Eğitim

Eğitim Haberleri

Elazığ yeni bir eğitim yuvasına daha kavuştu

Elazığ'da bir dernek tarafından yapımı tamamlanan ilkokulun açılışı, düzenlenen programla gerçekleşti.

Vali Karaloğlu, 'DİSMEK'i bir halk üniversitesi olarak planlıyoruz'

Vali Münir Karaloğlu, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinin merkez Bağlar ilçesinde yeni hizmete alınan DİSMEK Kurs Merkezinde incelemelerde bulundu.

Kayapınar Eğitim Akademisinden 538 öğrenci ücretsiz yararlanıyor

Eğitime dost, Kayapınar Belediyesi'nce kısa bir süre önce faaliyete giren Kayapınar Eğitim Akademisinde 538 öğrenci ücretsiz olarak TYT, AYT ve LGS kurslarından yararlanıyor.

Arguvan'da kitap okuma seferberliği

Malatya'nın Arguvan İlçesi'nde öğrencileri okumaya teşvik etmek için 'Okuyan Arguvan' isimli proje başlatıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, öğrenciler için yeni bir proje başlatarak, projenin adını 'Okuyan Arguvan' koydu.

Malatya'da polis KADES'i anlattı

Malatya'da polis ekipleri, fabrikada çalışan kadınlara Kadın Destek Uygulamasını (KADES) tanıttı.

Bilgievi öğrencileri mutfakta hünerlerini sergiledi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Merkez Bilgievi öğrencileri; yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma değerleri kapsamında turta tatlısı yaptı.

Arguvan'da eğitim toplantısı

Malatya'nın Arguvan ilçesinde İlçe Eğitim Müdürlüğü tarafından 2021-2022 eğitim öğretim yılının ikinci dönemi okul müdürleri ile kurul toplantısı düzenlendi.

Mesleki eğitim dosyası Bakan Özer'e sunuldu

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) tarafından hazırlanan 'Mesleki Eğitimin Sorunları ve Çözüm Önerileri' dosyası Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Mahmut Özer'e sunuldu.

Kazakistanlı öğrencilerden Rektör Göktaş ile bir araya geldi

Kazakistanlı 30 öğrenci, Fırat Üniversitesi'ni (FÜ) ziyaret ederek Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş ile bir araya geldi.

Diyarbakır'dan Van'a uzanan iyilik köprüsü

Diyarbakır'dan Van'ın Gürpınar ilçesindeki köy okullarına dostluk elini uzatan Yusuf öğretmen ve ekibi, Gürpınar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü katkılarıyla 150 köy okulu öğrencisine kışlık yardım desteğinde bulundu.

Malatya'da okullarda alınacak önlemlerle ilgili toplantı yapıldı

Malatya'da, 2021-2022 eğitim öğretim yılı toplantısı düzenlenerek ikinci döneminde okullarda alınacak önlemler ele alındı.

İNUZEM'de görev değişimi

Malatya İnönü Üniversitesi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi'nde (İNUZEM) düzenlenen devir teslim töreni ile merkez müdürlüğüne atanan Doç. Dr. Devkan Kaleci, görevi Prof. Dr. Mustafa Arslan'dan devraldı.

Milli Eğitim Müdürleri değerlendirme toplantısı yaptı

Adıyaman Milli Eğitim Müdürü Hakan Gönen başkanlığında, müdürlük yöneticileri ve ilçe milli eğitim müdürleri değerlendirme toplantısı yaptı.

Diyarbakır AFAD,1957 rakımlı Karacadağ'da çığ tatbikatı gerçekleştirdi

Diyarbakır İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, 2022 Afet tatbikat yılı kapsamında, Karacadağ'da 'Çığda Arama ve Kurtarma Tatbikatı' düzenledi.

Anka eğitime yatırım yapmaya devam ediyor

Gaziantep Özel ANKA Hastanesi, çalışanlarına eğitim yatırımı yapmaya devam ediyor. Hastane yöneticilerine yönelik düzenlenen eğitim zincirinin bu seferki konusu 'Çatışma Yönetimi, Çözüm Yolları' oldu.

Bilgievi ve akademi lise öğrencileri sömestir tatilini eğlenerek öğrenerek geçiriyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Bilgievi ve Akademi Liselerde öğrenciler sömestir tatilinde hem eğitimlerine devam ediyor hem de sosyal faaliyetlerle stres atma imkanı buluyor.

GKV Özel okulları öğrencisi Beren Kalyoncu Türkiye ikincisi

2022 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası'nda 11 yaş kızlar kategorisinde Türkiye ikincisi olan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğrencisi Beren Kalyoncu aynı zamanda Milli Takım'a da seçilerek ülkemizi uluslararası turnuvalarda temsil etme hakkını da kazandı.

Elazığ'da METE-DER kuruldu

Elazığ'da Mesleki ve Teknik Eğitimi Yaygınlaştırma Derneği (METE-DER) kurularak faaliyete geçti.

Fırat Üniversitesi Türkiye'de en başarılı 15'inci üniversite oldu

Fırat Üniversitesi, URAP Araştırma Laboratuvarı'nın hazırladığı 'Türkiye'nin En İyi Üniversiteleri' sıralamasında 15'inci, dünyada ise bin 147'nci sırada yer aldı.

Toplam 3465 haber.