Eğitim

Eğitim Haberleri

Diyarbakır'da borsa ve odalara KVKK eğitimi verildi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Kişisel Verileri Koruma Kurumu (KVKK) işbirliğinde, Diyarbakır'da borsa ve odalara eğitim verildi.

TÜBA-GEBİP ödülüne uzandı, plaketini Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan alacak

Cumhurbaşkanlığı himayesinde yürütülen program kapsamında 2021 yılı TÜBA-GEBİP ödülü sahibini buldu. Meme kanseri üzerine projesi ile sağlık alanında ödül alan Fırat Üniversitesi (FÜ) Veteriner Fakültesi Öğr. Üyesi Prof. Dr. Cemal Georg Orhan, plaketini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan alacak.

Rektör Karabulut: 'Gelişimin en temel kaynağı eğitimidir'

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, bir programda yaptığı konuşmada, 'Geçmişten günümüze gelişimin en temel kaynağı eğitimidir' diyerek, gençlere de kitap okuma ve yabancı dil öğrenmeleri konularında tavsiyelerde bulundu.

'Aba tekniği' kullanan klinik, gelişim gösteren otizmli öğrencilerini mezun ediyor

Diyarbakır'da bir yıldan fazladır faaliyet gösteren Aba Kliniği, Amerika'da kullanılan 'aba tekniğiyle' otizmli bireylerde gösterdikleri üstün başarının meyvelerini toplamaya devam ediyor.

Milli Eğitim öğrencilere yardımcı kaynak kitap desteği verdi

Milli Eğitim Bakanlığı tüm sınıf ve kademelerde haftada beş gün yüz yüze eğitime devam ederken öğrenci ve öğretmenlere destek olmak üzere kaynak çeşitliliğini artırmaya devam ediyor.

Diyarbakır'da Sarıkamış şehitleri anıldı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Sarıkamış Harekatı'nın 107. yıl dönümü dolayısıyla anma programı düzenledi.

Elazığ'dan Muş'a kitap desteği

Elazığ'ın Yazıkonak Belde Belediyesi ve Yeşil Yıldız Bağımlılarla Mücadele Derneği tarafından başlatılan çalışma kapsamında, Muş'ta eğitim gören öğrencilere kitap gönderildi.

Dicleli öğrenciler projelerini TÜBİTAK fuarında sergiledi

Diyarbakır'ın Dicle ilçesinde birçok yetenekli öğrenci geliştirdikleri projeleri 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarında sergiledi.

Battalgazi'de Kur'an-ı Kerimi güzel okuma yarışması düzenlendi

Malatya'nın Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Battalgazi Belediyesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Genç Nida Kur'an-ı Kerimi Güzel Okuma ve Hafızlık' yarışmasının ödül törenine katılarak, 'Peygamber Efendimiz 'Güzel ses Kur'an'ın güzelliğini artırır.' buyurur. İlçemizde düzenlenen bu yarışmaya iştirak eden Kur'an bülbüllerinin her birini şahsım adına tebrik ediyorum' dedi.

Şener Eroğlu: 'Sektörümüzde kooperatifleşmeye gideceğiz'

Malatya Berber ve Kuaförler Odası Başkan adayı Kuaför Şener Eroğlu, Kuracağımız kooperatif tüm meslektaşlarımıza hisse verip birlikte büyüyeceğiz dedi

GAÜN'de personele resmi yazışma kuralları anlatıldı

Kalite çalışmaları kapsamında Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) personeline yönelik Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Öğr. Gör. Erkan Özdemir tarafından Resmi Yazışma Kuralları hizmet içi eğitimi verildi.

Kulp'ta mevsimin ilk karı yağışıyla eğitime 1 gün ara verildi

Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde dün akşam saatlerinde başlayan kar yağışı yerini soğuk havaya bıraktı. Yüksek kesimlerde kar kalınlığı 30-40 santimi bulurken eğitime 1 gün ara verildi.

Diyarbakır'da bir ilçede eğitime bir gün ara verildi

Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi.

Üniversite öğrencilerine kişisel verileri korunması anlatıldı

Dünya İnsan Hakları Günü çerçevesinde Oğuzeli Meslek Yüksekokulu öğrencilerine yönelik olarak, Hukuk Bölümü Öğr. Gör. Ali Balkan tarafından 'Temel Bir İnsan Hakkı Olarak Kişisel Verilerin Korunması Hakkı' konferansı verildi.

Şehitkamil'de, okuma-yazma ile açık öğretim kursları başladı

Şehitkamil Belediyesi, okuma-yazma ve açık öğretim kurslarını başlattı. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil Kaymakamı Ömer Kalaylı ile birlikte ilk derste öğrencileri, yalnız bırakmadılar.

Elazığ'da anestezi günleri sempozyumu düzenlendi

Elazığ'da 8'inci Anadolu Anestezi Günleri Sempozyumu düzenlendi.

Kayapınar Belediyesinden zabıta personeline eğitim

Diyarbakır'ın Kayapınar İlçe Belediyesi personelinin hizmet kalitesini artırmak için belediyenin vatandaş ve esnafa dönük yüzü olan zabıta personeline hizmet içi eğitimi verdi.

Binali Yıldırım ve İsmet Yılmaz Gaziantep'te

Kendi ismini taşıyan okulun açılışını yapmak için Gaziantep'e gelen AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, açılışta yaptığı konuşmada, kurdaki dalgalanmanın daha fazla sürmeyeceğini belirterek, 'Her zorluğun arkasında bir ferahlık vardır. Önümüzde daha yapacak çok iş var' dedi.

Milli Eğitim Müdürü Gürtürk, öğrencilere masal okudu

Elazığ İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtük, minik öğrencilere masal okudu.

Toplam 3456 haber.