burada bir terör devleti kurmak istiyorlardı dedi.

Çankaya Köşkü'nde Barış Pınarı Harekatı Çalıştayı

Cumhurbaşkanlığı Güvenlik ve Dış Politikalar Kurulu himayelerinde Çankaya Köşkü'nde 'Barış Pınarı Harekatı Çalıştayı' gerçekleştirildi.

BBP Genel Başkanı Destici: 'O artık bizim gözümüzde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı değildir'

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, O artık bizim gözümüzde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı değildir dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Azdan az gider, çoktan çok gider'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Ne zaman ki, Mümbiç'ten Irak sınırına kadar olan hat boyunca istisnasız bir şekilde 30-35 kilometrelik bir derinliği kontrol altına aldık, işte o zaman harekatımız sona erer. Bu hedefe ulaşana kadar hiçbir güç bizi durduramaz' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Her gün birkaç Batılı lider harekatı durdurmamız için bizi arıyor'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Bugünlerde hemen her gün, hatta kimi günler birkaç tane Batılı lider Barış Pınarı Harekatı'nı durdurmamız için bizi arıyor. Bu harekatı durdurun diyorlar ama bugüne kadar bizi teröristler tarafından ülkemize atılan 900'e yakın havan ve roketler için üzüntülerini bildirmek üzere kimse aramadı. Bizi bu saldırılarda hayatını kaybeden 20 vatandaşımız için başsağlığı, yaralanan 170 vatandaşımız için geçmiş olsun dileklerini iletmek üzere de kimse aramadı. Bunları iyi tanıyın, bunlara hiç güvenmeyin' dedi.

Bakan Turhan: 'İnsanlık tarihinde kişisel, kurumsal ve toplumsal belleğin sanal ortama bu kadar bağımlı olduğu başka bir dönem yok'

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, insanlık tarihinde kişisel, kurumsal ve toplumsal belleğin sanal ortama bu kadar bağımlı olduğu başka bir dönem olmadığını belirterek, her türlü bilgi ve işlemin elektronik ortama taşınmasının güvenlik ihlallerini de artırdığını ve siber olaylara müdahale için ekipler oluşturduklarını söyledi.

İçişleri Bakanlığı: 'Sayın Bakanımızın ABD yaptırımları ile ilgili bugünkü 'İlk yaptırımdan sonra mal bildirimimde herhangi bir değişiklik yoktur. Arz ederim' açıklaması, 2 Ağustos 2018 tarihindeki tweet'ine atıf yapılarak söylenmiştir.'

İçişleri Bakanlığı: Sayın Bakanımızın ABD yaptırımları ile ilgili bugünkü 'İlk yaptırımdan sonra mal bildirimimde herhangi bir değişiklik yoktur. Arz ederim' açıklaması, 2 Ağustos 2018 tarihindeki tweet'ine atıf yapılarak söylenmiştir.

Bakan Soylu'dan yaptırım yanıtı: 'İlk yaptırımdan sonra mal bildirimimde herhangi bir değişiklik yoktur'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ABD'nin kendisinin de aralarında bulunduğu Türk bakanlara yaptırım kararıyla ilgili soru üzerine FETÖ ile ilgili attığı tweet'e gönderme yaparak, 'İlk yaptırımdan sonra mal bildirimimde herhangi bir değişiklik yoktur. Arz ederim' dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu:

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'Biz 'Yurtta barış dünyada barış'ı savunan bir zihniyetteyiz. Devletlerin çıkarı akılcı politikalar üzerinedir. Duygusallıktan uzak akılcı politikalar' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kazakistan kurucu Cumhurbaşkanı Nazarbayev ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan'ın kurucu Cumhurbaşkanı Elbaşı Nursultan Nazarbayev'le görüştü.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'dan Bakan Akar'a ziyaret

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ı ziyaret etti.