Haberde İnsan

Haberde İnsan Haberleri

Yeşilyurt'ta kadınlar için özel program düzenlendi

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Gedik Oba Çadırında düzenlenen özel programda belediyenin kadın çalışanları ile bir araya gelen Malatya'nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt Belediyesinde görev yapan kadın personellerin örnek çalışmalarından gurur duyduklarını söyledi.

GAİB'te 'İş Hayatında Kadının Güçlü Yeri' konulu panel düzenlendi

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Güneydoğu Anadolu İhracatçılar Birliğinde 'İş Hayatında Kadının Güçlü Yeri' konulu panel düzenlendi.

Kaldırımda yarpuz otu satan kadının tüm ürünlerini satın aldı

Adıyaman'da kaldırım üzerinde yaban nanesi olarak da bilinen yarpuz otu satan kadını gören GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynel Kıymaz, kadının tezgahındaki tüm ürünleri alarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde izin yapmasını sağladı.

Rektör Turgut, kadınlar gününü kutladı

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

TKKD kadınları unutmadı

Türk Kadınlar Konseyi Derneği (TKKD) Elazığ Şube Başkanı Prof. Dr. Sema Temizer Ozan, çalışan kadınlarla bir araya gelerek 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

HDP-PKK mağduru anne: 'HDP'li kadın vekiller, hangi yüzle Kadınlar Günü'nü kutluyorsunuz'

HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde evlat nöbeti tutan ailelerin direnişi 918. gününde de sürüyor. Evlat nöbetinde olan anneler, HDP'nin Kadınlar Günü mesajlarına tepki göstererek PKK'nın elinde bulunan 59 kız için açıklamada bulundu.

Hediyesini tarla sürerken aldı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde traktör ile tarlayı süren kadına hediyeleri tarlada verildi.

Malatya'da kadınlar 8 Mart etkinliğinde buluştu

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde grubu bulunan partilerin kadın kolları başkanlarının davet edildiği 'Kadın Bakış Açısıyla Belediye Hizmetleri ve Öneriler' konulu bir söyleşi programı gerçekleştirildi.

Elazığ'da 'kadın ve yaşam' konulu fotoğraf yarışması eserleri sergilendi

Elazığ Valiliği himayesinde Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla gerçekleştirilen ödüllü fotoğraf yarışmasının sergisi yapıldı.

MTB Başkan Özcan: 'Kadın hayatımızın en kıymetli varlığıdır'

Malatya Ticaret Borsası (MTB) Başkanı Ramazan Özcan, ''Artık kadınların maruz kaldıkları bir çok sıkıntılarında yasal düzenlemelerle de ortadan kaldırılmadır' dedi

Dalmış Beauty: 'Medikal cilt bakımı ile tende gözle görülür bir değişim ortaya çıkar'

Dalmış Beauty işletmecisi ünlü modacı Mehmet Sait Dalmış, medikal cilt bakımı ile özellikle kadınların aradığı ışıltı, güzellik ve yenilenmenin yakalanabileceğini söyledi.

Fadıloğlu'ndan kadın personellere çiçek

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadın personelleri çalıştıkları birimde ziyaret ederek çiçek armağan etti.

Kılıç'tan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Günay'dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü açıklaması

Adıyaman Gençkuşak Girişimci Kadınlar ve İstihdam Derneği Başkanı Birsen Günay, 8 Mart Günü nedeniyle açıklama yaptı.

Trafik uygulaması bu kez farklı oldu, polisler kadınları karanfillerle karşıladı

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla trafikte yaptıkları uygulamada, kadınları karanfillerle karşıladı.

Kadın polisler KADES'i tanıttı

Adıyaman Emniyet Müdürlüğünde görevli kadın polisler 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde KADES'i tanıttı.

Kadın personellere özel Nursaç Doğanışık konseri

Şehitkamil Belediyesi tarafından kadın personellere yönelik 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen Nursaç Doğanışık konseri yoğun ilgi gördü. Şarkılara eşlik eden kadınlar, doyasıya eğlendiler.

Battalgazi'deki dünya kadınlar günü konserine yoğun ilgi

Battalgazi Belediyesi tarafından düzenlenen Dünya Kadınlar Günü Konseri yoğun ilgi görürken, programda Malatya Musiki Cemiyeti solistlerinin kadınlar için seslendirdiği birbirinden güzel şarkılar ile 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Battalgazi'de coşkuyla kutlandı.

Yerel gazeteden kadınlara özel baskı

Gaziantep Hakimiyet Gazetesi 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel hazırlanan baskı ile yayımlandı