Haberde İnsan

Haberde İnsan Haberleri

Semt pazarında ''Yöresel ürün satış ve kafe'' hizmete girdi

Çilesiz ve Tecde Mahallelerinin birleşme noktasında hizmete sunulan Malatya'nın Yeşilyurt Belediyesi Semt Pazarında yer tahsisi yapılan Yeşilyurt Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi 'Yöresel Ürün Satış ve Kafe' düzenlenen törenle hizmete sunuldu.

İş hayatında kadının yeri Gaziantep'te konuşuldu

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri tarafından, 'İş Hayatında Kadının Güçlü Yeri' konulu bir söyleşi düzenlendi.

Doğanşehir'de şehit aileleri unutulmadı

Malatya'nın Doğanşehir İlçesinde şehit anneleri unutulmadı.

Rektör Karabulut: 'Türkiye'miz, kadınlarımız ve çocuklarımız için, ailelerimiz için de dünyanın en güvenli yeri olmalıdır'

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, Emine Erdoğan himayelerinde Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen 8 Mart Kadınlar Günü ve Anadolu Kadın Gücü Derneği Genel Merkezi tarafından düzenlenen özel program ve sergisine katıldı. Karabulut Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası tarafından gerçekleştirilen konser sonrasında bir dizi görüşmede bulundu.

SANKO Üniversitesi Hastanesi'nde kadınlar günü kutlandı

SANKO Üniversitesi Hastanesi'nde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü bu yıl 'Kadın bireydir, kadın değerdir' temasıyla kutlandı.

İlham veren kadınlar HKÜ'de buluştu

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Kadın ve Aile Uygulama ve Araştırma Merkezi (KADMER) tarafından, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle, kadınların iş hayatında karşılaştıkları sorunlar ile nasıl üstesinden geldikleri, motivasyon kaynakları ve başarı hikayelerinin ele alındığı 1. İlham Veren Kadınlar Çalıştayı düzenlendi.

Başkan Söylemez'den kadın öğretmenlere 8 Mart sürprizi

Eğitim-Bir-Sen Malatya 1 No'lu Şube Başkanı Memur-Sen İl Temsilcisi Hüseyin Söylemez , 8 Mart Kadınlar Günü münasebetiyle kent merkezinde görev yapan kadın öğretmenlerinin bu özel gününü çiçek ve hediyelerle kutladı.

Direğe adeta kafa attı, neye uğradığını şaşırdı

Elazığ'da arkasına bakarak yürüyen bir vatandaş önünde bulunan aydınlatma direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle direk sallanırken adam ise neye uğradığını şaşırdı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Öz Sağlık İş Sendikası Diyarbakır Şube Başkanı Aküzüm, Kadınlar Günü'nü kutladı

Öz Sağlık İş Sendikası Diyarbakır Şube Başkanı Mehmet Aküzüm, Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi'ne ziyarette bulunarak kadın personellerin 8 Mart Kadınlar Günü'nü kutladı.

Kadınlar Gününe özel canlı heykel gösterisi

8 Mart Dünya Kadınlar gününe özel Malatya'da düzenlenen canlı heykel gösteri ilgi gördü. 'Kadınlar Bir Çiçektir Soldurmayalım' sloganı ile düzenlenen etkinlikte, Kurtuluş Savaşı Kadın Kahramanlarından Nene Hatun'a temsili gül takdimi yapıldı.

Besni'de robotik kodlama atölyeleri açıldı

Adıyaman'ın Besni ilçesinde 6 okulda robotik kodlama atölyeleri açıldı. Açılan robotik kodlama atölyelerine Besnili şehitlerin isimleri verildi.

Kadınlar, ürettikleri eserleri beğeniye sundu

Şehitkamil Belediyesine bağlı hizmet veren aile merkezlerinde açılan kurslarda eğitim gören kadınlar, ürettikleri eserleri, 'Hanım Eller' Karma Sergisi adıyla sanatseverlerin beğenisine sundu. Toplam 597 eserin yer aldığı sergi, 22 Mart 2022 tarihine kadar gezilebilecek.

Besnili kadınlar aile destek merkezi ile meslek öğreniyor

Adıyaman'ın Besni Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın katkıları ile yapımı tamamlanan Aile Destek Merkezi 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde düzenlenen törenle hizmete sunuldu.

Prof. Dr. Balat: 'Kadına bakış açısı değişmeli'

Gaziantep Üniversitesinde düzenlenen Toplumda Kadının Yeri Konferansında konuşan Rektör Yardımcısı GAÜN Prof. Dr. Ayşe Balat, 'Tam eşitlik sadece yasalarla sağlanamaz. Kadına bakış açısı değişmeli. Kadın ve erkek öncülere-rol modellere ihtiyaç var' diyerek toplumsal fırsat eşitliğinin uygarlığa götüren ilk basamaklardan birisi olduğunu vurguladı.

SANKO Üniversitesi'nde kadınlar günü kutlandı

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, kadınların büyük bir özveri ve sorumluluk duygusuyla yaşamın her alanında var olma mücadelesi verdiğini söyledi.

Bölgenin en genç CEO'su Elaldı: 'Bizim için her gün Kadınlar Günü'

Diyarbakır'da 37 yıla aşkındır tatlı sektöründe nam salan Hacıbaba Pastaneleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü unutmadı. Başta çalışanlar olmak üzere kadınlara karanfil dağıtan Hacıbaba Pastaneleri CEO'su Ömer Elaldı, 'Kadınlarımızı bir güne sığdırmak doğru değil, bizim için her gün Kadınlar Günü' dedi.

Kadın jandarmadan 8 Mart etkinliği

Malatya'da Kadın Jandarmalar, Kadınlar Günü etkinliği düzenledi. Kadınlara, karanfil, broşür, ayna ve el kremi dağıtımı yapıldı.

Hastane yolu yenileniyor

Adıyaman Belediye yaz sezonu boyunca devam edeceği asfalt yenileme çalışmalarına hızlı başladı.

Başkan Kılınç, kadın personelin gününü kutladı

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla belediye bünyesinde çalışan kadın personelin ve belediye bünyesindeki kurslarda eğitim gören kursiyerlerin gününü kutladı.