Malatya

Malatya Haberleri

Kızılay Şube Başkanı Soylu'dan 'Dünya ilk yardım günü' açıklaması

14 Eylül'de kutlanacak olan Dünya İlk Yardım Gününde bu yıl 'Ayrımcılık ve Dışlanma Yapmadan Herkes için İlk Yardım' teması işlenecek.

Haydar Karaduman'ın adı parkta yaşayacak

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, geçtiğimiz günlerde vefat eden Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman'ın adını Yeşilyurt ilçesinde bir parka vereceklerini söyledi.

Fırat Edaş’tan Önemli Uyarı

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş., havai hatlara temas eden ağaçlara bilinçsizce müdahalelerin yapılmaması noktasında müşterilerini uyardı.

Muhtarlardan Büyükşehir Belediyesine ziyaret

Akçadağ Muhtarlar Derneği Malatya Büyükşehir Belediyesinde bir dizi ziyaretler yaptı.

Başkan Çınar, Yeşilyurt Konaklarını inceledi

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 'Zengin bir turizm potansiyeline sahip ilçemizin tarihi ve medeniyet anlayışını en sade ve en güzel yansıtan meknlar arasında gösterilen Yeşilyurt Konaklarını butik otel, müze, millet kıraathanesi, lokanta ve kültür merkezleriyle gelecek kuşaklara taşıyacağız dedi.

Büyükşehir zabıtasından kantinlere sıkı denetim

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılının başlaması ile birlikte, öğrencilerin sağlığını tehdit edecek unsurları ortadan kaldırmak amacıyla Malatya Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından okullardaki kantin, kafe ve büfelere yönelik denetimler sıklaştırıldı.

Başkan Güder, asfalt çalışmalarını yerinde inceledi

Battalgazi Belediyesi cadde ve sokaklarda asfalt çalışmalarına devam ediyor.

Jandarma'dan eğitim kurumlarına yakın markaj

Yeni eğitim-öğretim sezonunun başlamasıyla, jandarma ekipleri sorumluluk bölgelerindeki okullarda aldığı önlemleri arttırdı.

Malatya'da Antosiyaninli ürünler konferansı verilecek

Malatyalı bilim insanı Prof.Dr. İhsan Kara tarafından geliştirilen antosiyaninli fonksiyonel gıda maddesi düzenlenecek konferans ile Malatyalılara anlatılacak.

Okula dönüş etkinliklerinin adresi: 'Malatyapark'

Tatilin bitmesiyle birlikte yeni sezona geçiş yapan anneler ve babalar çocukları için en iyisi ve en hesaplısını bulmak için araştırmalara başlarken çocuklar yaza veda etmenin hüznünü yaşıyor.

Kuaförlerden örnek davranış

Şener Eroğlu Mesleki Eğitim Kuaför Academy ile Gençlik Eğitim Derneği, bedensel engelli olan 6 kardeşin evlerine misafir olarak saç ve kişisel bakımları yaptılar.

Otizm Vakfı tarafından ücretsiz seminer düzenlenecek

Tohum Otizm Vakfı İşbirliği ile Malatya'da ailelere ve öğretmenlere otizm konusunda eğitim verilecek.

Osman Marasalı Arapgir Ziyareti

Osman Marasalı Arapgir Ziyareti

AKÇADAĞDER’den anlamlı ziyaretler…

AKÇADAĞDER’den anlamlı ziyaretler…

Başkan Gürkan Külliyedeki buluşmayı değerlendirdi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan Başkanlığında yapılan Büyükşehir Belediye Başkanları toplantısı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

MHP'den Aşure etkinliği

MHP Malatya İl Başkanlığı ve Kadın Kolları tarafından organize edilen, 'Aşure Günü' etkinliğinde 2 bin vatandaşa aşure dağıtımı gerçekleştirildi.

Büyükşehir asfaltta yoğun mesaide

Malatya Büyükşehir Belediyesi il genelinde altyapı ve yol hizmetlerini yoğun bir şekilde sürdürüyor. Planlanan çalışmalar kapsamında Tecde Mahallesi sınırlarında bulunan Gülsuyu Sokak ile Battalgazi ilçesi sınırlarında bulunan ve 3 mahallenin ulaşımını sağlayan 6 kilometre uzunluğundaki grup yolu asfaltlandı.

Başkan Çınar, fidanlık alanında incelemelerde bulundu

Yeşilyurt ilçesi Tepeköy mahallesinde bulunan fidanlık alanında incelemelerde bulunan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 'İsmiyle müsemma Yeşilyurt'umuz'da kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmak ve yeşil alanları çoğaltmak adına önemli yatırımlarda bulunuyoruz dedi.

Türk Ocaklarından Başkan Güder'e ziyaret

Türk Ocakları Malatya Şube Başkanı Nadir Günata ve yönetim kurulu üyeleri Battalgazi Belediye Başkanını Osman Güderi ziyaret etti.