Malatya

Malatya Haberleri

İl Jandarma Komutanı İnce'den, gazilere ziyaret

19 Eylül Gaziler günü öncesince Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Malatya Şubesini ziyaret eden Malatya Jandarma İl Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Necmi İnce 'Sizleri unutursak biteriz' dedi.

MHP'li Fendoğlu ve İl Başkanı Avşar Arapgir ilçesinde

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, MHP Malatya İl Başkanı Ramazan Bülent Avşar ve il yönetimi, Arapgir ilçesinde ziyarette bulunarak bir dizi incelemelerde bulundu.

MTTB Malatya Şubesinden Diyarbakır annelerine destek

Milli Türk Talebi Birliği Malatya Şubesi yönetimi, Diyarbakır'da HDP İl Binası önünde çocukları için eylem yapan annelere destek ziyaretinde bulundu.

Ebru Sanatı için izinli kenevir ekimi yaptı

Malatya'da yaşayan Ebru Sanatçısı Selma Öleş, el yapımı kağıt üretmek için kolları sıvadı ve bahçesinde bir dekarlık alanda izinli kenevir üretimi yaptı. Öleş, erek elde ettiği lifleri kağıt yapımında kullanacak ve Ebru Sanatı yaparken kendi ürettiği kağıtları kullanacak.

Bostanbaşı mahallesinin ulaşım ağı güçlendiriliyor

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt'ta tüm bölgelerdeki ulaşım ağının standartını yükseltmek, araç ve yaya trafiğinin akıcı ve hızla olması adına yol yenileme ve yol genişletme çalışmalarına farklı bir önem verdiklerini söyledi.

Gürkan Kernek Külliyesini ziyaret etti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Kernek Külliyesini ziyaret ederek, buradaki kurslara katılan öğrencilerle bir süre sohbet etti.

'Mersedes Kadir' fotoğraf sergisi açtı

Fotoğraf Sanatçısı Meral Göksu Sağdıç'ın 'Her Yerde Sen Varsın' isimli kişisel sergisi açıldı. Açılışa sergide fotoğrafları bulunan 'Mercedes Kadir' lakaplı Fatih Kaydı da katıldı.

MHP'nin ilçe ziyaretleri sürüyor

MHP Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu ile İl Başkanı Ramazan Bülent Avşar, ilçe gezileri kapsamında Pütürge ve Doğanyol ilçelerini ziyaret ettiler.

İlisuluk Mahallesi sakinleri kazalara çözüm istiyor

Kuluncak İlçesine Bağlı İlisuluk Mahallesi girişinde bulunan karayolundaki keskin virajlar kazalara davetiye çıkarıyor. Bölge sakinleri, kazalara karşı bir an önce çelik bariyer yapılmasını istiyor.

Başkan Altunkaya BBP Mersin Teşkilatını Ziyaret Etti

BBP Malatya Yeşilyurt Merkez ilçe Başkanı Ercan Altunkaya Mersin İl ve Akdeniz Merkez ilçe teşkilatlarını ziyaret etti,

Diyarbakır'da annelere eski bakandan destek

Gümrük ve Ticaret Eski Bakanı, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Birileri evlat acısı üzerinden siyaset yapabilir, birileri o evlatları dağa kaldırarak, insanlara insanlık suçu işletebilir ama anne yüreği o evlatlarına kavuşmak adına oralarda nöbet tutuyor, bizde onlara dualarımızla destek veriyoruz dedi.

Milletvekili Kahtalı'dan Kale ilçesine ziyaret

AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, Kale ilçesinin de bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

Mor ekmeğin faydaları anlatıldı

İstanbul Üniversitesi Sankara Beyin ve Biyoteknoloji Araştırma Merkezi'nin on yıllık araştırmaları sonucu Prof. Dr. İhsan Kara ve ekibi tarafından geliştirilen Mor Ekmek'in faydaları ile ilgili Malatya'da sunum toplantısı gerçekleştirildi.

Battalgazi'de kantin denetimleri sürüyor

Genel temizlik ve sağlıklı gıda maddesi satışı konusunda çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Battalgazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe sınırları içerisinde bulunan toplam 204 okul kantinini denetleniyor.

MHP'den Yazıhan ilçesine ziyaret

İlçe gezilerine ara vermeden devam eden MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu ve İl Başkanı Ramazan Bülent Avşar'ın son durağı Yazıhan ilçesi oldu.

Darende'de bal üreticileri kurdu

Malatya'nın Darende ilçesinde bal üreticileri bir araya gelerek Arıcılar Derneği çatısı altında buluştu.

Kamu Hastaneleri Genel Müdürü Ataseven'den Başkan Gürkan'a ziyaret

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Kamu Hastaneleri Genel Müdürü Prof. Dr. Hilmi Ataseven ile İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Recep Bentli'yi makamında kabul ederek bir süre görüştüler.