Malatya

Malatya Haberleri

MHP'li Avşar'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

MHP Malatya İl Başkanı Ramazan Bülent Avşar, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 97'nci yıl dönümü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Çınar, yatırımları yerinde inceledi

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, ilçeye bağlı kırsal mahallerde sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyerek bölge halkının sorunlarını dinledi.

İşadamı Gören'den Zafer Bayramı mesajı

MHP'li İzzet Gören, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, 'Zafer Bayramımız kutlu olsun dedi.

Çobanlara fosforlu yelek dağıtıldı

Malatya Koyun Keçi Yetiştiriciler Birliği, 5. Sürü Yönetimi ve Eğitimi kursunu bitiren yetiştiricilere sertifika ve dereceye girenlere plaket takdim etti. sertifika dağıtımı sonrası Birlik Başkanı İhsan Akın, yetiştiricilere gece yaşanan kazalara karşı önlem almak için fosforlu yelek hediye etti.

MHP İl Başkanı Avşar'dan Kızılay'a ziyaret

MHP Malatya İl Başkanı Ramazan Bülent Avşar ve il yönetimi, Türk Kızılayı Malatya Şube Başkanı Ramazan Soylu'yu ziyaret ederek bir süre istişare etti.

STK'lardan Başkan Gürkan'a ziyaretler

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ile Dernek Yöneticilerini kabul ederek kendileriyle bir süre görüştü.

Kızılkaya Ve Bayram Ailelerinin Mutlu Günü

  Beyza ile Tuğrulhan çifti Doğanşehir ilçesinde düzenlenen muhteşem düğün töreni ile dünya evine girdiler

Çiftçilere 100 bine yakın sebze fidesi dağıtılacak

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 'Tarım ve hayvancılıkta güçlü bir potansiyele sahip ilçemizin farklı bölgelerinde faaliyet gösteren çiftçilerimizi ve üreticilerimizi desteklemek amacıyla 100 bine yakın sebze fidesini ücretsiz bir şekilde çiftçilerimizle buluşturacağız' dedi.

Malatya'da 'öncelik yayanın'

İçişleri Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde trafikte yaya önceliği bilincinin oluşturulması amacıyla başlatılan kampanyaya Malatya Büyükşehir Belediyesi ilçelerdeki çalışmalarıyla destek vermeye devam ediyor.

Mahalle muhtarından bürokrasi tepkisi

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesine bağlı Tecde Mahallesinden geçen Horata Çayının ıslahı ve korkuluk yapılması için şuana kadar çalmadığı kapı kalmayan Muhtar Ali Yiğit, '5 yıldır 150 metrelik dere ıslahı ve korkuluk talebimiz yerine getirilmedi' diyerek tepki gösterdi.

Eski Tekel Depolarının belirsizliği işverenleri endişelendiriyor

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesine bağlı Yakınca Mahallesinde bulunan eski tekel tütün depolarında faaliyet sürdüren 16 firma, depoların özelleştirme sürecinde olması nedeniyle bir belirsizliğin hakim olduğunu belirterek yetkililerden yardım istiyor.

Daredeliler Ali Kınık ve Mustafa Ceceli ile coştu

Darende ilçesinde düzenlenen 66. Darende Geleneksel Zengibar Karakucak Güreş ve Kültür Festivali'nde ünlü sanatçılar Mustafa Ceceli ve Ali Kınık konser verdi

Arguvan-Yazıhan Yardımlaşma Derneği Başkanlığına Yılmaz Koç seçildi

Arguvan-Yazıhan Yardımlaşma Derneğinin ilk genel kurulu yapıldı. Genel kurulda dernek başkanlığına iş adamı Yılmaz Koç seçildi.

Kentsel dönüşüm projeleri Yeşilyurt’un çehresini değiştiriyor

Yeşilyurt Belediyesi, ilçede huzur ve güven içerisinde yaşanacak mekanlar, binalar ve sosyal yaşam alanları oluşturmak amacıyla çağdaş ve geleneksel mimarinin bir arada olduğu nitelikli kentsel dönüşüm projelerine ağırlık veriyor.

Cumali Şef’le Mutfak Atölyesi Malatya Park’taydı

Malatya Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde minikler, Cumali Şefle Mutfak Atölyesinde hünerlerini sergiledi.

’Sırık Domates Yetiştiriciliği Tarla Günü’ yapıldı

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde yaklaşık 1 dekarlık alanda sırık domates yetiştiriciliği yapılarak Tarla Günü düzenlendi.

Özel çocukların tarih yolculuğu

Battalgazi Belediyesi Engelsiz Yaşam ve Rehabilitasyon Merkezi'nde öğrenim gören özel gereksinimli bireyler ve aileleri, Battalgazi'nin tarihi mekanlarını gezdi.

Hükümetin zam teklifine Memur-Senden tepki

Hükumetin zam teklifini değerlendiren Memur-Sen Malatya İl Temsilcisi Hüseyin Söylemez, Kamu İşverenin toplu sözleşme masasına sunduğu ve kamuoyuna duyurduğu teklif; gecikmeyi unutturacak kadar vahim bir içeriğe ve eksikliklere sahip dedi.

Mülki İdare Amirleri veda yemeğinde buluştu

Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile Malatya'dan atanan Mülki İdare Amirleri veda yemeğinde bir araya geldi.

Toplam 6546 haber.