Haberde İnsan

Haberde İnsan Haberleri

Yeşilyurt'ta koordinasyon merkezinin açılış töreni yapıldı

Malatya'nın Yeşilyurt İlçesindeki yetim ve öksüz çocuklar ile ailelerine yönelik sosyal, kültürel, psikolojik ve eğitim hizmetlerinin verileceği Yeşilyurt Belediyesi Yetim Koordinasyon Merkezi düzenlenen törenle hizmete sunuldu.

Nihat Hatipoğlu, Kayapınarlılarla buluştu

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Üyesi ve Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Diyarbakır Kayapınar Belediyesi'nin düzenlediği etkinliğe katıldı.

Yenişehir Belediyesi personeline kanserde erken teşhis anlatıldı

Diyarbakır'da Yenişehir Belediyesi personeline yönelik 'Göğüs Kanserinde Erken Teşhisin Önemi ve Kadın Hastalıkları' konulu seminer düzenlendi.

Evlat nöbetindeki anne 916 gündür yüzde 40 işitme engelli kızının yolunu gözlüyor

Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde evlat nöbeti tutan ailelerin direnişi 916. gününde de devam ediyor.

Kedilere adanan bir ömür: Nuriye Teyze, 70 kediye annelik yapıyor

Elazığ'da 63 yaşındaki Nuriye Teyze, ailesiyle birlikte sokakta yaşayan 70'e yakın sokak kedisine kışın evinin içinde, yazın ise evinin bahçesinde çocuğu gibi bakıyor.

Oğuzeli Semt pazarı törenle hizmete açıldı

Şahinbey Belediyesi, Oğuzeli ilçesinde yapılan semt pazarının inşaatı tamamlandı. Pazarının açılışı, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Oğuzeli Belediye Başkanı M. Sait Kılıç ve protokol üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Jeoloji Mühendislerinden deprem uyarısı

Adıyaman Jeoloji Mühendisleri Odası Başkanı Osman Öztürk, deprem konusunda uyarıda bulunarak 'Kaybedecek zaman yok' dedi.

Aycan:'Başarısız insan yoktur, kaynaklarını kullanamayan insan vardır'

Malatya İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ersin Aycan seminerde yaptığı konuşmada,'Başarısız insan yoktur. Kaynaklarını kullanamayan insan vardır' dedi.

Uzman estetisyen Zübeyir Dalmış'tan kadınlara buhar banyosu önerisi

Uzman estetisyen Zübeyir Dalmış, canlı ve temiz bir cilt için buhar banyosunun etkili bir yöntem olduğunu söyledi.

Dünyanın en hızlı kadın pilotları Gaziantep'te 'Women's World Dronecup'da yarışacak

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğiyle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde dünyanın en hızlı 8 kadın drone pilotunun katılacağı Women's World DroneCup Gaziantep'te düzenlenecek.

Ünlü pop sanatçısı Emre Aydın gazi şehirliler için konser verdi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin (GBB) düzenlediği 'Metaverse Yol Haritası Buluşması' temalı konserde ünlü pop sanatçısı Emre Aydın sevenleriyle buluştu. Konser öncesi Youtube fenomeni Kafalar ekibinin de sahne aldığı etkinlikte, gençler eğlence dolu bir akşam yaşadı.

Gaziantep'te şehit isimleri ağaçlarda yaşatılacak

Gaziantep merkez ilçesi Şahinbey'de vatan toprağı için şehit olan Kahraman askerler ve polislerin isimleri Şahinbey Mavikent Mahallesi'nde dikilen ağaçlarda yaşatılıyor. 26 bin yetişmiş ağaç diken Şahinbey'de toplamda bugüne kadar 3 milyon 800 bin ağaç dikimi gerçekleşti.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, kadınların yaşamın kaynağı, renkleri ve değerleri olduğunu kaydetti.

1800 yılık köprünün altında rafting sporu

Adıyaman'ın Besni ilçesinde bulunan 1800 yıllık tarihi Kızilin Köprüsünden raftingciler geçti. Mayıs ayında ana lig yarışları burada yapılacak.

Elazığlı depremzedelerden, devlete, 'Kendi imkanlarımızla alamayacağımız evler verildi' minnettarlığı

Elazığ'da 24 Ocak 2020'de meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından kent genelinde yapımı tamamlanan konutlara yerleşen vatandaşlar, Devletimiz bizlere kendi imkanlarımızla alamayacağımız evler verdi. Allah devletimize zeval vermesin ifadelerini kullandı.

Medical Park Gaziantep Hastanesinden obeziteye farkındalık

Medical Park Gaziantep Hastanesi, 4 Mart Dünya Obezite Günü münasebetiyle farkındalık oluşturmak için hastalıkla alakalı tüm branşlardan doktorların katılımıyla hastalık hakkında bilgiler verdi.

Yeşilyurt'ta gerçeği aratmayan deprem tatbikatı

Malatya Yeşilyurt Belediyesi tarafından hizmete sunulan ve Türkiye'nin sayılı Afet Eğitim Merkezlerinden birisi olan Deprem Eğitim Simülasyon Merkezi ve Bilim Atölyesinde deprem haftası etkinlikleri kapsamında öğrencilere yönelik düzenlenen deprem tatbikatı gerçeğini aratmadı.

AK Parti il genel meclis grup toplantısı yapıldı

AK Parti Adıyaman İl Genel Meclisi Mart Ayı Grup Toplantısı İl Başkanı Mehmet Dağtekin başkanlığında geçekleşti.

Başkan Tahmazoğlu'ndan KDV denetimi

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, temel gıda ürünlerinde Katma Değer Vergisi (KDV)'nin yüzde 8'den yüzde 1'e indirilmesinin ardından marketlerde KDV ve tüketim tarihi geçmiş ürünlerin denetimini yaptı.