Haberde İnsan

Haberde İnsan Haberleri

Besni'de İstiklal Marşı'nın Kabulünün 101. yılı kutlandı

Adıyaman'ın Besni ilçesinde İstiklal Marşının TBMM'de kabulünün 101. yıl dönümü kutlaması ve Mehmet Akif Ersoy'u anma programı gerçekleştirildi.

Başkan Kılınç'tan İstiklal Marşı'nın kabulü mesajı

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Gürkan, kahveciler odası yönetimini kabul etti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kahveciler Odası Başkanı Hacı Karanfil ve Yönetim Kurulu Üyelerini kabul ederek bir süre görüştü.

Gölbaşı ilçesinde İstiklal Marşının kabulü kutlandı

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde İstiklal Marşının Kabulünün 101. yılı ve Milli Şair Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü Programı düzenlendi.

Besni'de kadınlara KADES'in tanıtımı yapıldı

Adıyaman'ın Besni ilçesinde uyuşturucuyla top yekün mücadele kapsamında kadınlara, uyuşturucu ile mücadele ve KADES tanıtıldı.

Samsat'ta İstiklal Marşı'nın kabulünün 101. yılı kutlandı

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde İstiklal Marşının TBMM'de kabulünün 101. yıl dönümü kutlaması ve vatan şairi Mehmet Akif Ersoy'u anma programı gerçekleştirildi.

Başkan Sadıkoğlu muhtarlarla buluştu

Malatya Muhtarlar Derneği ziyaretinde konuşan Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, 'Şehrimizde sosyal dengenin sağlanmasında muhtarlarımızın gösterdiği gayrete şahidiz' dedi.

M. Hayri Özkeçeci, dualarla anıldı

Şehitkamil eski Belediye Başkan Yardımcısı M. Hayri Özkeçeci, vefatının sene-i devriyesinde dualarla anıldı.

Besni Kaymakamı Nazlı Demir sabah namazı buluşmasına katıldı

Besni Kaymakamı Nazlı Demir, İlçe Müftülüğünün düzenlediği Sabah Namazı Buluşmalarına katıldı.

Vali Çuhadar'ın İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü mesajı

Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü mesajı yayımladı.

Başkan Cömertoğlu'ndan işbirliği vurgusu

Malatya'nın Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, esnaflarla her zaman istişare içerisinde olduklarını belirterek, esnaflarla hizmet konusunda işbirliği için her zaman hazır olduklarını ifade etti.

Konukoğlu Ailesi'nden Adıyaman'a öğretmen Evi

Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar ve AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin, Gaziantep'de SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu'nu ziyaret etti.

Başkan Selçuk'tan yem fiyatlarıyla ilgili açıklama

Adıyaman Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Zeki Selçuk, yem ve süt fiyatları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Veteriner Fakültesi öğrencilerinden Elazığ Belediyesi Hayvan Hastanesine tam not

ELAZIĞ (İHA) – Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesi öğrencileri, Elazığ Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezini gezdi.

Antepfıstığı yetiştiricilerine eğitim verildi

Adıyaman'da Antepfıstığı yetiştiricilerine sulama, gübreleme, budama, hastalık ve zararlıları konuları hakkında eğitim verildi.

Rektör Karabulut'tan Akademide kadın konulu sunum

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, bir sempozyumda yaptığı konuşmada, kadına yönelik şiddetin aciziyet göstergesi olduğunu ve hiçbir gerekçenin şiddeti doğurmayacağını vurgulayarak, 'Maalesef günümüzde de halen kadına yönelik şiddetin her türü ile karşılaşıyoruz' dedi.

Doğru'dan İstiklal marşı mesajı

Gaziantep'in Araban ilçesi Belediye Başkanı Hasan Doğru, İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma günü münasebetiyle bir kutlama masajı yayımladı.

Başkan Çınar, esnaf ve mahalle sakinlerinin talepleri yerinde dinliyor

Yeşilyurt'taki esnaflar ve mahalle sakinleriyle sık sık bir araya gelerek, talep ve istekleri dinleyen Malatya'nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, çözüm odaklı bir anlayışla ilçeye hizmet ettiklerini ifade edip, hedeflerinin Yeşilyurt'un hem bugününe hem de geleceğine değer katmak olduğunu söyledi.

Prof. Dr. Çetin: 'İstiklal Marşı'mızı anlamaya dönük çalışmalar yapılmalı'

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Fen Edebiyat Fakültesi tarafından hazırlanan Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nurullah Çetin'in konuşmacı olarak katıldığı İstiklal Marşı'mızı Anlamak Konferansı gerçekleştirildi.