Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

ANKA'dan 25 Aralık kutlama mesajı

Gaziantep Özel ANKA Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Ali İhsan Sofuoğlu, Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun 101'inci yıl dönümü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Gaziantep büyükşehir, Gaziantep'in Kurtuluşu'na özel gençlik buluşması düzenledi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi organizasyonunda Gaziantep'in Kurtuluşu'nun 101'inci yıl dönümüne özel Gençlik Buluşması düzenlendi.

SANKO Üniversitesi'nde Gaziantep'in kurtuluşu kutlandı

SANKO Üniversitesi'nde Gaziantep'in Kurtuluşunun 101'inci yıl dönümü nedeniyle 'Belgelerle Antep Savunması' konulu konferans düzenlendi.

Gaziantep'in kurtuluşunun 101'inci yıl dönümü mesajı

Merkezi Gaziantep'te bulunan Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, Gaziantep'in Kurtuluşunun 101'inci yıl dönümü nedeniyle bir mesajı yayımladı.

GTB başkanlarından 25 Aralık kutlama mesajı

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Meclis Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı, Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun 101'inci yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Geleneksel Giysili Bebek'lere ilgi

Malatya'da açılan 'Altın Eller Geleneksel El Sanatları Festivali' bünyesindeki El Sanatları Geleneksel Giysili Bebek'ler ilgi görüyor.

Şehit Kamil ve annesi ile Özdemir bey için tören düzenlendi

25 Aralık Gaziantep'in Düşman İşgalinden Kurtuluşu'nun 101. yıl dönümünde Gaziantep Savunması'nın sembol kahramanlarından Şehit Kamil ile Özdemir Bey düzenlenen iki farklı törenle anıldı.

Halı Sektör Kurulu Başkanı Kaplan'dan 25 Aralık mesajı

Türkiye İhracatçılar Meclisi Halı Sektör Kurulu Başkanı Selahattin Kaplan, 25 Aralık Gaziantep'in Kurtuluş Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun 101'inci yıl dönümü

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, 25 Aralık Gaziantep'in Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 101'inci yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

GTO Başkanlarından 25 Aralık mesajı

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Başkanları, 25 Aralık Gaziantep'in Düşman İşgalinden Kurtuluşu'nun 101'inci yıl dönümü münasebetiyle yazılı bir mesaj yayımladı.

Panorama 25 Aralık 2 yaşında

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun 100'üncü yılında yapımı tamamlanarak hizmete açılan Panorama 25 Aralık Gaziantep Savunması Kahramanlık Panoraması ve Müzesi, 2 yılda 380 bin 167 kişiyi ağırladı.

Antepsan'dan 25 Aralık mesajı

Antepsan Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Bakır ile Yönetim Kurulu Üyesi Murat Bakır, 25 Aralık Gaziantep'in kurtuluşunun 101. Yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

Elazığ'da üniversiteli öğrenciler yöresel yemeklerle buluştu

Elazığ'da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan yurtlarda kalan öğrenciler için her ayın 23'ünde yöresel yemek, kürsü başı, halk oyunları ve mahalli müzik etkinliği gerçekleştirilecek. Türkiye'de ilk kez Elazığ'da hayata geçirilen etkinliğin adresi Sare Ana Kız Öğrenci Yurduydu. Üniversite öğrencileri, Elazığ'a ait yöresel yemekleri yedikten sonra halk oyunları ve mahalli müzik etkinliği ile unutulmaz bir gün yaşadı.

Koçer'den 25 Aralık mesajı

Gaziantep Genç İş İnsanları Derneği (GAGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Koçer, yayımladığı mesaj ile 25 Aralık Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yılını kutladı.

SANKO Sanat Galerisi'nde 'barınaklar' temalı resim sergisi

Ressam Mümin Candaş, tuval üzerine akrilik boya tekniği ve kağıt çalışmalarda suluboya, mürekkep kalemler ve füzen gibi farklı tekniklerle hazırladığı eserlerinden oluşan 'Barınaklar' konulu kişisel sergisini SANKO Sanat Galerisi'nde açtı.

Kileci'den 25 Aralık mesajı

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB) Koordinatör Başkanı Ahmet Fikret Kileci, Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıldönümü vesilesiyle yaptığı açıklamada, Gaziantep savunması, dünyanın emsalsiz kahramanlık destanlarından biridir dedi.

Çıkmaz'dan 25 Aralık mesajı

Güneydoğu Anadolu Kuru Meyve ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Mehmet Çıkmaz, bir mesaj yayımlayarak, 25 Aralık Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıldönümünü kutladı.

Celal Kadooğlu'dan 25 Aralık mesajı

Güneydoğu Anadolu Hububat, Bakliyat, Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Celal Kadooğlu, 25 Aralık Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

GAHİB Başkanı Zeynal Abidin Kaplan'dan 25 Aralık mesajı

Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği (GAHİB) Başkanı Abidin Kaplan, bir mesaj yayımlayarak 25 Aralık Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümünü kutladı.

Toplam 3087 haber.