Malatya

Malatya Haberleri

Hacıların dönüşleri sürüyor

Malatya'dan kutsal topraklara giden Hacılar, kafileler halinde memlekete dönmeye devam ediyor.

Sürücülerin yol talebi

Malatya-Sivas arasında yer alan Terelik Mesire alanına giden yolun stabilize ve taşlık olması, vatandaşların tepkisine neden oluyor.

40 yıl aradan sonra Koç Katım Şenliği yeniden düzenlendi

Malatya'nın Akçadağ ilçesi Kozluca Mahallesinde yaklaşık 40 yıldır yapılmayan 'Koç Katım Şenliği' bu yıl düzenlendi. Şenlik kapsamında, yemekler verildi, koçlar boyandı ve dualar edildi.

Düğünde kadına şiddete dikkat çektiler

Malatya'nın Doğanyol ilçesinde bir düğünde, iki genç kız açtıkları pankart ile kadına yönelik şiddete dikkat çektiler.

Sultansuyu Harası Kupaları toplamaya devam ediyor

Ankara'da gerçekleştirilen Sultansuyu Tarım İşletmesi Koşusunu, aynı işletme yetiştirmesi olan 'Ateşbibi' adlı tay kazandı. Sulatansuyu Harası'nda yetişen taylardan 'Cevher' adl tay da geçtiğimiz haftalardaki Anadolu Tarım İşletmesi Kupasını kazanmıştı.

Milletvekili Tüfenkci ve Başkan Gürkan'dan ortak inceleme gezisi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ile birlikte Atıksu Arıtma Tesisi ile Doğu Kolektör hattında yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Başkan Gürkan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi ilçesinde Bahçelievler, Toygar ve Kadıçayırı mahallelerinin kullandığı kanal yolunda yapılan asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyerek, çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

'Yeşilyurt yürüsün' etkinliği

Yeşilyurt Belediyesi, toplum sağlığı için yürüyüş yapmanın önemine dikkat çekmek amacıyla 'Gelin Birlikte Yürüyelim' sloganı altında 'Yeşilyurt Yürüsün' etkinliği düzenledi.

Çınar'dan Muharrem ayı mesajı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 'Muharrem Ayının; birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın daha da pekişmesine, dünya üzerinde barış, huzur ve mutluluk tohumlarının yeşermesine, gözyaşı, zulüm ve yaşanan olumsuzlukların sona ermesine vesile olmasını diliyorum' dedi.

Başkan Güder'den Hicri Yıl ve Muharrem Ayı mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Hicri yıl ve Muharrem ayı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Usta Öğreticiler Derneğinden Başkan Avşar'a ziyaret

Usta Öğreticiler Derneği Malatya Şube Başkanı Halise Can ve Yetiştirme Yurdundan Ayrılanlar Derneği Başkanı Mehmet Çolak ve yönetimleri, MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar'ı makamında ziyaret etti.

Kamu-Sen'den MHP'ye teşekkür plaketi

Kamu-Sen'e bağlı sendika başkanları MHP Malatya İl Başkanı Ramazan Bülent Avşar'ı ziyaret ederek verdiği desteklerden dolayı plaket takdim etti.

Malatya için sağanak yağış uyarısı

Meteoroloji Bölge Müdürlüğünden yapılan uyarıda Malatya'da sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiği belirtilerek vatandaşların sel ve su baskınlarına karşı dikkatli olması istendi.

Başkan Gürkan'dan Hicri Yıl ve Muharrem Ayı mesajı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 31 Ağustos Hicri Yılbaşı ve Muharrem Ayının başlaması nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Arguvan ve Darende' 30 Ağustos coşkusu

30 Ağustos Zafer Bayramı Malatya'nın Arguvan ve Darende ilçelerinde de düzenlenen törenlerle kutlandı.

Malatya'da minibüs ve okul servis ücretleri zamlandı

Malatya Minibüs ve Umum Servis Araçları Odası Başkanı Mesut İnce, Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) tarafından alınan karar ile birlikte şehiriçi minibüs ve okul servis ücretlerinin yeni tarife üzerinden yolcu taşıyacağını söyledi.

30 Ağustos Zafer Bayramı Malatya'da coşkuyla kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramının 97. yılı ve Türk Silahlı Kuvvetler Günü, Malatya'da düzenlenen törenlerle kutlandı.

Baro Başkanı Han'dan 30 Ağustos mesajı

Malatya Baro Başkanı Av. Enver Han, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajında, 'Cumhuriyetimizin kurucusu Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ve silah arkadaşlarının kahramanlıklarıyla başlayan büyük taarruz 30 Ağustos'ta büyük bir zafere dönüşmüştür' dedi.

Milletvekili Fendoğlu'dan Zafer Bayramı mesajı

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Toplam 6546 haber.