Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

Rektör Karabulut'tan 30 Ağustos mesajı

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajında, 'Yarının sahipleri olacak evlatlarımıza her alanda dünya lideri bir Türkiye bırakmak için var gücümüzle çalışıyoruz' dedi.

Diyarbakır'ın gökyüzüne açılan gizemli penceresi Zerzevan Kalesin'de gözlem hazırlığı

Diyarbakır'da 2-4 Eylül 2021 tarihleri arasında düzenlenecek olan '2021 Uluslararası Diyarbakır Zerzevan Gökyüzü Gözlem Şenliği' için hazırlıklar tamamlanıyor.

Restore edilen 128 yıllık Taşhoron Kilisesi açıldı

Malatya'da atıl vaziyetteki 128 yıllık Taşhoran Kilisesi, restorasyon çalışmalarının tamamlanmasının ardından Taşhoran Kültür ve Sanat Merkezi adıyla açıldı. Ermeni vatandaşların da ibadetlerini yapabilecekleri kilisede uzun yıllar sonra ilk dini tören gerçekleştirildi.

Tahmazoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 99. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımlayan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 30 Ağustos Zaferi ile milletimiz, kendi iradesi ve rızası dışında dayatılan her türlü plan ve oyunu iman ve inancıyla tarihin karanlık sayfalarına nasıl gömebileceğini dosta ve düşmana göstermiştir dedi.

GGC Başkanı İbrahim Ay'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti (GGC) Başkanı İbrahim Ay, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Ay, 30 Ağustos'un destansı bir mücadelenin zaferle taçlandığı gün olduğunu söyledi.

Başkan Güder'den '30 Ağustos Zafer Bayramı' mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, '30 Ağustos, tarihi şanlı zaferlerle dolu Türk milletinin büyük kahramanlıklar göstererek, milletimizi yok etmeye çalışanlara, karşı birlik ve beraberlik ruhuyla verdiği mücadelenin muhteşem zaferidir' dedi.

Koçer: 'Şanlı zaferlerle dolu tarihimiz, bize ilham kaynağı'

Gaziantep Genç İşadamları Derneği (GAGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Koçer, 30 Ağustos Zafer Bayramının 99. yılı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

GTO Başkanlarından 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Başkanları 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı yazılı bir mesaj yayımlayarak kutladı.

GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi:

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 99. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, 'Tarihi şan ve şerefle dolu aziz milletimizin, milli mücadele ruhu ile canı pahasına savaşarak bizlere emanet bıraktığı cennet vatanımıza sahip çıkacak ve aziz hatıralarını her daim yaşatacağız' ifadelerini kullandı.

GAHİB Başkanı Kaplan'dan 30 Ağustos mesajı

Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği (GAHİB) Başkanı Ahmet Kaplan, Büyük Taarruzun yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımlayarak 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 99.yıl dönümünü kutladı.

Anka'dan 30 Ağustos mesajı

Gaziantep Özel ANKA Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Ali İhsan Sofuoğlu, 30 Ağustos'un her türlü yoksulluğa ve imkansızlıklara rağmen, milletimizin ordusuyla birlikte, adını dünya tarihine onurla yazdırdığı bir kahramanlık destanı olduğunu belirterek, Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde kazanılan 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 99. yılını kutladı.

GBC Başkanı Arif Kurt Zafer Bayramını kutladı

Gaziantep Basın Cemiyeti (GBC), Başkanı Arif Kurt, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Özkeçeci'den 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Mehmet Eyup Özkeçeci, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Fadıloğlu'dan Zafer Bayramı mesajı

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

GAİB Koordinatör Başkanı Kileci'den 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

GAİB Koordinatör Başkanı Fikret Kileci, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 99. yıl dönümü için bir kutlama mesajı yayımladı.

Gaziantep OSB Başkanı Cengiz Şimşek'ten Zafer Bayramı mesajı

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cengiz Şimşek, 30 Ağustos Zafer Bayramının yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Rektör Dereli'den '30 Ağustos Zafer Bayramı' mesajı

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Ermeni vatandaşlar Taşhoron Kilisesi'nde inanç ziyaretlerini yapabilecekler

Malatya'da halk arasında Taşhoron Kilisesi olarak bilinen Taşhoron Kültür ve Sanat Merkezi'nin açılışı gerçekleştirildi. Taşhoron Kilisesi'nde Ermeni vatandaşlar inanç ziyaretlerini yapabilecekler.

30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, 'Bağımsızlığımıza giden yolda kahraman milletimizin zaferiyle sonuçlanan Büyük Taarruz'un 99'uncu yılı kutlu olsun' dedi.