Çevre

Çevre

Çevre Haberleri

Gaziantep'te yoğun sis etkili oldu

Gaziantep'te yağışlı havanın ardından yoğun sis etkili oldu. Sis nedeniyle görüş mesafesi düşerken, trafikte aksamalar oluştu.

Elazığ'da kış lastiği denetimi gerçekleştirildi

Elazığ İl Jandarma Komutanlığına bağlı Trafik Jandarması ekiplerince trafik kazalarının önüne geçilmesi amacıyla il genelinde kış lastiği denetimi gerçekleştirildi.

Kedi ile farenin oyunu kamerada

Elazığ'da bir vatandaşın cep telefonuyla kaydettiği görüntülerde, doğası gereği fareyi yemesi beklenen kedinin fareyle oyunu izleyenleri gülümsetti.

Elazığ'da yaban keçileri görüldü

Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde, yaban keçileri sürü halde otlanırken görüntülendi.

Öğrencilerden Küçük Sivri tepesinde kamp

Malatya İnönü Üniversitesi Dağcılık ve Kış Sporları Topluluğu, ilk kez Temel Dağcılık Eğitim Kampı'nı gerçekleştirdi.

Malatya'da kış lastiği denetimleri başladı

Malatya'da şehirlerarası yük ve yolcu taşıyan araçlar için getirilen zorunlu kış lastiği uygulaması çerçevesinde denetimler başladı.

Başkan Şerifoğulları, 'Toplumun tüm kesimlerinin yaşam kalitesini artırmak adına her alanda gayretle çalışmalarımızı sürdürüyoruz'

Toplumun tüm kesimlerinin yaşam kalitesini artırmak adına her alanda gayretle çalışmaları sürdürdüklerini belirten Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 'Örnek ve çok kıymetli bir proje olan Engelsiz Yaşam Merkezi'miz engelli kardeşlerimizin yaşamlarına katkı sağlamaları, sosyal yaşamla bütünleşmeleri noktasında çok önemli bir işleve sahip olacaktır' dedi.

Başkan Güder: 'Gönül belediyeciliği bizim yol haritamız oluyor'

Malatya Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Orduzu Mahallesindeki vatandaşlar ile bir araya gelerek onların sorun ve taleplerini yerinde dinledi.

Kış lastiği zorunluğu başladı, ceza yemek istemeyen sürücüler lastikçilere akın etti

Ticari araçlar için kış lastiği takma zorunluğu bugün itibariyle başlarken, kışlık lastiklerini taktırmayan sürücüler, ceza yememek için lastikçilerin yolunu tuttu.

Avukatlar hayvan barınağında

Malatya Barosu Başkanı Av. Onur Demez, hayvan barınağını ziyarette, 'Hayvan dostlarımızın en etkin düzeyde korunması için adalet mekanizmasını en etkili şekilde çalıştıracağız' dedi.

Malatya'da sis etkili oluyor

Malatya'da sabah erken saatlerde kentin birçok noktasında sis etkili oldu. Havadan görüntülenen millet bahçesinde kartpostallık görüntüler oluştu.

Elazığ'da aç kalan tilki mahallede yiyecek aradı

Elazığ'da aç kalan ve doğal yaşam alanından tarihi Harput Mahallesi'ne inen tilkinin yiyecek aradığı anlar kameraya yansıdı.

Doğanşehir'de asfaltsız yol kalmadı

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Doğanşehir ilçesinde asfalt çalışması yaparak sorumluluk alanı içerisinde bulunan cadde ve grup yollarındaki asfalt çalışmalarını tamamladı. Doğanşehir'de büyükşehir sorumluluk alanında asfaltsız yol kalmadığı bildirildi.

Bağlar'da hizmet seferberliği devam ediyor

Diyarbakır'ın Bağlar Belediyesi, Kentsel Dönüşüm Projesi'nin yürütmesinin Mimarlar Odası Diyarbakır Şubesi'nin başvurusu üzerine mahkeme kararıyla durdurulmasından sonra eski Bağlar bölgesindeki hizmetlerini, fiziki koşulların olumsuzluğuna rağmen durdurmadan hızlı bir şekilde devam ediyor.

Elazığ'ın 2 köyünde sulama projeleri tamamlandı

Elazığ'ın 2 köyünde sulama projeleri tamamlandı. Projeler ile toplam sulanabilen alan 200 dekara çıkarılmış oldu.

Elazığ'da aç kalan tilki şehir merkezine indi

Elazığ'da aç kalan ve doğal yaşam alanından il merkezine inen tilkinin yiyecek aradığı anlar, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Elazığ'da yaralı kızıl şahin koruma altına alındı

Elazığ'da bir kişi tarafından yaralı halde bulunan kızıl şahin, Doğu Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekiplerince koruma altına alındı.

Başkan Şerifoğulları, 'Şehrimizi güçlü altyapısı ve kalıcı hizmetlerle en güzel şekilde yarınlara hazırlıyoruz'

Altyapının bir şehrin olmazsa olmazları arasında ilk sırada yer aldığını belirten Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 'Şehrimizi güçlü altyapısı ve kalıcı hizmetlerle en güzel şekilde yarınlara hazırlıyoruz' dedi.

Battalgazi'de Dere sokağı sıcak asfalta kavuştu

2022 yatırım programı çerçevesinde Malatya Battalgazi'de yol yapım, onarım ve bakım çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Battalgazi Belediyesi, son olarak Orduzu Mahallesi'nde bulunan Dere Sokak'ta 2 bin 400 metrelik sıcak asfalt serimi gerçekleştirdi.

Toplam 3264 haber.