Haberde İnsan

Haberde İnsan Haberleri

Battalgazi'deki gençler için protokol

Battalgazi Belediyesi ile Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında 'Gençlik ve Gönüllülük İş Birliği Protokolü' imzalandı. Protokolün kurumlar arası iş birliği açısından çok önemli olduğunu ifade eden Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 'Kardeşliğimizin, birliğimizin ve geleceğimizin teminatı gençlerimiz için ne yapsak azdır' dedi.

Servis araçları denetlendi

Adıyaman'da ekipler S Plakalı araçlara yönelik denetim yaptı.

Direğe çarpma anı ile gündeme gelmişti, o anları anlattı: 'Direğe çarptıktan sonra 2 dakika falan dengemi kaybettim'

Elazığ'da geçtiğimiz gün arkasına bakarak yürüyen bir vatandaş önünde bulunan aydınlatma direğine çarpmış ve o anlar güvenlik kameralarına yansımıştı. Olay anını anlatan Gürkan Namlı, direğe çarptıktan sonra 2 dakika kendisine gelemediğini belirtti.

Savaştan kaçan aile Malatya'da hayata tutundu

Ülkesindeki iç savaştan kaçarak ailesiyle birlikte Türkiye'ye sığınan Suriyeli uyruklu motor ustası Ahmad Aljah Jasem, Malatya'da oto bakım servisinde çalışarak hayata tutunmaya çalışıyor. Suriye'de yaşamın çok zor olduğunu belirten Jasem Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a da teşekkür etti.

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Dağlı'dan İstiklal Marşı mesajı

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, 'İstiklal Marşımız, bağımsızlığı için uzun yıllar büyük savaşlar vermek zorunda kalan milletimizin bir haykırışıdır' dedi.

BİK Yönetimi Gaziantep'te toplandı

Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu İstanbul ve Ankara'dan sonra Gaziantep'te toplantı.

Şahinbey halk oyunları yarışmasına ev sahipliği yaptı

Şahinbey Belediyesi, 10 şehirden 800 öğrencinin katıldığı Okul Sporları Halk Oyunları Bölge Birinciliği Yarışmalarına ev sahipliği yaptı.

Malatya Büyükşehir Meclisi Mart toplantıları başladı

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, 2022 yılı Mart ayı ilk toplantısını Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Başkanlığında gerçekleştirdi.

Adıyaman FK, kendi evinde Ankara Spor'a yenildi

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Adıyaman FK, rakibi Ankara Spor'a 0-3 mağlup oldu.

Afganistan'a Türkiye'den yardım eli

Yedi Başak İnsani Yardım Derneği, iç karışıklıklar nedeniyle zor günler geçiren, kuraklık ve kıtlıkla mücadele eden Afganistan halkına gıda, temiz su, ekmek ve temizlik malzemelerini kapsayan insani yardım ulaştıracak.

Adıyaman Belediyesi her mahalleye 'Muhtar Evi' yapacak

Adıyaman Belediyesi, il merkezine bağlı mahallelere Muhtar Evi yapmak için hazırladığı projeyi hızlandırdı.

Malatya'da vegan ve vejeteryan yemeklerin tanıtımı için işbirliği

Malatya şehrinin Kültürel Mirası olan 'Malatya Vegan ve Vejetaryen Yemekleri' ulusal ve uluslararası platformda bilinirliğinin yaygınlaştırılması, pazarlanması ve bu konuda yapılacak her türlü faaliyetlere ilişkin işbirliği protokolü imzalandı.

16 farklı kelebek mozaiği, Gaziantep'te görücüye çıktı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) ev sahipliğinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla 2'nci Gaziantep Mozaik Çalıştayı'nda 14 kadın 2 erkek sanatçının hazırladığı mozaikler, Gaziantep Üniversitesi Ana Giriş Kapısı önündeki meydanda görücüye çıktı.

Akın, kadın yetiştiricilerle buluştu

Malatya Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Yazıhan İlçesi kırsal Fetiye Mahallesi'nde kadın yetiştiricileri ziyaret etti.

Pütürge'de kadınlar unutulmadı

Malatya'nın Pütürge Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir program düzenledi. Pütürge Belediyesi Mesire toplantı salonunda düzenlenen programa Pütürge Kaymakamı Batuhan Taşgın, Pütürge Belediye Başkan Vekili Ekrem Karakuş, Başkan Yardımcısı Mehmet Nuri Aslan, AK Parti Pütürge Kadın Kolları ve Pütürge girişimci kadın kooperatifi başkanı Elif Oğuz ve Pütürgeli kadınlar katıldı.

Adıyaman'da marketlerde yağ, fahiş fiyat ve stok denetimi

Vatandaşların ihtiyaç duyduğu bazı temel gıda ürünlerinde ortaya çıkan stok ve fahiş fiyat artışı konularında Adıyaman'da ekiplerin denetimleri aralıksız sürüyor.

Uzman estetisyen Dalmış'tan ipek kirpik önerisi

Uzman estetisyen Zübeyir Dalmış, ipek kirpik uygulaması ile güzel kirpiklere sahip olmanın mümkün olduğunu söyledi.

Huzurevinde kadınlar günü kutlandı

Elazığ'da Gazi Huzurevinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında düzenlenen programda kadınlara karanfil verilip pasta kesildi.

Arguvan'da şehit aileleri unutulmadı

Malatya'nın Arguvan İlçesi'nde şehitler ve aileleri unutulmayarak, şehit aileleri ziyaret edildi ve şehit mezarlarında da dualar okundu.