Eğitim

Eğitim Haberleri

Malatya Büyükşehir'den öğrencilere eğitim etkinliği

Malatya Büyükşehir Belediyesi, semt konaklarında eğitim gören öğrencilere yönelik olarak bir etkinlik daha hayata geçiriliyor.

Güder'den öğrencilere altın öğütler

'Gençlik Kampı' etkinliğine katılan Malatya'nın Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malatya'da ilk kez düzenlenen kampa övgüler yağdırarak, 'Bu tür organizasyonlar gençlik çalışmalarında önemli bir yere sahiptir. Battalgazi Belediyesi olarak ecdadımıza layık bir gençlik için gece gündüz çalışıyoruz' dedi.

Millet kıraathanesi ve kitap kafeler öğrencilerin ikinci evi oldu

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyetlerine devam eden Millet Kıraathanesi ve kitap kafeler okulların sömestr tatiline girmesiyle öğrenciler yoğun ilgi gösteriyor.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nin 'Mola Evi' kayıtları başladı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nin Yenişehir Şehitlik Mahallesi'ndeki 'Gündüzlü Bakım Merkezi Mola Evi'nde kayıt alınmaya başlandı.

Sağlık çalışanlarına afet tatbikatı

Malatya'da sağlık çalışanlarına afet farkındalık yangın önleme ve söndürme ile AFAD acil mobil uygulamasının tanıtımı yapıldı.

7. Uluslararası Battalgazi Bilimsel Çalışmalar Kongresi başladı

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut'un Onursal Başkanı olduğu, 7. Uluslararası Battalgazi Bilimsel Çalışmalar Kongresi başladı.

Forum Diyarbakır AVM'de sömestr heyecanı başladı

Forum Diyarbakır AVM sömestr tatilinde çocukları unutmadı, çizgi film karakterleri ile doyasıya eğlence için tarihi açıkladı.

Elazığ Belediyesi çalışanlarına ilk yardım eğitimi verildi

Türk Kızılay Elazığ Şubesi tarafından belediye personeline yönelik ilk yardım eğitimi ve bilgilendirme semineri düzenlendi.

İnönü Üniversitesi Sağlık Dergisi ulusal ve uluslararası indekslerde

Malatya İnönü Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Dergisi ulusal ve uluslararası indekslerde yer alıyor.

Kuaför ve güzellik uzmanlarına mesleki yeterlilik belgesi zorunluluğu

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, kuaför ve güzellik uzmanlığı mesleklerinde mesleki yeterlilik belgesinin zorunlu hale geldiğini belirtti.

RTÜK Başkanı'ndan GAÜN akademisyeninin kitabına övgü

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Öğretim Üyesi Doç. Dr. Oğuz Göksu'nun İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Derya Gül Ünlü ve Dr. Oğuz Kuş ile beraber kaleme aldığı 'TikTok: Sosyal Medyada Bir Paradigma Dönüşümü' kitabına övgüler yağdırdı.

Milli Eğitim Müdürü Küçükali görevine başladı

Diyarbakır'a atanan İl Milli Eğitim Müdürü Murat Küçükali göreve başladı.

Yenişehir Belediyesinin 'YESMEK' kursundan 225 kişi eğitim aldı

Diyarbakır'ın Yenişehir Belediyesi tarafından mesleki eğitimden sanata birçok farklı alanda açılan ücretsiz kurslar, Yenişehir ilçesinde vatandaşların büyük ilgisini görüyor.

Radikal Bursluluk sınavına rekor katılım

Özel Radikal Eğitim Kurumları tarafından 2022-2023 eğitim öğretim yılı için düzenlenen 'Bursluluk Sınavı' rekor katılım ile gerçekleşti. İki gün süren sınava toplam 4 bin 380 öğrenci katıldı.

Elazığ'dan Malatya'ya eğitim incelemesi

Üniversite ve bölüm seçme konusunda fikir sahibi olmak için Elazığ'dan bir grup öğrenci, Malatya İnönü Üniversitesi'nde inceleme yaptı.

Elazığ'da 'çalışma ve motivasyon' konferansı düzenlendi

Elazığ'ın Yazıkonak Belde Belediyesi ve Yeşil Yıldız Derneği tarafından belediye çalışanlarına yönelik 'çalışma ve motivasyon' konferansı düzenlendi.

Diyarbakır'da bursluluk sınavına yoğun ilgi

Özel Radikal Eğitim Kurumları, 2021-2022 eğitim öğretim yılı için 'Bursluluk Sınavı' gerçekleştirdi.

6 Avrupa ülkesinden eğitimciler Gaziantep'te ağırlandı

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Eğitim Fakültesi Öğretim Üyeleri, Prof. Dr. Mehmet Fatih Özmantar, Doç. Dr. Melike Özyurt, Doç. Dr. Emrah Cinkara, Doç. Dr. Mehmet Bardakçı ve GAÜN Öğretim Görevlisi Şehnaz Sakıcı'nın yürüttüğü 'Facilitating e-Learning for an Inclusive Pedagogy: e-FLIP' isimli AB projesinin ilk toplantısı gerçekleştirildi.

Diyarbakır Milli Eğitim Müdürlüğüne Küçükali atandı

Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan'ın görevinden alınmasının ardından, Tokat İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürüten Murat Küçükali Diyarbakır'a atandı.

Toplam 3465 haber.